Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 23:01
Barış kızkalesinden 5 km daha ilerde yapraklı. kumsal değil koy. çok temiz dalgasız ve yüzmesi zevkli bir yer. hafta içi gidersen sakin de olur.
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 23:02
eyz adlı üyeden alıntı
genellikle 100 110 gibi gittim,bi saat sonraa toto agrisi yapiyor alet,inince ellrim uyuzmus titrer vaziyetteydi
ben dei lk uzun yolumu bugün yaptım gidiş dönüş 240 km, dediğin gibi ellere hafif uyuşma veriyo...bu sürat sonrası uzun seyir daha çok yorar adamı...
-
10 Haziran 2012, 23:09
Bide ayagima kus carpti biraz dengemi kaybetim ayagimda norml spor ayakkbisi vardi allh korusun bot almk lzim
-
10 Haziran 2012, 23:49
eyz adlı üyeden alıntı
Bide ayagima kus carpti biraz dengemi kaybetim ayagimda norml spor ayakkbisi vardi allh korusun bot almk lzim
geçmiş olsun , bize de tecrübe oldu bu
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
11 Haziran 2012, 00:21
erro adlı üyeden alıntı
ben dei lk uzun yolumu bugün yaptım gidiş dönüş 240 km, dediğin gibi ellere hafif uyuşma veriyo...bu sürat sonrası uzun seyir daha çok yorar adamı...
bi ara dusunuyordum mersin'den istanbul'a gelır mıyım dıye ama ı-ıh... gerek yok fantazıye 1150km adamı motordan sogutur
Okur_tr adlı üyeden alıntı
Barış kızkalesinden 5 km daha ilerde yapraklı. kumsal değil koy. çok temiz dalgasız ve yüzmesi zevkli bir yer. hafta içi gidersen sakin de olur.
anladım. bakarız oraya da. 20gun oranın altını ustune getırcem
eyz adlı üyeden alıntı
Hafta sonu 425 yol yaptim artcm ile beraber, gecen sene ayni yolu 600f ile yapmistim tarlaya ucmustum orda durup anilri yat ettim
ordan nasil ucmusum hala anlmis degilim
cbrla uzun yolda rahat, genellikle 100 110 gibi gittim,bi saat sonraa toto agrisi yapiyor alet,inince ellrim uyuzmus titrer vaziyetteydi cay icmekte zorlndim, bir saate bir durmakta ozn gosterdm,70 tl civari yakit aldim toplmda su anda tek dis te ,mugadan benzin alirim diye ciktim sag serite hic bnznlinlik gormdim tek dis yanip sondukce ben yusuf yusf oldum
alet bni kaleye kadar getirdi.sirt canta sikinta yan canta lazim uzun yol icin
toto agrısı +
ellerın tıtremesı +
yakmıyor ++
aynen + elcıklerı degıstırırsenız asıl tıtremeyı gorursunuz
-
11 Haziran 2012, 00:38
-
11 Haziran 2012, 00:44
beyler motor ayaklıktayken normalden dik duruyo..bunun bi ayarı var mı acaba?
bi kaç kişide dik olduğunu söyledi...
-
11 Haziran 2012, 00:58
Phantom264 adlı üyeden alıntı
kısmetse bu hafta aranıza katılıyorum arkadaşlar
) iyi akşamlar herkese
hadı hayırlı olsun
erro adlı üyeden alıntı
beyler motor ayaklıktayken normalden dik duruyo..bunun bi ayarı var mı acaba?
bi kaç kişide dik olduğunu söyledi...
aynen + ruzgarda bazen korkuyorum terse yatacak dıye.
duydugum kadarıyla kullanım sonrası (bıkac ay ıcınde) daha da yatacagı. lakın bu kadar beklemeden baska bır cozum bulmak lazım bence.
