Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Mayıs 2012, 11:59
mctsnr adlı üyeden alıntı
Arkadaslar tekrar merhaba,
Gecen sayfalarda yazmıstım motorun parca bekledigini. Kısaca durumu tekrar ozetleyim 15 mayısta kaza yaptım. Eksper onayladı parca siparisi verildi ama sonra beni arayıp 3 parcanın yurtdısından gelecegi ici bir ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun üzerine honda genel merkeze honda globale bayagı bir eleştirel mesaj atmıstım. Dun bana döndüler konuyla ilgili. Arayan bayan parcaların haziran sonunu bulabilecegini söyledi ve ben delirdim. Kendilerine böyle bir seyi kesinlikle kabul etmeyecegimi ve buna haklarının olmadıgını yasal olarak tedarikcinin elinde yedek parca bulunması gerektigini tüm mevzuatı anlattım. Daha sonra bana haziran basnda geminin yanasacagını felan söyledi ama hikaye. Motorun garantisi olsun olmasın azami tamir suresinin 1 ay oldugunu ve bu süre içinde motorum bana verilmesse muadil bir motorun tarafıma tahsis edilmesini talep ettim. eger verilmezse veya motorum gelmesse tüketici mahkemelerinde görüşecegimizi söyledim. Bakalım ne olacak. Beklenen parcada cok komiktirki grenaj, sırf bunun için bekliyorum yani. Yıllık iznimide haziran ayına almıstım uzun yola gidecektim ama hepsi yattı, hayatım allak bullak oldu yani
Özetle,
HONDA YEDEK PARCA KONUSUNDA İYİ FELAN DENİLİYOR AMA SADECE HIKAYE. BASINIZA BIRSEY GELİNCE ANLARSINIZ ARKADASLAR Kİ INSALLAH GELMEZ. BENIM ILK HONDA MOTORUM BU, BENDE YEDEK PARCADA IYIDIR DIYE BILYORDUM AMA GERCEKLER COK FARKLIYMIS, SIMDI TECRUBE EDIYORUM.
Hepinizin tekeri duz bassın, saglıcakla kalın, gelismelerden haberdar ederim yine
aynı dertten bende müzdaripim fakat bilmiyorum ne olacak ben nisanda verdim hala kafa karenajım gelmedi işin komik tarafı büyük parcalar geliyor küçükler gelmiyor türkiye honda ise yedek parça yı elinde tutamıyor elimde patlar diye tamam cbr250r çok güzel motor fakat yedek parça tedarik olmayınca a.q. böyle işin ben yarım yamalak biniyorum motora dün bide temmuz sonuna gelecek dedilerbu adamlar ne zannediyorlar kendilerini rekabetten sıkıldılar heralde yada hondanın müdürlerini gırtlağını birilerimi sıkıyor parça tedarik edilmesin diye öyle bişey varsa ben elimden geleni yaparım ama yok fanatiklerim var ne yapsam beni bırakmaz derselerde
ehh artık bi pamuk borcum olsun
Reklamlar
-
27 Mayıs 2012, 12:17
Gecen sayfalarda yazmıstım motorun parca bekledigini. Kısaca durumu tekrar ozetleyim 15 mayısta kaza yaptım. Eksper onayladı parca siparisi verildi ama sonra beni arayıp 3 parcanın yurtdısından gelecegi ici bir ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun üzerine honda genel merkeze honda globale bayagı bir eleştirel mesaj atmıstım. Dun bana döndüler konuyla ilgili. Arayan bayan parcaların haziran sonunu bulabilecegini söyledi ve ben delirdim. Kendilerine böyle bir seyi kesinlikle kabul etmeyecegimi ve buna haklarının olmadıgını yasal olarak tedarikcinin elinde yedek parca bulunması gerektigini tüm mevzuatı anlattım. Daha sonra bana haziran basnda geminin yanasacagını felan söyledi ama hikaye. Motorun garantisi olsun olmasın azami tamir suresinin 1 ay oldugunu ve bu süre içinde motorum bana verilmesse muadil bir motorun tarafıma tahsis edilmesini talep ettim. eger verilmezse veya motorum gelmesse tüketici mahkemelerinde görüşecegimizi söyledim. Bakalım ne olacak. Beklenen parcada cok komiktirki grenaj, sırf bunun için bekliyorum yani. Yıllık iznimide haziran ayına almıstım uzun yola gidecektim ama hepsi yattı, hayatım allak bullak oldu yani
Özetle,
HONDA YEDEK PARCA KONUSUNDA İYİ FELAN DENİLİYOR AMA SADECE HIKAYE. BASINIZA BIRSEY GELİNCE ANLARSINIZ ARKADASLAR Kİ INSALLAH GELMEZ. BENIM ILK HONDA MOTORUM BU, BENDE YEDEK PARCADA IYIDIR DIYE BILYORDUM AMA GERCEKLER COK FARKLIYMIS, SIMDI TECRUBE EDIYORUM.
