Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    yarın oradayım umarım kaçırmam 1 de karşıyakadn çıkçam yola
    tam olarak adres verirseniz sevinirim 330 geçiyormu oradan bir bilginiz varmı
    peşim 2500 tl aylıkta 500tl taksit yaparlarsa hayırlısıyla bende bir cbr 250 im olacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

ödeme koşulları hakkındada bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------

yanlız düşünmediğim bir problem daha benim kredi kartının limit yetmiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    limiti görüşüp mümkünse 2-3bin tl daha fazla yükselte bilirsin wolky fakat taksitli alırsan sana bi en az 400-500tl faiz kitlerler fazladan bil bunu
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    limiti görüşüp mümkünse 2-3bin tl daha fazla yükselte bilirsin wolky fakat taksitli alırsan sana bi en az 400-500tl faiz kitlerler fazladan bil bunu
    benim iş yatabilir ozaman

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim iş yatabilir ozaman
    330 oradan geçmiyor, en akıllıcası metroya binip Bölge istasyonunda inmek orada kime sorarsan sana yükseliş hondayı gösterir. Taksit konusuna gelince birebir onlarla gidip konusmak lazım, birde peşinat ne kadar çok verirsen o kadar avantajlı olursun.
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motokurt abi almanızı heyecanla bekliyoruz, Öte yandan Şu Acunu artık dikkate almayalım, kendine kendine konussun dursun garibim, Arkadaş git artık başka yerde yap yorumlarını, yada kendine sakla...
    Şimdi izmire yeni geldim Allah nasip ederse yarın sabah motoru teslim alacağım yarın mesai çıkışı gaziemirde buluşuruz
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi izmire yeni geldim Allah nasip ederse yarın sabah motoru teslim alacağım yarın mesai çıkışı gaziemirde buluşuruz
    Tamam Abi haberleşir buluşuruz, Yeni resimleride ekleyelim artık siteye Herkes merak ediyor, Eski resimleri bende tekrar yükledim

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motokurt abi motorunu teslim aldımı,resimleri ve yorumları bekliyoruz
    felon, motoru yarın teslim alacağım resimleri koyarım gerçi yanılmıyorsam otuzbeşinci sayfada mağazada çektimim resimler var 35 /40 arası sayfalara bakınca görürsün hoşçakal
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bende yarın gidip şu taksit işini bir konuşacağım 2500 peşim geri kalanıda 2 kredi kartına taksit yaparlar belki
    umarım motorunuzu görebilirim Motokurt abim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    330 oradan geçmiyor, en akıllıcası metroya binip Bölge istasyonunda inmek orada kime sorarsan sana yükseliş hondayı gösterir. Taksit konusuna gelince birebir onlarla gidip konusmak lazım, birde peşinat ne kadar çok verirsen o kadar avantajlı olursun.
    benim aklım başka yere kaymış şimdi düştü bende teşkkürler

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yarın gidip şu taksit işini bir konuşacağım 2500 peşim geri kalanıda 2 kredi kartına taksit yaparlar belki
    umarım motorunuzu görebilirim Motokurt abim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

benim aklım başka yere kaymış şimdi düştü bende teşkkürler

arkadas ben yukseliş hondayla konusmutsum bana 5800 lira peşin kalan 3000 lirayı 5 taksit yapioruz dediler wade farkida yok dediler
    hyosung gv 250

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bu motor çok güzel ya alır almaz vfr stikerlarını yaptırcam 2 .3 sene sonra artık kısmetse
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı zealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas ben yukseliş hondayla konusmutsum bana 5800 lira peşin kalan 3000 lirayı 5 taksit yapioruz dediler wade farkida yok dediler
    ben kredi çekmeyi düşünüyorum 6000 tl elimdeki motoru satarım azcıkta birikmiş paraz var 2 tlem daha olur geri kalanıda taksit olur artık bakılır çaresine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

motorumu satabilsem birde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

motorun yeni resimlerini isteriz

Motosikleti
    Yamaha R25

Motokurt Abinin Honda CBR 250'si

Merhaba arkadaşlar Motokurt Abi bugün Hondasını aldı, Akşam üstü kendisiyle buluşup resimlerini çektik. Onları zaman kaybetmeden sizinle paylaşmayı istedik

MERAKLA BEKLENEN RESİMLER

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

Motosikleti
    Yamaha R25

ilk izlenimler

Arkadaşlar bugün akşam üzeri motokurt abiyle buluşup motosikletin resimlerini çektik, kendi izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum, motor 250 cc kategorisine göre son derece performanslı, görüntü olarakta son derece göz dolduruyor, Tabi bir Hyo Gt250R kadar büyük değil, Arka teker sandığımdan daha kalın ve bir okadarda motora yakışmıstı, farları son derece karizmatik, gaz yemesi ve hızlanması son derece tatmin edici, rodajda olduğundan pek zorlamadık, frenlerine alışmak biraz zaman alabilir, Motorda fazla hissedilmesede titreşim var, eksoz'dan fazla ses çıkmıyor biraz çevreci bir motor şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım.

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    arkadaşlar mayıs partisi geldimi acaba mayıs ayında gelecek olanlar yada ne zaman gelir

Motosikleti
    Honda CBF 150
    @motokurt abi perşembe ve cuma buluşmalar varmış gelecek misin perşembe klasik semaver cuma cafe teras

Alıntı deadline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acun bi öptür ol git yaaa...çok komik elemansın vesselam

Arkadaşın salaktı demek sana delil olacak yağ yakma sorunları istatistiği verecekti. Ama korktu Hondanın satışlarını altüst edeceğinden de ondan vermedi yani?

Yani sen safsın onu anladık zaten de herkesi kendin gibi falan mı sanıyorsun hakikaten?
    sen nedemek istiyorsun yazılarına dikkat et. adamın asabını bozma internetten degil karşımdaymış gibi konuş.

Motosikleti
    Takashi Pioneer
    Motor gercekten cok guzel, kazasiz, belasiz, sorunsuz gazlamaniz temennimdir...Masallah...
    A.Cenk Tuzun
    Karsiyaka / Izmir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    haojin hj 125
    motor güzel ama 12,000tlolucakmış fiyatı bayi bize öyle söyledi. zaten şimdi ellerinde yokmuş

Motosikleti
    Takashi Pioneer
    12 bin mi? O zaman bu motorlar ellerinde patlar. Bence o bayii sallamis biraz...
    A.Cenk Tuzun
    Karsiyaka / Izmir

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler