anahtarlık bulusmada da vardı bı arkadasta. ben de 600-1000lerden sonra bızımkıler "alcak ucus" demıstım
anahtarlık bulusmada da vardı bı arkadasta. ben de 600-1000lerden sonra bızımkıler "alcak ucus" demıstım
İzmir tayfasına duyurudur: Barış döndüğün de grubu kuruyoruz ona göre. Tabii öncesin de diğer arkadaşlarla müsait oldukça tanışalım, görüşelim.
Önce emniyet, sonra hareket...
@Sonpol hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
@rummenigge,dün bostancıda sizinle mi selamlaştık balıkçıların orda ?
Ben de xr-1100'e aynalı vizör taktım. Görüşümü hiç kısıtlamadı ve görünüş olarak değer kattı. Gece bile çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Bu arada kaskım gerçekten müthişmiş. Verdiğim paraya değmiş doğrusu. Aynalı olması ışığı karşıya yansıtması bakımından çok iyi.
Bu arada turlamalarım sırasında, cbr1100xx sahibi bir arkadaşla ilk motorcu selamlaşmamıda yapmış oldum..
Ben kaçar arkadaşlar, görüşmek üzere.
@Zippo's
Teşekkür ederim. Sizlerde kazasız, balasız kullanın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
uheuheu yok motora binemeyeceğim maalesef. Gerekli belgeleri ancak salı gününe vereceğim takipçiye. Motoru bayiden eve getirdik araçla garaja koydum bekliyor öyle. Bu halde dolaşırsam, motoru ilk günden bağlatırım valla.. :DD
soner hayırlı olsun, fiyat olarak çok uyguna almışsın, bana 9900den 1 kuruş indirmediler üstüne ruhsat plaka 10300 falan demişlerdi dedim ne olur nakit keş, 10000'e bıraktılar, o da 1 ay bekledim yani gelmesini tabi bu İstanbul için böyle senin aldığın bayide fazla olduğu için kardan fedakarlık etmişlerdir diye düşünüyorum. burada olsa 10000den aşağı satmazlar kesin millet sırada şu an çünkü ) kazasız belasız kullan , hayırlı olsun ;))
lastikleri değiştirttin mi ?
@Okur_tr
Teşekkür ederim.
@motosev @Spawn1984
Teşekkür ederim arkadaşlar. Büyük şehirler de ne de olsa istediğim fiyata satarım mantığı güdüyorlar ve enayi yerine koyuyorlar. Açıkçası cbr bulamasaydım gidip ninja alacaktım mecburiyetten, neyse ki nasip işte, eve kadar ücretsiz getirttirdik motoru .
Bu arada maalesef ki şakır şakır zincir sesi duyuluyor . Bu problemi çözen olabildi mi? Dediğim olay kulağı çok okşamasada, ağır vites değiştirimlerinde devirin düşmesiyle daha net anlaşılıyor . Bir de 1. vitese geçişim sert . Yani azıcık ayağımla güç uygulamak zorunda kalıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Motorun üstünde ki lastikler benim korktuğum kadar kötü değilmiş. Yani iş görür. Fakat yine de pilot activlerimi taktıracağım .
soner zıncır otecek ama kask taktıktan sonra ses gelmeyecek
1ve2 gecıslerı bıraz kemıklı ozellıkle 1e gecınce anlıyorsun gectıgını
Evet Barışım. Öyle dikkat dağıtacak bir ses yok zaten. Bir de ilk vitesim lokum gibi geçiyordu. Sertleşti kereta 2. binişimde. Biraz güç uygulamak zorunda kalıyorum 1'e atarken :D.
Bu arada ne yalan söyleyim ilk baş motor inş. cılız çıkmaz diyerek gittim fakat hakkını yememek lazım. Gayet dolgun bir makina görüntü olarak. Yolda giderken oldukça dikkat çekiyor ve izlendiğinizi görüyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
250'lik sınıfta gayet başarılı bir model olmuş. Darısı bu motoru isteyen arkadaşlara inş.
@sonpol
hayırlı olsun arkadaşım, kalbin temizmiş ki istediğinden de iyi gelişmeler olmuş, kazasız belasız iyi günlerde kullan
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
arkadaşlar yarın sabah için müsait olan var mı şile tarafına gidelim.. Çağatay sen uzun yola başladın mı gelir misin?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)