Hepinizin tekeri duz bassın, saglıcakla kalın, gelismelerden haberdar ederim yine
bende geçen sene bir ön grenaj için 1 ay beklemiştim, honda nın servisi iyi falan filan hikaye bunlar
-
27 Mayıs 2012, 12:43
Sadece honda'da değil tüm japonlarda bu böyle Türkiyede fazla yedek parça stogu yok yamahada 2 hafta beklemiştim.
1 ay derler ama daha kısa sürede parçalarınız gelir.
-
27 Mayıs 2012, 12:59
Özetle,
enginozan adlı üyeden alıntı
aynı dertten bende müzdaripim fakat bilmiyorum ne olacak ben nisanda verdim hala kafa karenajım gelmedi işin komik tarafı büyük parcalar geliyor küçükler gelmiyor türkiye honda ise yedek parça yı elinde tutamıyor elimde patlar diye tamam cbr250r çok güzel motor fakat yedek parça tedarik olmayınca a.q. böyle işin ben yarım yamalak biniyorum motora dün bide temmuz sonuna gelecek dedilerbu adamlar ne zannediyorlar kendilerini rekabetten sıkıldılar heralde yada hondanın müdürlerini gırtlağını birilerimi sıkıyor parça tedarik edilmesin diye öyle bişey varsa ben elimden geleni yaparım ama yok fanatiklerim var ne yapsam beni bırakmaz derselerde
ehh artık bi pamuk borcum olsun
tükürem öyle hondaya da servisine de...
-
27 Mayıs 2012, 13:15
siz parçadan şikayetçisiniz ben 1 aydır motor bekliyorum
-
27 Mayıs 2012, 15:40
o değilde adamlar hararet göstergesi koymuş ama motor fan açıyor yanıyom kardeş gazlada az rüzgar geldin diyo genede o gösterge 3 tırnaktan yukarı çıkmıyor
-
27 Mayıs 2012, 16:19
fanı actıgı ıcın hararetı o sevıyede tutabılıyor işte
-
27 Mayıs 2012, 16:23
ya banada aynı sey oluyor devamlı fan acıyor alet benimkindemi bir problem var diyodum bende..
-
27 Mayıs 2012, 16:31
fan standart 106 derece devreye girer.O sıcaklıga kadar o tırnagın yükselmesi lazım yani oraya o zımbırtıyı koyduysan
normal sıcaklıgı zaten 80 derecelerdir.Cıbırın biraz fazla fan açtığı aşıkar
-
27 Mayıs 2012, 18:18
-
27 Mayıs 2012, 19:21
Emeklerine değmiş ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan..
Önce emniyet, sonra hareket...
-
27 Mayıs 2012, 19:54
güle güle kullan usta güzel olmuş, tiger egzozu burada satan ve takan var mı yoksa izmir'den isteyip burada ustaya mı taktırcaz ?
-
27 Mayıs 2012, 20:09
spawn1984 adlı üyeden alıntı
güle güle kullan usta güzel olmuş, tiger egzozu burada satan ve takan var mı yoksa izmir'den isteyip burada ustaya mı taktırcaz ?
SonpoL adlı üyeden alıntı
Emeklerine değmiş ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan..
tesekkurler arkadaslar gunboyu ugrastık ama degdı
ıstanbul-tiger
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87061779/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85929953/detay
-
27 Mayıs 2012, 20:09
izmir demişim bursa işte :D
-
27 Mayıs 2012, 20:13
arkadaslar motorumu satıp gt250 alsam çok mü kötü etmiş olurum? söyle 6 ya falan? benim krediler biraz kastirmaya başladı.
-
27 Mayıs 2012, 20:23
teşekkürler kardeşim motor geldiği gibi arkadaşla bağlantı kurucam , sağolasın ;)
-
27 Mayıs 2012, 22:29
Okur_tr adlı üyeden alıntı
arkadaslar motorumu satıp gt250 alsam çok mü kötü etmiş olurum? söyle 6 ya falan? benim krediler biraz kastirmaya başladı.
Bir Başka Değişle;
Attan İnip, Eşeğe Bineyim mi ?
-
27 Mayıs 2012, 22:55
arkadaşlar amortisörun yanından sarkan bu hortum nedir ve burada sarkar vaziyette durması rormal midir?
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
27 Mayıs 2012, 22:57
avcagatay adlı üyeden alıntı
Tahliye o normaldir sorun yok.agzı kapalıdır gelen pislikti sıvılardı yere dökülüp arka lastigine gelmesin diye arada bi bişey var mı diye gözle kontrol etmen yeterli ;)
-
27 Mayıs 2012, 22:58
yukarıda bırıken suyun drenajı dıye bılıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler