Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2012, 00:46
sürüş teknikleri derken ne demek istediğini tam anlamadım ama kısaca günün özeti , motoru dengede tutma, park etme, çalıştırma, kaldırma, vites büyültme/küçültme, dönüşler , frenlemeler , ani fren yapma tekniği vs. ilk gün bunlar vardı.
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 01:13
Arkadaşlar,Anadolu yakasında mümkünse kadıköy -maltepe dolaylarında, üyelikle motorunu otoparka bırakan arkadasımız varmıdır hiç aramızda? yada böle bir soruya şurası burası olabilir diye yardımcı olabilecek kimse varmı? sağlam biryerim yok motoru koymak için fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler...
-
22 Mayıs 2012, 09:35
erreeen adlı üyeden alıntı
Süper zevkli bir gezi oldu açıkcası
Ben de ilk defa 130 ları gördüm ve titreşim falan hikaye gayet rahattı
Gelmeyenler kıskansın. İnşallah bu hafta da başka yerlere gideriz Andaç abi ne dersin
Bana uyar Eren, pazar günü senin istediğin bi yer varsa güzergahı sen ayarla. saat olarakta sabah erken saatler bile bana uygun, yüzmeyi düşünürseniz daha şık olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
iguven adlı üyeden alıntı
Benzin göstergesinin 6. çubuğu (F nin tam altındaki) bende 10-15 km sonra sönüyor diğer çubuklar 50 kmde bir sönüyor. 6'dan 5'e düşme sizde de mi bu kadar çabuk oluyor?
Bir de benzin alırken max. 11 buçuk litre aldım şimdiye kadar. Motoru dikeltip yan ayaktan daha fazla almak mı lazım benzin 6. çubuğun fazla gitmesi için?
benim motora ilk benzin aldığımda full depo 10,92 lt almış. benim hesaplarıma göre bu şekilde full depoyla 350 km gidiyor.
-
22 Mayıs 2012, 09:47
wolrath adlı üyeden alıntı
tuh , ben de yenı sıparıs ettım umarım sorun yasamam
tecrube edıp yazarım ben de taktıktan sonra.
benım 10km bıle yanmıyor
en fazla 7.5lıtre alabıldım. lakın ben depo kapagı altındakı metallere kadar dolduruyorum + motoru dık tutmuyorum hıc alırken. sen yıne 11.5 ıyı almıssın
birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
o senın motoru sevmemiştir... : )) ver bak benim motora hem nasılda yakışır sarı jant ve kırmızı kalıperlere hemde sarı renklı manetlere bak bakalım ozaman titreyebiliyormu : ))
ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz motorda baya yakışıklı oldu senin
-
22 Mayıs 2012, 10:03
Arkadaslar merhaba,
Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?
-
22 Mayıs 2012, 10:49
mctsnr adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba,
Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?
honda TR'nin elinde bazı parçalar yok benimde 1 parçam mayıs sonu gibi gelecek 1 tanesi geçen hafta geldi onu bir ay bekledim başka honda servislerine bir sor derim ama onlarda da olacağını sanmıyorum
-
22 Mayıs 2012, 11:06
hepsi aynı hocam ya. honda merkeze mesaj attım. şimdide honda globale mail atcam bakalım nolcak
-
22 Mayıs 2012, 12:38
Dün sipariş ettiğim suomy Vandal mirror model kaskımın renklerinin bana uymadığını gördüm. Bunun üzerine hondamototal'a telefon açtım, gayet ilgiliydiler. Siparişimin üstüne ek havale yaparak Shoei xr1100 enigma tc-2 modelini sipariş ettim. Aslında Suomy'nin güzel indirimlerinden faydalanmak istiyordum fakat Shoei daha iyi tabi ki. İki katı fiyat farkını saymazsak tabi ki .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
22 Mayıs 2012, 12:44
Arkadaslar merhaba,
ee ne anladım ben hondanın servis ağından parça problemi olmamasından..kendim getirtsem 15 günde gelir parça...
-
22 Mayıs 2012, 12:44
hepsi aynı hocam ya. honda merkeze mesaj attım. şimdide honda globale mail atcam bakalım nolcak
Dostum geçmiş olsun. Önemli olan sana birşey olmaması. Diğerleri öyle veya böyle yerine konur.
-
22 Mayıs 2012, 14:10
yashukawa adlı üyeden alıntı
birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir
ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz
motorda baya yakışıklı oldu senin
bende sarı elçik vardı ama orjinal olmadıgından begenmedik geri cıkardık..bitti montajı kaldı sanırım bugün hallederiz malum mayıs ayı vergı ayı çok yogunum
-
22 Mayıs 2012, 19:13
Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim
-
22 Mayıs 2012, 19:44
-
22 Mayıs 2012, 19:49
48lira az tutmus gercekten
bugun sıparıslerım geldı. kısmetse cumartesı gunu taktıracagım hepsını + dbkıllerı da yaptıracagım + arka sehpa alacagım
he bı de hala mecalim kalırsa bikac yere de ufak sticker tarzı bıseyler yapmak ıstıyorum. yagmur yagmazsa cok ısımız var
keiti koruma takozu
rizoma elcik
rizoma elcik topuzu
redline manet
http://www.kolayresim.com/up/90u_pM96.jpg
öncelikle hayırlı olsun . Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi
-
22 Mayıs 2012, 20:00
kemalpak adlı üyeden alıntı
Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim
yardır hocam sıkıntı yok rodaj çok sıkıcı oluyor gercekten
-
22 Mayıs 2012, 21:16
Yuce123 adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun
. Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi
dırek net sıparısı verdım zaten sakıncası yok elbette
http://www.anesmotor.com/catinfo.asp...mageField2.y=0
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3710664/detay#
keiti koruma takozu (anesmotor 150tl)
rizoma elcik (anesmotor 114tl)
rizoma elcik topuzu (anesmotor 112tl)
redline manet (fatihkılıclı 150tl)
ya bu arada depo padi arıyorum bir turlu bulamadım bıze gore. hep vıdalılara gore var.
-
22 Mayıs 2012, 21:55
kemalpak adlı üyeden alıntı
slm, serviste bakım kaç saat sürdü
-
22 Mayıs 2012, 22:05
-
22 Mayıs 2012, 22:10
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
slm, serviste bakım kaç saat sürdü
Bakım yaklaşıyor tabi Abi olmadı beraber gideriz hehe
-
22 Mayıs 2012, 22:17
Anes motor'da hrc tank ve depo pad var set olarak 70 lira olması lazım.ben kullanıyorum gayet güzel bizim motorlara uyuyo.Arayın bi isterseniz sadece depo pad i yollayabilirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler