Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 13:24
avcagatay adlı üyeden alıntı
durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum
bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)
Önce bi yağ seviyesineden bakın yoldada yaz azalmış olabilir.Ama biran önce servise gösterin
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 13:51
çağatay usta hiç kullanmıyosun ya, benimki 450 km de şu an :D
-
11 Haziran 2012, 13:54
İstanbula döndüm, şimdi Atatürk havalimanında kız arkadasımı uğurlamak icin bekliyorum. Aksam saatlerinde motorumla hasret gidereceğim. Dışarlarda olan olursa takılırım
-
11 Haziran 2012, 14:07
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
11 Haziran 2012, 14:13
Vay vay tatilciler dokulmus!Ben de Cesme-Alacatidayim.
Dun aksam bi tane cbr gordum Alacati da!Jantlari siyaha boyamisti,beyaz jant seridi uygulamisti.O arkadas burada mi?
Bu arada armor sart!yazin baska turlu binilmez,hele gunduz
-
11 Haziran 2012, 14:22
arkadaşım o somunun altında ince pul var resimdede görülüyor o puldan kaçırıyordur fabrikasyon olarak biraz sert bir malzemeden yapıyolar fazla sıkıncada çatlama oluyor onun yerine bakırdan yapılmış bir pul koy sanayide rahat bulursun o biraz daha yumuşak sıkıncada tam oturuyor kaçak olmaz değiştirince sorunun çözülecek
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
11 Haziran 2012, 14:30
chemical adlı üyeden alıntı
arkadaşım o somunun altında ince pul var resimdede görülüyor o puldan kaçırıyordur fabrikasyon olarak biraz sert bir malzemeden yapıyolar fazla sıkıncada çatlama oluyor onun yerine bakırdan yapılmış bir pul koy sanayide rahat bulursun o biraz daha yumuşak sıkıncada tam oturuyor kaçak olmaz değiştirince sorunun çözülecek
eyvallah,bugün içinde fırsat bulursam götürceğim servisine,halletsinler kendileri
-
11 Haziran 2012, 14:30
tahliyeden gelen bişey olmasın o yağa pek benzemiyor.
-
11 Haziran 2012, 14:39
Arkadaşlar bende de benzer bir olay oldu bugün. Sabah 150 km falan sürdüm sonra avm'de park ettim, geri geldiğimde yan sehpa üzerinde simsiyah bir yağ vardı. 4300 küsur km'de şu an ama 3000'de yağı değişti ama sanki yağ seviyesinde azalma var. Acaba motor yağı kaçırıyor olabilir mi? Baktım ama herhangi birşey göremedim.
-
11 Haziran 2012, 14:43
casillas00 adlı üyeden alıntı
tahliyeden gelen bişey olmasın o yağa pek benzemiyor.
Yok Sercan , o bölgeye elimle temas ettim,hatta beyaz tişörtüm vardı ,gayri ihtiyari elimi ona sildim , lekeden ve kayganlığından anladığım kadarıyla yağ kaçırıyor
-
11 Haziran 2012, 14:53
ben o vücut korumalardan kullanıyorum, icine termal ter önleyici birşey olmazsa Mersin gibi sıcak yerlerde o da giyilmez. sıcak sıcak.
@ereeen ben de ahl deyim su anda. dishatlarda geliş çıkışın karşısındaki otopark girişinde motorum hatta.
-
11 Haziran 2012, 15:06
Tam metroya bindim, bir foruma bakım dedim, simdi gördüm yazdığını. Yoksa bir uğrardim tanışmak babında. Motosiklet ücretsiz ahl de haberin olsun gecen geldim tam para ödeyecem Kaski gördü eleman dedi motosiklet mı var evet dedim, tamam ödemene gerek yok dedi. Bisiklet motosiklet geçişindeki bariyer kısa yanından gec dedi Sen de birilerini bekliyorsun herhalde Allah kavuştursun bu arada
-
11 Haziran 2012, 16:33
şu arkadaşla benim yerime konuşabilecek olan var mı
http://www.ebay.com/itm/Stock-Turn-S...45819d&vxp=mtr
bana sol ön ve sol arka sinyal lazım..bu ilandakiler hangileriymiş, kaç tanesinin fiyatı 12 dolarmış,Türkiye'ye kargosu ne kadarmış diye..
-
11 Haziran 2012, 16:44
erreeen adlı üyeden alıntı
Tam metroya bindim, bir foruma bakım dedim, simdi gördüm yazdığını. Yoksa bir uğrardim tanışmak babında. Motosiklet ücretsiz ahl de haberin olsun
gecen geldim tam para ödeyecem Kaski gördü eleman dedi motosiklet mı var evet dedim, tamam ödemene gerek yok dedi. Bisiklet motosiklet geçişindeki bariyer kısa yanından gec dedi
Sen de birilerini bekliyorsun herhalde Allah kavuştursun bu arada
Yok ben burada çalışıyorum. Duty free shop. biliyorum ücretsiz olduğunu. benim de zaten vaktim olsaydı sana diyecektim çıkayım yanına diye. yurtdışına çıkan olursa görürüm ancak. Allah sizi kavuştursun.
-
11 Haziran 2012, 16:48
durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum
bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)
zinciri yağladıysan ayaklığın ucuna damlıyor sorun yok. tabii zinciri yeni yağladıysan
-
11 Haziran 2012, 16:56
uthec adlı üyeden alıntı
ilandakiler ön ve sağ sol sinyaller..orjinal sinyaller fakat kullanılmış..hasar yok..yeni sinyal aldığı için orjinal üzerindekielri satıyomuş..türkiye ye satış seçeneği yok...konuşulursa açabilir belki...
-
11 Haziran 2012, 17:02
erreeen adlı üyeden alıntı
İstanbula döndüm, şimdi Atatürk havalimanında kız arkadasımı uğurlamak icin bekliyorum. Aksam saatlerinde motorumla hasret gidereceğim. Dışarlarda olan olursa takılırım
hoş geldin Eren, ben yorgunum ama sekizden sonra takılırım
-
11 Haziran 2012, 19:33
Okur_tr adlı üyeden alıntı
Yok ben burada çalışıyorum. Duty free shop. biliyorum ücretsiz olduğunu. benim de zaten vaktim olsaydı sana diyecektim çıkayım yanına diye. yurtdışına çıkan olursa görürüm ancak. Allah sizi kavuştursun.
Cok tesekkur ederim o zaman Ağustos Eylül gibi belki cikacam yurt dısına o zaman uğrarım. Bu arada kime ne anlatmışim ben de otopark konusunda Sana da iyi çalısmalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
hoş geldin Eren, ben yorgunum ama sekizden sonra takılırım
Hoşbulduk abi sağol, Yorgunsun madem 8 den sonra da olsa yormiyim seni hic ben
-
11 Haziran 2012, 20:09
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
zinciri yağladıysan ayaklığın ucuna damlıyor sorun yok. tabii zinciri yeni yağladıysan
istoç anese gittim, onlar da zincir meselesini sordu ama henüz yağlamadım, motoru kaldırdılar yağını boşalttılar keçeyi vs bağlantıları kontrol ettiler, bi sorun görünmedi
rodaj yağı ince olduğu için kaçak yapabilir o da ancak böyle bikaç damla olur falan dediler,günlük keçe kontrolü yapmamı keçede sızdırma olursa hemen gelmemi söylediler
sonra zincirimi yağladılar , takoz vs vidaları sıktılar ve döndüm.
-
11 Haziran 2012, 20:09
Ben geldim kaçtı herkes hehe bi yarım saate çıkarım yollara, artık yolum nereye düşerse yok mu gezmece tozmaca isteyen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler