Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak sımdı tam oturdu kafama cok tesekkur.

gelelım bırkac () soruya.

sen cam vıda setını de arastırmısındır :D 35lıra cıvarına cok guzel setler var.bu koydugun fotoda 4adet vıda var.bunlar mı degısıyor? unıversal demıs. bıze de uyar heralde bunlar.renklı cam gelınce onun da sıparısını verecegım uyuyorsa eger.
    http://www.anesmotor.com/catinfo.asp...mageField2.y=0

+

sınyallerı arastırdın mı?
    http://www.anesmotor.com/?kategori-164-Led-Sinyal.html
    gıbı secenekler mevcut.gecmıs sayfalarda bızım sınyallerın sabıtlenmedıgını yazmıstı bırı ama bugun gozume carptı gıdon boslugundan bakayım dedım,asagıda demır-somunla sabıtlestırılmıs gıbı geldı bana.bu gomme sınyaller oluyor mu bıze de?

+

hıdrolık yag tanklarını arastırdın mı? aneste unıversaller var. bu gıdondakı ve tekerın ustundekı dalgalar mı? 2sıde uyumlu olur mu acaba alsak

+

basamakları arastırdın mı?
    on ve arka olarak satılıyor yıne unıversal.
    ama asagıya not dusmusler o dıkkatımı cektı. aparat temın edın dıye? sanırım bolt-on degıl bunlar. ıscılık ıstıyor?

+

gıdon padlerını arastırdın mı ? dırek 125-250 cbrlara uygun bulabılırız belkı ebay vs den. bu arada cbr yazılı somunlar cok hos duruyor gercekten. cam geldıgınde onları da hallederız dı mı ebaydan hıc cakmadıgım ve lojmana posta almadıkları ıcın o konuda senden yardım ısteyebılırım

sımdıden cok tesekkurler,bıraz kafanı patlattım ama
    Rica ederim hocam

1-Evet o vida setleri uyar bizim motorlara.Şahsen ben düşünmedim değiştirmeyi.

2-Linkte verdiğiniz bütün sinyaller yine olur bizim motorlara ama onlar led sinyal, gömme değil.Bu sinyalleri çalıştırmak için flaşör gerekebilir.Onu da motorcularda bulabilirsiniz zaten 10 lira gibi bi fiyatı var.Ben ebayden aldım led sinyalleri flaşörle beraber,4 sinyal + flaşör 19$ a geldi.

3-Evet gidon ve tekerin üstündekiler.Linkteki rizomalar uyar bizim motorlara.

4-Ben değiştirdim ayakları.Onları bilmiyorum ama bunlardan aldım 4 tane ve gayet güzel oldu.5 dk mı aldı değiştirmek.Linkte verdiğim en üsttekiler 3 tane rengi var.

http://www.motobakkal.com/catinfo.as...mageField2.y=0

5-Gidon somunların cbr 250 ye göre olanı da var evet.Yardım edebilirsem ne mutlu hocam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Tricolor için sipariş ettiğim Shoei'me kavuştum . Kaskı kullanma fırsatını elde ettiğim de görüşlerimi aktaracağım.

Büyük resim için tıklayınız.

Saygı ve sevgilerimle.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hayırlı olsun kaskın , doğru tercih yapmışsın pişman olmayacaksın bende xr1100 chroma modelini aldım motorum siyah olduğu için, seninki tricolor ise aldıgın kask cuk diye oturur motorun renklerine

Motosikleti
    -
    Alıntı spawn1984 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kaskın , doğru tercih yapmışsın pişman olmayacaksın bende xr1100 chroma modelini aldım motorum siyah olduğu için, seninki tricolor ise aldıgın kask cuk diye oturur motorun renklerine
    Teşekkür ederim. Sen de güle güle, kazasız belasız kullan. Motoru Tricolor alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Kask gerçekten çok güzel. kutu içeriği zengin. Pinlock'ın dan, taşıma kılıfına kadar her şey çıktı. Kaskı elinize aldığınız da kaliteyi gerçekten hissediyor ve güven duyuyorsunuz. Sipariş geçtğim de kafama acaba uyar mı endişesi vardı. Fakat kask gerçekten kafa tasımı çok iyi kavradı. Kaskın güvenliğini biraz olsun test etmek istedim ve kafama taktıktan sonra duvara sağlam bir kafa attım ve inanın hiç bir sarsıntı hissetmedim dermişim .

Kaskın üzerin de 6 adet hava çıkışı var. Önceden almış olduğum ve bir türlü kullanmaya nasip olmayan Lazer vertigo stroke kaskımla (vertigoyu aldığım o sıra ayrıca Nolan N102 kaskım vardı, motorumla onu kullanıyordum), shoei'yi yan yana getirdim ve o an gerçekten Lazer'a acıdım. Çünkü kendisi sahibi tarafından kullanılmayı bekliyordu. Fakat shoei'yi gördüğün de bu konuda hiç bir şansı olmadığını, hala raflar arasında ev manzarasını seyretmeye devam edeceğini anlamıştı. Kendisine merak etme artçım için seni kullancağım dediğim de, bir nebze de olsa mutluluk sardı içini.

Shoei'nin şimdilik hoşuma gitmeyen tek yanı, emniyet kemeri oldu. Alışmışım çıt çıtlı modellere. Shoei beni bu konuda zorlasa da, alışırız .

Merhaba arkadaşlar,

Şehir içinde keyifli , hafif, kıvrak ve atak bir motosiklet arayışım söz konusu CBR 250 alternatiflerden biri. Bu CBR 250 ile ilgili genel olarak yazılanları okuyorum ve CBR 250 nin "bu motor kesinlikle iyi motordur" sonucunun çıkmadığını gözlemledim. Aslında önemli bir konuda honda nın eski yedekparça bulunabilirlik başarısının artık olmadığını açıkça belli. Sanırım çoğunuz servis ve 2. el değeri nide göz önünde bulundurarak bu motosikleti aldınız. Nihayetinde honda hondadır diyen arkadaşlara özellikle sormak istiyorum. Ben yıllar oncede honda kullandım cbr250 yi inceleme fırsatım oldu. Malzeme kalitesi olarak 5 yıl önceki hondalardan düşük olduğu açıkça belli.Ne cbf 500 ne cbf 600 nede eski kasa cbr 250 deki işçilik/malzeme kalitesini göremediğimi belirteyim. 5500 devirlerle bir ses olduğu söyleniyor. Hatta garantiden motor değiştiren arkadaşlarda mevcut. 2004-2008 yılları arası ( krizden önce ) motor sorunu yaşatan bir honda bile duymadım ben. Sahibinden.com a bakıyorum motor henuz yeni tamam çok satmış ama 5 bine gelmeden bir an önce herkes satma derdine düşmüş gibi..Bu motorun adı HONDA olmasının dışında iyi tarafı nedir?i kullanıcı arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.. Yakıtımı? Performansımı? Güvenli sürüşümü? Konforu mu? Bakım maliyetleri mi? Birde bu motorla çok düşen olmuş bazı motorlar sabıkalıdır ağırlık merkezi suspansiyon yapısı vs.den kaynaklı. Bu motorunda kronik bir sorunumu var acaba..

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Sevgili newmoto76

Güzel bir analiz yapmışsın, ben 7000km bu motoru kullanan biri olarak analizlerimi kısaca yazayım sende eksik bildiklerini tamamlarsın.
    Belli devir aralıklarında bahsi geçen ses bende de vardı, 4000km den sonra tamamen kayboldu. Kronik olabilir, olmayabilirde, sesin devam ettiğini söyleyenlerde var hiç ses gelmediğni iddia edenlerde... tam olarak net birşey söyleyen yok. Kaldıki ses zaten rahatsız edici boyutlara da gelmiyor hiç.
    Garantiden motor değiştiren arkadaş, motora yağ koymadığı için motorun zarar görmesinden kaynaklıydı diye hatırlıyorum.
    2.Elde satışın çok olmasına şaşmıyorum, çünki motoru çok sevdiğim ve hiç bir kusur bulamadığım halde bende satmayı düşündüm
    Bunun sebepleri kısaca, Bu motoru merak edip alan çok fazla insan oldu, ve çoğunun ilk vitesli motoruydu, kimi vitesli motor kullanmayı istemedi, kimi ise daha da büyüğünü almak için sattı. Satan herkese sorun neden satıyorsun diye, kimseden 1 tane bile şikayet duyamazsınız. Herkes memnun ama büyütmek için veya tarz değiştirmek için satıyor.
    Benin satmayı düşünmem ise, sürekli tem'i kullanıyorum ara sıra 200lerin üzerini görmek isterdim diye düşündüğüm içindi.
    Ama bu düşüncem şuan geçerli değil, çünki dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, daha büyük cc'lerde günde 1lt bile fazla harcamak istemiyorum.
    Ayrıca 6000km bakımına sadece 67TL ödedim.
    Eski motorum Piaggioya ortaalama 600tl den bakım parası ödüyordum.

Servisinde ve yedek parçasında da çok ekonomik, yakıtı aşırı ekonomik, gücü gayet iyi 175km ye kadar gördüm. 140-160 arasını gazla kontrol edebiliyorsun. Bunlar iyi.

Şu yüzden tercih edilir.

Ekonomi : Yakıt 3 ile 3.5lt/100km arasında değişiyor, Bakım maliyetleri çok çok ucuz.
    Servis & yedekparça : Türkiye'nin en kaliteli servislerinin Honda olduğunu söylememe gerek yok, Yedek parça konusunuda biliyorsunuz.
    Güven : Herşeyden evven markaya güven var, yarı yolda bırakmayacağını biliyoruz. Ayrıca sürüş güvenliği bence çok iyi. 175'de giderken hiç tedirginlik hissetmiyorum, dengesi çok iyi, güven veriyor.
    Sürüş Keyfi: Herkesi bilmem ama ben bu motorun üzerinde kendimi iyi hissediyorum. Yormuyor.

Ben motorda ne düştüm ne yan yatırdım. İlk vitesli motorum olmasına rağmen, tüm hatalarımı telafi etti. Başka motorlar nasıl ama benden tam not aldı.

benim için eksik yanı, artçı rahat edemiyıor, .çanta takamıyorsun... ama zaten bunları bilerek aldım, Sport motorlarda bunuda aramamak lazım.

motoru eleştirmeye çalışıyorum ama düşündüğümde kusur bulamıyorum.

hoşça-dostça
    SonpoL, wolrath ve teocan94 bunu beğendiler.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    egzozdan sonrakı yakıt durumum

8.02 lıtre
    233.6 km
    km de 14.9 kuruş
    3.43 lt / 100km

(4.34 pompa fiyatı)
    (ş.içi-dışı karışık kullanım.80km civarı 90 ile geri kalanı dur-kalk-aragaz :D)

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen bi de gv 250 forumuna bak...daha yardım severler..sorduğun sorular havada kalmıyo...burda saolsun 1-2 kişi dışında fikir belirten yok...
    yok canım 1-2 kısı de degıldır

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim hocam

1-Evet o vida setleri uyar bizim motorlara.Şahsen ben düşünmedim değiştirmeyi.

2-Linkte verdiğiniz bütün sinyaller yine olur bizim motorlara ama onlar led sinyal, gömme değil.Bu sinyalleri çalıştırmak için flaşör gerekebilir.Onu da motorcularda bulabilirsiniz zaten 10 lira gibi bi fiyatı var.Ben ebayden aldım led sinyalleri flaşörle beraber,4 sinyal + flaşör 19$ a geldi.

3-Evet gidon ve tekerin üstündekiler.Linkteki rizomalar uyar bizim motorlara.

4-Ben değiştirdim ayakları.Onları bilmiyorum ama bunlardan aldım 4 tane ve gayet güzel oldu.5 dk mı aldı değiştirmek.Linkte verdiğim en üsttekiler 3 tane rengi var.

http://www.motobakkal.com/catinfo.as...mageField2.y=0

5-Gidon somunların cbr 250 ye göre olanı da var evet.Yardım edebilirsem ne mutlu hocam
    tesekkurler tekrar. ılk partiyi tamamlayayım hayırlısıyla bu hafta da, gerı kalanı hallederız beraber

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tricolor için sipariş ettiğim Shoei'me kavuştum . Kaskı kullanma fırsatını elde ettiğim de görüşlerimi aktaracağım.

Saygı ve sevgilerimle.
    gule gule kullan.maasalah , guzelmıs gercekten

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkür ederim. Sen de güle güle, kazasız belasız kullan. Motoru Tricolor alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Kask gerçekten çok güzel. kutu içeriği zengin. Pinlock'ın dan, taşıma kılıfına kadar her şey çıktı. Kaskı elinize aldığınız da kaliteyi gerçekten hissediyor ve güven duyuyorsunuz. Sipariş geçtğim de kafama acaba uyar mı endişesi vardı. Fakat kask gerçekten kafa tasımı çok iyi kavradı. Kaskın güvenliğini biraz olsun test etmek istedim ve kafama taktıktan sonra duvara sağlam bir kafa attım ve inanın hiç bir sarsıntı hissetmedim dermişim .

Kaskın üzerin de 6 adet hava çıkışı var. Önceden almış olduğum ve bir türlü kullanmaya nasip olmayan Lazer vertigo stroke kaskımla (vertigoyu aldığım o sıra ayrıca Nolan N102 kaskım vardı, motorumla onu kullanıyordum), shoei'yi yan yana getirdim ve o an gerçekten Lazer'a acıdım. Çünkü kendisi sahibi tarafından kullanılmayı bekliyordu. Fakat shoei'yi gördüğün de bu konuda hiç bir şansı olmadığını, hala raflar arasında ev manzarasını seyretmeye devam edeceğini anlamıştı. Kendisine merak etme artçım için seni kullancağım dediğim de, bir nebze de olsa mutluluk sardı içini.

Shoei'nin şimdilik hoşuma gitmeyen tek yanı, emniyet kemeri oldu. Alışmışım çıt çıtlı modellere. Shoei beni bu konuda zorlasa da, alışırız .

http://i48.tinypic.com/jfyqnc.jpg
    hocam kilit sistemi D sistem olarak geçer ve dünyadaki en güvenli kilit sistemidir , o yüzden için rahat olsun ;)

http://www.motosiklet.net/forum/moto...edilenler.html

http://www.uzmantv.com/kask-alirken-...-etmek-gerekir

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili newmoto76

Güzel bir analiz yapmışsın, ben 7000km bu motoru kullanan biri olarak analizlerimi kısaca yazayım sende eksik bildiklerini tamamlarsın.
    Belli devir aralıklarında bahsi geçen ses bende de vardı, 4000km den sonra tamamen kayboldu. Kronik olabilir, olmayabilirde, sesin devam ettiğini söyleyenlerde var hiç ses gelmediğni iddia edenlerde... tam olarak net birşey söyleyen yok. Kaldıki ses zaten rahatsız edici boyutlara da gelmiyor hiç.
    Garantiden motor değiştiren arkadaş, motora yağ koymadığı için motorun zarar görmesinden kaynaklıydı diye hatırlıyorum.
    2.Elde satışın çok olmasına şaşmıyorum, çünki motoru çok sevdiğim ve hiç bir kusur bulamadığım halde bende satmayı düşündüm
    Bunun sebepleri kısaca, Bu motoru merak edip alan çok fazla insan oldu, ve çoğunun ilk vitesli motoruydu, kimi vitesli motor kullanmayı istemedi, kimi ise daha da büyüğünü almak için sattı. Satan herkese sorun neden satıyorsun diye, kimseden 1 tane bile şikayet duyamazsınız. Herkes memnun ama büyütmek için veya tarz değiştirmek için satıyor.
    Benin satmayı düşünmem ise, sürekli tem'i kullanıyorum ara sıra 200lerin üzerini görmek isterdim diye düşündüğüm içindi.
    Ama bu düşüncem şuan geçerli değil, çünki dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, daha büyük cc'lerde günde 1lt bile fazla harcamak istemiyorum.
    Ayrıca 6000km bakımına sadece 67TL ödedim.
    Eski motorum Piaggioya ortaalama 600tl den bakım parası ödüyordum.

Servisinde ve yedek parçasında da çok ekonomik, yakıtı aşırı ekonomik, gücü gayet iyi 175km ye kadar gördüm. 140-160 arasını gazla kontrol edebiliyorsun. Bunlar iyi.

Şu yüzden tercih edilir.

Ekonomi : Yakıt 3 ile 3.5lt/100km arasında değişiyor, Bakım maliyetleri çok çok ucuz.
    Servis & yedekparça : Türkiye'nin en kaliteli servislerinin Honda olduğunu söylememe gerek yok, Yedek parça konusunuda biliyorsunuz.
    Güven : Herşeyden evven markaya güven var, yarı yolda bırakmayacağını biliyoruz. Ayrıca sürüş güvenliği bence çok iyi. 175'de giderken hiç tedirginlik hissetmiyorum, dengesi çok iyi, güven veriyor.
    Sürüş Keyfi: Herkesi bilmem ama ben bu motorun üzerinde kendimi iyi hissediyorum. Yormuyor.

Ben motorda ne düştüm ne yan yatırdım. İlk vitesli motorum olmasına rağmen, tüm hatalarımı telafi etti. Başka motorlar nasıl ama benden tam not aldı.

benim için eksik yanı, artçı rahat edemiyıor, .çanta takamıyorsun... ama zaten bunları bilerek aldım, Sport motorlarda bunuda aramamak lazım.

motoru eleştirmeye çalışıyorum ama düşündüğümde kusur bulamıyorum.

hoşça-dostça

İlginiz ve detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten net ve anlaşılır bir yanıt oldu.

Saygılarımla

Motosikleti
    -
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gule gule kullan.maasalah , guzelmıs gercekten
    Teşekkür ederim. Koruma topuzlarını takabildiniz mi? Merakla bekliyorum Barış komutanım .

hocam kilit sistemi D sistem olarak geçer ve dünyadaki en güvenli kilit sistemidir , o yüzden için rahat olsun ;)

http://www.motosiklet.net/forum/moto...edilenler.html

http://www.uzmantv.com/kask-alirken-...-etmek-gerekir
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dediğim gibi alışmışız çıt diye takmaya ondan ilk baş yadırgadım. Güvenlik konusun da kuşkum yok . Bu arada spawn sen bilirsin, kutunun içinden fileli bir şey çıktı ne dir hocam bu? Çeneyle ilgili gibi. Bilmediğim için isimlendiremedim. Dilersen resim koyabilirim?

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Teşekkür ederim. Koruma topuzlarını takabildiniz mi? Merakla bekliyorum Barış komutanım .
    cumartesı gunu taktıracagım hepsını ;)
    SonpoL bunu beğendi.

Can Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haftasonu hava güzel olursa buluşma yapalım. Kimse gelmezse ben standart şile yolu yapıcam belki ağvaya kadar uzanırım balık ekmek yemeye :D

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Alıntı Can Özcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haftasonu hava güzel olursa buluşma yapalım. Kimse gelmezse ben standart şile yolu yapıcam belki ağvaya kadar uzanırım balık ekmek yemeye :D
    Pazar günü Yalova kent ormanı gezisi planımız var CBR 250 R fun klübü olarak, katılmak istersen linki :
    http://www.facebook.com/events/173689169425380/
    http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
    Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...

Motosikleti
    Honda CBR 250R

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dediğim gibi alışmışız çıt diye takmaya ondan ilk baş yadırgadım. Güvenlik konusun da kuşkum yok . Bu arada spawn sen bilirsin, kutunun içinden fileli bir şey çıktı ne dir hocam bu? Çeneyle ilgili gibi. Bilmediğim için isimlendiremedim. Dilersen resim koyabilirim?
    dostum o file gibi şeyi kaskın ön alt tarafına takıyorsun çene kısmına, uzun yolda sinek böcek arı vs. girmesin kaskın içine diye ;)
    SonpoL bunu beğendi.

Motosikleti
    -
    dostum o file gibi şeyi kaskın ön alt tarafına takıyorsun çene kısmına, uzun yolda sinek böcek arı vs. girmesin kaskın içine diye ;)
    Teşekkür ederim. Peki bunu nasıl takacağım. Gördüğüm kadarı ile geçmeli. Fakat kaskı incelediğim de takılacak yeri göremedim. Bayağı önemli bir aksesuar, takayım dursun üstünde diyorum . Kitapçığın da göremedim o parçanın nasıl takılacağını.

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    scooterla giderken kaskın camından içeri girmişti 40-50 km hızla giderken kaskı çıkardığımı hatırlıyorum

Herkes selamlar yeni üye oldum. kısmetse cumartesi günü honda cbr250r teslim alaçağım bu benim 5. motorum olacak sırasıyla Yamaha ybr125 Honda cbf150 Honda cbr 600rr Kawasaki z750r kullandım. Bu motoru aldım çünkü iyice pişmeden büyük cc geçmek çok yanlış olduğunu anladım. Bana yeni motorum hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Honda cbr250r nasıl bir makinadır honda kalitesine servisine yedek parçasına güvendiğim için tercih ettim umarım haksız çıkmam. Şimdiden cevaplarınız için teşekür.

Efe Şenkader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N
    Ekzozu değiştirdiğimizde garantiyi bozuyor mu ? bilgisi olan var mı ?

teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MahoAga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes selamlar yeni üye oldum. kısmetse cumartesi günü honda cbr250r teslim alaçağım bu benim 5. motorum olacak sırasıyla Yamaha ybr125 Honda cbf150 Honda cbr 600rr Kawasaki z750r kullandım. Bu motoru aldım çünkü iyice pişmeden büyük cc geçmek çok yanlış olduğunu anladım. Bana yeni motorum hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Honda cbr250r nasıl bir makinadır honda kalitesine servisine yedek parçasına güvendiğim için tercih ettim umarım haksız çıkmam. Şimdiden cevaplarınız için teşekür.
    Bir Önceki Sayfayı Okursanız Bilgi Edinebilirsiniz
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkür ederim. Peki bunu nasıl takacağım. Gördüğüm kadarı ile geçmeli. Fakat kaskı incelediğim de takılacak yeri göremedim. Bayağı önemli bir aksesuar, takayım dursun üstünde diyorum . Kitapçığın da göremedim o parçanın nasıl takılacağını.
    rica ederim, direk ön cene tarafından takıyorsun iterek geçmeli sertçe bastır şak diye geçiyor, evde olsam resim çeker gösterirdim çok basit ya direk ittiriyorsun geçiyor ;) vizörün kilit sisteminide çözmediysen eğer 3 farklı ayarı var aşağı indirirsen yarım cm kadar vizörü aralıyor alttan hava girsin diye , ortaya getirirsen tam kapalı oluyor ve kilitlenmemiş olduğu için istediğin zaman açabiliyorsun, en üste getirirsen vizörü kilitler uzun yolda aşırı rüzgarda açılmasın diye.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler