Bana da sadece yağ değişimine gel dediler fakat bence bakım ile yağı değişimi aynı anda yaptırmak lazım. Boşuna fazla para vermemek için.
Ayrıca bu motorların bakımı 12000 kmde bir ama servisler 3000 km de bir çağırıyorlar daha fazla para kazanmak için o yüzden ben de 10000 kmde gidip hem bakım yaptıracağım hem de yağını değiştireceğim. Aradaki 6000 km'de birşey olacağını sanmıyorum tıkır tıkır çalışıyor maşallah.
Evet diğer aksesuarlarım da elime ulaştı ve bu vesile ile tüm ekipmanları mı lastik dahil tamamlamış oldum. Bugün dışarı da bir kaç işim var. Eğer yetiştirebilirsem Yükseliş Honda'ya uğrayıp motor işini de bağlayacağım.
Önce emniyet, sonra hareket...
hala ebay'e bakıyorum ne aldırayım dıye ali'cim senın elınde kalmasa ruzgarda ucup gıderdı belkıde dı mı? gemıde yaptırırm daha saglam 1 sekılde sorun degıl,kalıcı 1 hasar gıbı gozukmuodu ;)
senın "ya alınma ama,Agv de ne adi yapmıs bu kaskı" derken anıl'ın kaskını da elınle denerken , anıl'ın gozler muhtesemdı :D:D
*soner : hayırlı olsun kardesım ;)
*yashukawa: egzozu da beyaz mı yapsan acaba? valla sakalı ben de boyatacagım ama yer-zaman yaratamıyorum bı turlu.mersın'de bulabılır mıyım acaba guzel bı boyacı? orada 1 gun bırakabılırım motoru.
Cbr 125'e, philips marka beyaz lamba takmak istiyorum ama çok çeşidi var hangisini olduğunu bilemedim ve bu topiğe yönlendirildim
Bi link atarsanız çok makbule geçer.Teşekkürler...
Drift yapmıyorsan, toprak yolda kros yapmıyorsan tekerlek kitlemesi hiçbir zaman iyi değildir. Fren mesafesini uzatır. Arabadada böyle, motordada böyle. ABS denilen şey boşuna icat olmadı. Motorda ABSnin tek tercih edilmediği yer offroaddur. Toprak seven ABS sevmez.
H4 takacaksın.
http://www.feyizoglu.com/Night-Racer...-_46497.html#0
ya bırakın onu bunu dün akşamki foto nerde arkadaş :D
5200'deyim bende 6000'de bi yağ filtre değiş devam
Pazarbaşına gidiyorum ben Esengülden felan pahalı ama ben işçiliklerini ve titiz bir ortam olduğu için tercih ediyorum varsın 20 lira fazla olsun aman şurasını sıktılar mı aman böyle mi oldu derdim yok
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
Bu arada bu cıbırın bu kadar çabuk hararet yapmasını hiç hoşuma gitmiyo Cuma trafiginde maslak zincirlikuyu istikametinin trafiğinde fenalık geçiricektim
Insallah olmustur : )
Pazar günü için, deniz ve gezi düşünen olursa katılırım.
Valla birazdan dalışa gidiyorum,haftasonu sarostayım ama sizin için artık çok geç:D Şaka bir yana bu haftasonu gelemem ama bir şile filan yapalım birara...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)