Önce emniyet, sonra hareket...
Teşekür ederim.
arkadaşlar bu gün istinye parktakı 34bt..... plakalı trıcolor cbr250 burdamı?
honda cbr 250r siyah
şimdi bu parçayı eline al ve tam orta noktasındaki çentiğin üstünde ok amblemi var göreceksin onu tam çene kısmının ortasına getir ve çeneye kaplı olan deri parçası ile lastik arasından içeri doğru bastır, ortayı içeri sabitledikten sonra diğer kenarlarıda yavaş yavaş içeri doğru it , sinekliğin 2 ucuda içeri tam oturduğunda çıt diye bi ses gelecek oturduğu anlamında, geçmiş olsun güle güle kullan
Valla süper adamsın hee. Allah razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Ben onu nerelere takmaya çalışıyordum bir anlatsam... Susuyorum
Allah senden de razı olsun kardeşim, Shoei bu işi biliyor
Bunlara şimdi vizör de almak lazım . Fakat istediğim, güneşin ışınlarını keserken aynı zaman da görüntü mü karartmaması. O yüzden siyah vizör tercih etmek istemiyorum. Fakat diğerleri de nasıl olur bilmiyorum. Örnek;
http://www.hondamototal.com/?urun-17...ilver-Cam.html
@wolrath killer geldi mi senin?
ben bu çift odalıyı çok sevdim eski egzoz gibi boş bağırmıyor yüksek süratlerde otobanda felan hiç başağrısı yapmadı digeri ile 80km gittim geldim kafama ağrılar girmişti
Benimde xr1000'e aynalı yada siyah vizor almak istiyorumda vizor fiyatları almış başını gidiyo
200 TL civarların da güvenlik testinden 5 yıldız almış Nitro Aikido gibi kasklar varken, bir vizöre bu parayı vermek biraz garipsenebilir. Ben garipsenmeyi seçtim ve XR 1100 Spectra Silver Vizör sipariş ettim biraz önce. Daha sonra kask üzerinde görüntüleri paylaşırım.
Sağlıcakla kalın, iyi geceler herkese.
34 L 3942 BAKIRKOY KARTALTEPE'deki arkadas forumdan mı ?
Barışım teşekkür ederim .
Ben o netteki testlere pek güvenmiyorum çogu bilindik markaların yıldız testleri hep düşük bu testleri yapan ülkenin üretimi olan kasklar ise hep 5 yıldız.
Birde yüksek süratlerde konfor önemli bundan önce Lazer Vertigo kaskım vardı 120'den sonra ugultu ve rüzgarda dans ediyorduk
Shoei'de o sorun yok kapat vizörü dışarıyla bağlantıyı kes
Teşekkürler.Alt devirler special crosslar gibi bildigin crf450 :D
Sharp testlerine tamamen güvenebilirsin. Sharp İngiliz ulaştırma bakanlığına bağlı resmi bir kuruluş. Özel bir şirket değil yani. Kasklar arasında ki uçurum fiyat farkları, güvenlikleri dışında konfor, görsellik ve rüzgar direnci gibi farklılıklarından büyüyor.
Kısacası otomobil de e-ncap neyse, kasklarda da sharp odur .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Arkadaşlar bir kaç gündür uzun yol için tulum almayı düşünüyordum. Uzun bir araştırma sonrasın da Furygan tulumları hakkında olumlu yorumlar okudum. Hatta deri kalitesinin dainese ve alpinestar dan daha iyi olduğunu iddaa edenler var. Tam korumalara ve geyik derisine sahip bu tulumu almaya karar verdim. Izdırap olmaması ve ayrı ayrı kullanabilme olnağı açısından iki parça olarak sipariş ettim. Fiyat konusuna gelirsek, deri ceket fiyatına tulum aldım diyebilirim. Daha sonra görüşlerimi aktarırım bu konu da. İlgilenen olursa diye aşağıda linkini paylaşıyorum. Şu anda kampanya da olduğunu unutmayalım.
http://www.motoplus.com.tr/urun/1065...Seperable-Suit
Bu kadar iyi fiyata tek parça tulum bulmak çok zor. Şu an imkanım yok ama olsaydı kesin gidip bakardım...
Bunu da atlamayın derim, güzel tulum.
http://www.motoplus.com.tr/urun/1165...T-SILVER-BLACK
Tek sıkıntı sadece 56 beden kalmış sanırsam.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Fiyat çok çok iyi o paralara sadece mont alınabiliyor bu kalitede.
Şu sharp testlerine bi bakıyım tekrar o zaman
100tl verelim 4 yıldızlı ls2 alalım ozm hiç urasmıyalım ama gel gelelim otestlerde fiyatıda işini çine katığı için doğru bi yıldız derecesi yok ne zmn fiyatla bağlantılı derecelendirmeyi bırakır ozmn güvenirim şimdi sacma geliyor ls2 4 yıldızsa öpmüşüm agv yi shoei yi marushini
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar pazar günü geziye katılmaya istekli yok mu??
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)