Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Mayıs 2012, 18:47
Pain adlı üyeden alıntı
@erro Onlar kolay:D Benim dediklerim karanlıktan fırlıyorlar:D
ona yapacak bişey yok hocam..karanlıkta binmeyecen
Reklamlar
-
31 Mayıs 2012, 18:51
-
31 Mayıs 2012, 19:02
SonpoL adlı üyeden alıntı
Ne yaptın hocam yaa,gece sürerken bunun çıkacağını bilsem,motoru satar,bir daha da binmem:D
-
31 Mayıs 2012, 19:11
-
31 Mayıs 2012, 19:25
avcagatay adlı üyeden alıntı
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun, motoru idare etmek düşük hızlarda daha zor geliyor bana,bu yüzden trafiğin az olduğu zamanları tercih ediyorum
bu sabah 6:30-7 gibi Yeşilköy sahildeydim. Acemiliği atmak için bu yollar ve günün bu saatleri daha uygun geliyor bana, bir de köpekler olmasa çok daha güzel olacak tabi.
http://d1205.hizliresim.com/x/z/78t6d.jpg
abi yapma bunu yapma bunu :d bende gelicem valla gözümü kararttım :D aradım az önce bayiyi plaka ruhsat işlemleri bitmiş yarın alabilirmişim bu arada az önce zeytinburnundan laleliye gidiyordum sahilde, samatya ssk'nın oradaki sapakta tricolor cbr250 gördüm burada mı acaba kendisi )
-
31 Mayıs 2012, 20:31
SonpoL adlı üyeden alıntı
Canım Hondamız, malum fiyatları aşağıda tutabilmek için ABS'siz versyonları ülkemize getiriyor fakat, ABS'li modelleri de ayriyeten getirirse daha iyi bir satış grafiği yakalar diye düşünüyorum. Bence artık ABS'li modellere büyük önem verilmeli. Otomobiller de hayati olan güvenlik donanımları, bence motosiklette daha da acil durumda. Malum, gövdemiz kaporta olduğu için, tüm imkanlardan faydalanmak lazım
.
Aşağı da paylaşacağım vidyolar herşeyi kısacana özetliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=-Zv3Sacl7JQ
ABS yanlış frenlemeyi de telafi ediyor. Şu video aslında durumu daha dramatik bir biçimde gösteriyor .
http://www.youtube.com/watch?v=SA8zk_zkdyE
Honda servisine de sordum bir seferinde, aracın fiyatı 4 bin lira artar gibi saçma bir cevap aldım. Saçma çünkü İngiltere'de 2 versiyon arası fiyat farkı 150 pound, hadi %100 vergi koysunlar, maksimum 900 lira artar diye düşünüyorum. Bence abs'liyi getirmeyerek insanları riske sokmuşlar, hele hele öğrenme motosikleti olduğu için frenlemeyi doğru yapamayabilir çoğu insan.
-
31 Mayıs 2012, 20:41
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...
-
31 Mayıs 2012, 20:53
-
31 Mayıs 2012, 22:47
cacique adlı üyeden alıntı
wolrath, Kaleburnu hangi APt?
Umurbeyin onunden gecerken selam et lutfen : ) Deveboynu sezonu da aciliyordur yakinda
pm attım ;)
selam ederim elbette. deveboynu haziranda acılıyor evet ama kara kampı cok daha guzel.
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
pm attım ;)
selam ederim elbette. deveboynu haziranda acılıyor evet ama kara kampı cok daha guzel.
**
beyler frenlerınıze kokune kadar bastıgınızda 20-30km ıle gıderken mesela, zank dıye kıtlıyor mu tekerlerınız? benımkı cok temkınlı bısekılde yavaslatıyor suan. lakın bu ıyı mı kotu mu karar veremedım.bıraz daha sıkı yapıp daha ıyı mı tutmasını saglamak lazım acaba? sankı az tutuyor gıbıme gelıyor bazen ama soyle de bısey var kı takıp mesafesını korursam da tekerlerı kıtlemeden ve dengemı bozmadan cok tatlı yavaslıyor.
-
31 Mayıs 2012, 23:07
pm attım ;)
---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
**
beyler frenlerınıze kokune kadar bastıgınızda 20-30km ıle gıderken mesela, zank dıye kıtlıyor mu tekerlerınız? benımkı cok temkınlı bısekılde yavaslatıyor suan. lakın bu ıyı mı kotu mu karar veremedım.bıraz daha sıkı yapıp daha ıyı mı tutmasını saglamak lazım acaba? sankı az tutuyor gıbıme gelıyor bazen ama soyle de bısey var kı takıp mesafesını korursam da tekerlerı kıtlemeden ve dengemı bozmadan cok tatlı yavaslıyor.
anladığım kadarıyla sizin motorda sıfır. ben ilk 200 km de dik bir yokuşta ışıklarda durdum arka fren kullandım beklerken, arka teker kaydırmaya başladı sonuna kadar sadece arka frene bastım gene tutmadı. servise gittim anlattım temizleyici sprey kullandı faydası olmadı 700 km den sonra arka fren normale döndü. arka tekeri bende kitlemeye uğraştım kitlemiyor 30-40 km hızlarda ve bence bu bizim avantajımıza. ne kadar yüklemsemde olmadı arka balata diske vurup bırakıyor gibi motorda stop edecekmiş gibi oluyor. ön fren çok güzel ama.
-
31 Mayıs 2012, 23:35
aynen. 80km de aldım motorumu. 1250km de suan. ılk aldıgım zamanlar daha sert tepkıler verıyordu. servıste ayar cektıler. daha erken tepkı verıyor lakın daha kontrollu tutuyor frenler. on frenımı kıtlemeyı basaramadım mesela. normalde zank dıye durup neredeyse arkasını kaldırcak gıbı olması lazım degıl mı ?
-
31 Mayıs 2012, 23:56
aynen. 80km de aldım motorumu. 1250km de suan. ılk aldıgım zamanlar daha sert tepkıler verıyordu. servıste ayar cektıler. daha erken tepkı verıyor lakın daha kontrollu tutuyor frenler. on frenımı kıtlemeyı basaramadım mesela. normalde zank dıye durup neredeyse arkasını kaldırcak gıbı olması lazım degıl mı ?
bende ön fren kitleme noktasına üç kere geldi birinde arka teker havaya kalktı ama ücündede ön teker bırakmadı ve ben zamanında freni bırakıp kontrollü durabildim.
-
31 Mayıs 2012, 23:57
benim arka fren 20-30 da bile kitledi bi kaç kere..öyle çok hafif sert bastım ama kesinlikle abanmadım bile...
-
01 Haziran 2012, 00:09
Benim de arka frenler gayet kilitliyor artık sadece arka fren kullanıyorum ön fren çok az kullanıyorum.
-
01 Haziran 2012, 00:28
erreeen adlı üyeden alıntı
Benim de arka frenler gayet kilitliyor artık sadece arka fren kullanıyorum ön fren çok az kullanıyorum.
hatalı fren kullanmaya alışma. ön freni daha çok kullanmamız gerekiyor %70 ön fren geri kalanı arka fren. ön fren daha etkili ve dengeli.
-
01 Haziran 2012, 00:37
beyler son kararınız nedir şimdi lastik konusunda değiştiriyomuyuz,değiştirmiyomuyuz.ikinci el bi motor buldum da maliyet hesaplıyorum
-
01 Haziran 2012, 00:43
sungurmete adlı üyeden alıntı
beyler son kararınız nedir şimdi lastik konusunda değiştiriyomuyuz,değiştirmiyomuyuz.ikinci el bi motor buldum da maliyet hesaplıyorum
ben değiştirmeyeceğim orjinal lastikleri bana yeterli, ama sen al kullan memnun kalmazsan kışa doğru değiştirirsin.
-
01 Haziran 2012, 00:49
bu altın elbiseli abimiz lastikler berbat olucak gibi değil,kesinlikle değiştirmek lazım diyodu,michelin fiyatları ne kadardır acaba ön arka.zaten acemiyiz lastik yüzünden sıkıntı yaşamak da istemiyoum açıkçası..
-
01 Haziran 2012, 00:53
sungurmete adlı üyeden alıntı
bu altın elbiseli abimiz lastikler berbat olucak gibi değil,kesinlikle değiştirmek lazım diyodu,michelin fiyatları ne kadardır acaba ön arka.zaten acemiyiz lastik yüzünden sıkıntı yaşamak da istemiyoum açıkçası..
ön arka 550-600 sanırım...alternatif olarak pirelli sport demon var yanlış hatırlamıyosam..lastiklerin ısındıktan sonra iyi olduğunu söylüyodu arkadaşlar ama ıslak zemin konusunda başarısız olduğu herkesin ortak düşüncesi...
-
01 Haziran 2012, 00:53
yedek parçada sizi ayı bekliyo da demişt gerçi,yazılan parça fiyatlarına bakılırsa yedek parçadaki ayıyla da pek işimiz kalmadı gibi görünüyor sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler