Ben 2 hafta ehliyetsiz kullandım artık ehliyetim var
Ben 2 hafta ehliyetsiz kullandım artık ehliyetim var
nerede kullandın , trafiğe çıktın mı yoksa kapalı alanda mıydın ? veya bakırköy ataköy yeşilköy çevresinde bildiğin spot noktalar var mı çevirme olan bunları paylaş bizle kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
et 6136 kimindi ? tankpad'i soracaktım nereden aldığını
ist te eminönü sahil yolu avcılara kadar b.köye gelene kadar iki kere hafta sonu cuma c.tesi. pazar geçiş serbest. aynı günlerde sarıyer dönüşü cevre yolu girişinde sağa döner dönmez . pazar günleri eminönü tranvay yolu sahil girişi ha bu arada sakın sultan ahmet yolunda tranvay yolundan gitme 72 tl evine fotoğrafla birlikte gönderiyorlar ailene benim eski motorun cezası diye yalan üstüne yalan aksaraydan vatan caddesine giriş genelde cuma akşamları benim bildigim bunlar bu arada ehliyetim var ve beni hep bu noktalarda cevirdiler. sen illede kullancam diyorsan ehliyetin icinde elli lira sana lazım olur
gemide arka sehpamı mekik aleti sanan askerime sevgiler
eldivenlerimi kaybetmiştim bende bugün bunları aldım çok cix duruyorlar
Yazlıkmış terletmez dediler bakalım durum ne olcak.
eyvallah dostum B sınıfı var tabi ama kurtarmaz doğal olarak :D ben büyük ihtimalle kullanmıycam ehliyet gelene kadar trafikte, en fazla yapacağım bakırköy meydan ile capacity arası gidip gelmek spora gidiyorum akşamları en fazla onu yaparım hem ehliyet çıkana kadar iyice pratik olur benim için, birde forumdan çağatayla birlikte osmaniyede trafiğe kapalı çok büyük bir alan var orada takılabiliriz ama tabi bunlar kağıt üstünde şu an , her an beynim mantığımın önüne geçebilir sistem saçma abi kızdığım nokta şu adamda B sınıfı ehliyet var , 3 ayda değilde bari 2-3 haftada bir bi sınav yapsalarda işimiz uzamasa, saçmalığa bak 30 haziran test sınavı, 27-28 temmuz direksiyon, 1 ay mı sürüyor kağıtları okumak kardeşim, topu topu 20 soru 5 dakikada çözdüğün sınavı 1 ay sonraya atıyorlar... ondan sonra ehliyetsiz kullanmak yasak... :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
benim eldivenlerde scoyco marka, 45 e almıştım sirkeciden burada 60 tl yazıyor =) http://www.feyizoglu.com/MX-40-Yazli...n_46595.html#0
sabah sabah düştüm motordan. altunuzadede neredeyse yaya hızında mucura girdim kaydım. gidon saga dondü hafif. bunu hemen duzelttirebilor miyim?
Sağ ve sol gidon ortadaki büyük parçaya monte. Ortadaki parçaya göre mi sağa döndü, böyleyse hemen düzeltebiliyorlar.
geçmiş olsun hocam ben de çok korkuyorum düşmekten ama düşe kalka öğrenicez
tekrar geçmiş olsun kendine kızma; dün akşam bisikletimle Balata arkadaşın yanına gittim ışıklarda beklerken 2.5 mt sağımda pembe bi jip duruyordu bende haliyle soluma bakıyorum bi anda yere düşer gibi oldum baktım jip arka cama sağlam vurdum kırılmadı neyse yere düşmedim jip bastı gidiyor 30 mt gibi ilerde yakaladım ne oldu yaaa diyo koptum ne kadar küfür biliyorsam ettim. şoför travesti sağ koltuk bayan en sonunda bari vurdun bi dön bak niye gidiyorsun özür üstüne özür :( neyse atlattık sağ kavalda biraz sızı ön jant akord ister
@spawn1984
Ben sadece Beşiktaş Maslak yolunda kullandım o arada hiç çevirme olmuyor gerisini bilmiyorum kardeşim.
@Okur_tr
Çok geçmiş olsun
@RuzgarSA
Sana da geçmiş olsun abi, nasıldı akşam gelemedim artık bir dahakine
@casillas00
Sercan'la dün tanıştık. Çok teşekkür ederim kardeşim, plakayı görüp yolun ortasında durup beni aradı, öyle ayak üstü tanıştık muhabbet ettik İnşallah daha geniş bir zamanda da görüşürüz. Bu arada egzozuna bayıldım iletişime geçeceğim seninle bilgi almak için
eyvallah Eren bilgi topluyorum ona göre hareket edicem temmuz sonuna kadar
Dikkat etmek lazım tabi, cezası çok yüksek maalesef. Ama bir diğer konuda trafikte polisler gözetlemekten, hani polis varsa sol şerite geçiyordum, kendimi çok kastığımı ve yola odaklanamadığımı ehliyetimi alınca farkettim. Bir nebze tehlikeli bir hareket çok fazla polis gözetlemeni tavsiye etmiyorum
kaza yapan arkadaşlarıma buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.motorunuzu kendinize göre değil, etraftaki öküzlere göre kullanın
temizleme spreyi hakkında sıkıp bi fırçayla falan silmemiz mi gerek tam olarak temizleme için nasıl bir yol izlenmeli ?
Eldiven önemli ya ilk düşmede vurduğum yerlerden biri olmuştur hep
Dün akşam bi arkadaş daha çok beğendi oda haftaya alıcak 55 Plakayı görünce bide tricolor dedim bu Eren kesin
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html
Burda güzel anlatılmış tabi Gaz yağı bulmak artık zor.Onun yerine mazot kullanıbilirsin yada balata spreyi ama benzin kesinlikle kullanma ve iyice kuruladıktan sonra zincir spreyini sık.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)