-
11 Haziran 2012, 01:09
wolrath adlı üyeden alıntı
aynen + ruzgarda bazen korkuyorum terse yatacak dıye.
duydugum kadarıyla kullanım sonrası (bıkac ay ıcınde) daha da yatacagı. lakın bu kadar beklemeden baska bır cozum bulmak lazım bence.
ters eğim olan yerlerde bırakamıyorum motoru, illaki yönünü değiştirmem gerekiyo...bi kaç kişi ayaklıktayken üzerinde otur falan dedi ama denemek lazım esneyecek mi açılacak mı bilemiyorum...bi ara servise yolum düşerse sorarım....
-
11 Haziran 2012, 02:22
bluebird64 adlı üyeden alıntı
@sonpol
Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız.....
Dostum teşekkür ederim. İzmir Hatay'dasın galiba. Üçkuyulardayım bende.
Havalar gerçekten çok sıcak. Terlemek adına mont filan giymesekte, en azından mutlaka kask takalım. Bu akşam Güzelyalı'ya indim. Ne yazık ki çoğu kullanıcı montu geçtim, kafalarına kask bile takmıyorlar. En azından akşam tüm ekipmanlardan faydalanmak lazım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Zinciri hangi aralıklarla yağlıyorsunuz?
Önce emniyet, sonra hareket...
-
11 Haziran 2012, 05:57
Yaz Sıcakları İçin Şu Ürünü Tavsiye Edebilirim.
94 Liraya TR'ye Bedava Geliyor.Made İn P.R.C
http://www.dealextreme.com/p/motorcy...xl-190cm-46089
-
11 Haziran 2012, 08:21
Aynı tip korumalar kaliteli markalarda 250 - 300 euro arasındayken, CE sertifikası olmayan Çin malı şeyler almayın bence. Sitede alıp da yorum yapan birisi paintball için falan kullanılabilir anca, motosiklet için kullanmayın demiş.
Ama doğru, en rahatı bu tür full korumalar galiba . Bendeki yazlık ceket içerisinde bile şehir içi hızlarda bunalıyorum.
-
11 Haziran 2012, 09:45
ben dealextremeden çok sayıda alış veriş yaptım kargo ücreti almıyolar fiyat neyse o gümrüğe takılmaz ayrıca düşük rakamlı ürünlerse. ama bu korumayı şahsen ben almam bu ne abi robocop gibi
bu arada haftasonu bi silivri yaptım geldim , öyle bir rüzgar çarpıyo ki 110-120 arası giderken resmen yoldan atıyor rüzgar şerit değiştiriyosun yani. tırsıyosun bariz bi şekilde
-
11 Haziran 2012, 09:59
teocan94 adlı üyeden alıntı
ismail yk gibi gezeceğime terlerim daha iyi..
-
11 Haziran 2012, 10:06
aynen abi o ne ya, ismail yk, cankan :D
ben kısmetse bu haftaiçi şunlardan birini almayı düşünüyorum :
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-TA...ONT_131.html#0
http://www.ozenmotor.com.tr/APOLLO-D...Vi_1583.html#0
akşam kumaş mont üşütüyor, bide bu daha hoş gözüküyor tabi
-
11 Haziran 2012, 10:09
erro adlı üyeden alıntı
ismail yk gibi gezeceğime terlerim daha iyi..
hatta ismail yk gibi gezeceğime ismail türüt gibi terlerim
-
11 Haziran 2012, 11:02
ohh yeah :D en azından tarabyada ki uşaklar gibi :D
-
11 Haziran 2012, 12:02
Bende bu ceket var, içinde de sırt koruması olarak bu var. İkisi de çok başarılı, sırtı acayip terletiyor diğerleri. Özellikle hava soğuyunca rüzgar geçirmeyen içliği var, onu takıyorsun, rüzgar derdi bitiyor. Ama Türkiye'deki fiyatları 20-25% pahalı .
-
11 Haziran 2012, 12:30
durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum
bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
11 Haziran 2012, 12:57
avcagatay adlı üyeden alıntı
durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum
bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)
bence baktırman lazım hocam..iyi bişey değil o iş...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler