lastiklerde olabilir dostum, birde ıslak bi yerden geçtiysen ve lastik ıslaksa da manyak kayıyo =)
lastiklerde olabilir dostum, birde ıslak bi yerden geçtiysen ve lastik ıslaksa da manyak kayıyo =)
Kaza aninda insanin aklndan nelr nelr geciyor dedim ya ondeki arabaya yapistim ya yere ,gitii sinyaller dedim, ya ne olcak dedim granjlr 52 tl mis zaten dedim allhtan dusmedim agir bi motor olsa toplayamzdm yerde kuruydu
Tricolor fiyatları biraz daha pahalıymış sanırım öyle bir söylenti var Gerçi yashukawa bilir uğrarsa bilgilendirme yapar.
Honda Cbr 250 kullanıcıları sizlere sesleniorum memnunmusuzu motordan ?
ben Kawazaki Ninja alcam hatta nasipse bugünde alabilirim yeşil renk 2008 model
ama siz yok granajı cok ucuz burasi çok ucuz derken kafamı karıştırıyorsunuz :D
ninjanın kotu yonlerini biliorum servisi sıkıntı fiyatı yuksek 2. elde zor satılır zarar edersin
ama o hondaya sorarım o motora o rüzgarlıkla o iğrenc jantları nasıl yakıştırmış,o jantı gorunce balyozla kırasım geliyor.
görüntü olarak ninjayla cbr 250i yanyana koysam benim gorusum ninja açık ara çok güzel kaslı sexi
ama bu yedek parca ekonomisi biraz aklımı çeliyor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
yok biz sallıyoruz mutlu olabilmek için , kafamıza göre yazıyoruz, mesela bana göre sinyal 3 tl , elçik 50 kuruş
Ben bu parça fiyatlarını anlamadım.Bizim arkadaş yeni kasa cbr 125 in tek sağ grenajını güngörden 200 e sipariş verdi.Konuşkta 300 demiş ?
Geçenlerde fenerbahçe stadın önünde aynısı başıma geldi. Çok ani durdu önümdeki taksi bastım kitledi, çektim bi daha bastım kitledi, bi daha bastım yavaşladı kitleyecek gibiydi yumuşattım durdum ama durdum. Lastik bir faktör ama tamamen ani tepkilerede bağlı. Bide ön tek disk olduğu için fark ettim kitlediğinde gidon sağa çekiyor, zaten geçen sefer bir sürüklendim motorla o zamanda sağa yatmıştı. Bu sefer ben ayaklarla destek oldum ama toplar fena ağrıdı benimde :D
geçen hafta bir kaldırımdan indim kadıköy'de , iner inmez 10 metre gitmeden ufak ama derin bi çukur asfaltta, gece de gözükmüyor abi, ön teker bi düştü refleksle ön freni bi sıktım, dedim tamam artık ön takımı bıraktık burda, patladı sandım bütün malzeme ama bişey yok Allah'tan, çok sakat abi napsak yastık falan mı bağlasak benzin deposunun önüne
Benim gecen sene kazadan sonra yumruk kadar cocuk vardi depoda tam o noktadanasill oldu bilmiyorum:(
Arkadaşlar, rodaj sırasında ara sıra yolcu alma konusunda ne düşünüyorsunuz?
Önce emniyet, sonra hareket...
Bugün Barışla buluşmayı umut ediyordum fakat işlerden dolayı ayak uyduramadım. Yarın Allah nasip eder ise plakalarımı alacağım. İzmirli arkadaşlar ile tanışalım, geziler yapalım fırsat buldukça..
Önce emniyet, sonra hareket...
Erenle Ağva gezisinde bulduğumuz Bozgaça köyündeki koydan resimler
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)