Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 20:05
youtube'a yaz abi daha neler var tek teker kamil, tek teker arif vs :D
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 20:23
sungurmete adlı üyeden alıntı
bu altın elbiseli abimiz lastikler berbat olucak gibi değil,kesinlikle değiştirmek lazım diyodu,michelin fiyatları ne kadardır acaba ön arka.zaten acemiyiz lastik yüzünden sıkıntı yaşamak da istemiyoum açıkçası..
michelin 635 TL. Ben degistirmedim.. kullaniyorum.. Gungordekiler de kullanabilirsin dediler.
-
01 Haziran 2012, 20:47
cacique adlı üyeden alıntı
michelin 635 TL. Ben degistirmedim.. kullaniyorum.. Gungordekiler de kullanabilirsin dediler.
oldukça pahalıymış,otomobil lastiğinden bayağı pahalı..umarım değiştirmek zorunda kalmam
-
01 Haziran 2012, 20:50
Ya millet biz CBR'ciler hangi şehirden kaç kişiyiz? hadi başlayalım saymaya
1. Pol@ris - İstanbul
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...
-
01 Haziran 2012, 20:51
motorumu daha almadım ama sungurmete izmir
-
01 Haziran 2012, 20:52
pol@ris adlı üyeden alıntı
Ya millet biz CBR'ciler hangi şehirden kaç kişiyiz? hadi başlayalım saymaya
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
-
01 Haziran 2012, 20:55
sungurmete adlı üyeden alıntı
motorumu daha almadım ama
sungurmete izmir
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3.Sungurmete - İzmir
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...
-
01 Haziran 2012, 21:38
wolrath adlı üyeden alıntı
wolrath istte geldiğinde haberimiz olsun tanışırız hazır izne de çıktım olurmu??
-
01 Haziran 2012, 21:51
spawn1984 - ali - istanbul - yarın teslim edecekler plaka ruhsat hersey tamam
-
01 Haziran 2012, 22:04
pol@ris adlı üyeden alıntı
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3.Sungurmete - İzmir
4.RuzgarSA - Güngören/ İstanbul
-
01 Haziran 2012, 22:16
@spawn1984
Çok teşekkür ederim
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3. Sungurmete - İzmir
4. RuzgarSA - İstanbul
5. erreeen - İstabul/Samsun
-
01 Haziran 2012, 22:22
-
01 Haziran 2012, 22:27
herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
bu motorların hiç temizi yokmudur?
şu ana kadar istanbulda ne kadar satılık varsa hemen hemen hepsine baktım...
lakin bir tane adam akıllısına rastlayamadım...
yanlış anlamayın, kimsenin malına değer biçtiğim yok...
ama sıfırı 9500 lira olan bir motorun ikinci eli nasıl 8500 lira yapıyor?
çok merak ediyorum...
-
01 Haziran 2012, 22:37
Çünkü plakasıyla birlikte 200-300 tl filan daha ekleniyor bildiğim kadarıyla 0ına.Ayrıca satılıklların çoğunun km si düşük ve motorun 0ını bulmak çok kolay değil sanırım(bunda emin değilim,cbr125 için öyle ama).Yani hakediyor ama sahibindendeki hor kullanıp o fiyatlara satmaya çalışanları savunmuyorum tabi:D
-
01 Haziran 2012, 22:50
Pain adlı üyeden alıntı
Çünkü plakasıyla birlikte 200-300 tl filan daha ekleniyor bildiğim kadarıyla 0ına.Ayrıca satılıklların çoğunun km si düşük ve motorun 0ını bulmak çok kolay değil sanırım(bunda emin değilim,cbr125 için öyle ama).Yani hakediyor ama sahibindendeki hor kullanıp o fiyatlara satmaya çalışanları savunmuyorum tabi:D
en son gittiğim motor ki ne kadar gittiğimi hatırlayamıyorum...
deposunda sadece ufak bir çizik var yazıyordu...
evet o ufak çizikler birleşmiş bütün motoru sarmış...
sağlam granajı geçtim, zincir bile kalmamış motorda...
baktığım en iyi motorun sağ tarafı yoktu...
gerisini siz düşünün...
ve bu motorlara 8000 üstü rakam isteniyor ya ona kızıyorum...
-
01 Haziran 2012, 22:54
-unnamed- adlı üyeden alıntı
en son gittiğim motor ki ne kadar gittiğimi hatırlayamıyorum...
deposunda sadece ufak bir çizik var yazıyordu...
evet o ufak çizikler birleşmiş bütün motoru sarmış...
sağlam granajı geçtim, zincir bile kalmamış motorda...
baktığım en iyi motorun sağ tarafı yoktu...
gerisini siz düşünün...
ve bu motorlara 8000 üstü rakam isteniyor ya ona kızıyorum...
Bunlar sadece cbr 250 r satıcıları değil ki,sahibindendeki çoğu ilan böyle ne yazıkki.Benim demek istediğim garantisi devam eden 6000-7000km ye kadar temiz bir cbr250r a o fiyat yazılabilir ve alıcısı gelincede en fazla 500tl ye kadar indirim yapılabilir.
-
01 Haziran 2012, 23:15
Sıfırının 9500 oldugunu nereden cıkardınız 9900 tl plaka ruhsat vekalet vs. Haric , ben nakit para hersey icinde 10000 verdim ve tam 1 ay bekledim )
-
01 Haziran 2012, 23:49
erreeen adlı üyeden alıntı
@spawn1984
Çok teşekkür ederim
1. Pol@ris - İstanbul
2. Cacique - Istanbul
3. Sungurmete - İzmir
4. RuzgarSA - İstanbul
5. erreeen - İstabul/Samsun
6. seigen - İstanbul
Bir aya yakın parça bekledikten sonra tekrar motosikleti geri aldım, kullanmaya devam. Bu "sezon" tabir edilen aylarda acemilik dönemini bitirmeye çalışıyorum . Benim de önümüzdeki 2 hafta final haftası. Ondan sonra etkinlik, toplanma olursa gelmek isterim.
Eren hocam başarılarının devamını diliyorum .
-
02 Haziran 2012, 00:11
Pain adlı üyeden alıntı
Tabii ki istediğinizi yapmak sizin elinizde,çevreye ve şartlara göre yapılacak şeyler farklılık gösterir(mesela virajda fren yapılmaz ama zorunda kalınsa ön frenden kaçınmak gerekir,çünkü viraj çapını artırır).Tam duracakken önü salıp,arkaya asılmak gibi mesela,yağmurda bambaşka bir şarttır.Ama arka frenin kızaklaması bilinen bir tehlike ve arkaya yüklenmek bilinen bir yanlıştır.Çoğu eğitimcide kitapta bunu söyler.Ben de tecrübe ettim bende arkaya asılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ve neredeyse düşüyordum bu yüzden.Kumlu ve ıslak zeminlerdede defalarca kez kızakladı.Ne yapacağınız size kalmış...
Aynen öyle hocam arka fren çok daha çabuk kitler öne göre. Üstelik istegimiz dışında kitlendiginde plakayı dahi okuyabiliriz eren arkadaşımız arkayı daha çok kullanma konusunda tavsiyeler edinmiş eğitmeninden fakat ben ilk defa böyle bir şey duydum. Frenleme esnasında ağırlık transferi öne dogru oldugundan arka iyice hafífler bana hic mantıklı gelmedi. Tamam herkesin bır teknigi vardır elbet ama; birde gerçekten dogru olan teknikler vardır. Bunlardan biride ön frenin daha fazla oranda sıkılacagı
-
02 Haziran 2012, 00:29
seigen adlı üyeden alıntı
6. seigen - İstanbul
Bir aya yakın parça bekledikten sonra tekrar motosikleti geri aldım, kullanmaya devam. Bu "sezon" tabir edilen aylarda acemilik dönemini bitirmeye çalışıyorum
. Benim de önümüzdeki 2 hafta final haftası. Ondan sonra etkinlik, toplanma olursa gelmek isterim.
Eren hocam başarılarının devamını diliyorum
.
Teşekkür ederim darısı senin de başına
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
s.e.c adlı üyeden alıntı
Aynen öyle hocam arka fren çok daha çabuk kitler öne göre. Üstelik istegimiz dışında kitlendiginde plakayı dahi okuyabiliriz
eren arkadaşımız arkayı daha çok kullanma konusunda tavsiyeler edinmiş eğitmeninden fakat ben ilk defa böyle bir şey duydum. Frenleme esnasında ağırlık transferi öne dogru oldugundan arka iyice hafífler bana hic mantıklı gelmedi. Tamam herkesin bır teknigi vardır elbet ama; birde gerçekten dogru olan teknikler vardır. Bunlardan biride ön frenin daha fazla oranda sıkılacagı
Aslında düşününce şöyle bir çıkarım yapıyorum kendime, benim kullandığım yöntem durmak açısından değil trafikte yavaşlamak için kullandığım yöntem daha çok, yani ihtiyaç duymadıkça kullanmıyorum Bir de yine de israr etmiyorum yanlış anlamış olabilirim tabiki de durumu ama şunu net hatırlıyorum, arka freni kullanmaktan çekinmeyin. Bakın mesela siz arka fren kilitler diyerekten sert kullanmaktan kaçınıyorsunuz. Arkadaşın önceki sayfada koyduğu gibi ön fren kitlenmesi kat kat daha tehlikeli. Arka fren kitlenmesi bana göre (ben kitlediğimde bir kontrol kaybı yaşamıyorum şahsen) tehlikeli bir durum değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler