Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sürüş teknikleri derken ne demek istediğini tam anlamadım ama kısaca günün özeti , motoru dengede tutma, park etme, çalıştırma, kaldırma, vites büyültme/küçültme, dönüşler , frenlemeler , ani fren yapma tekniği vs. ilk gün bunlar vardı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anildurmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar,Anadolu yakasında mümkünse kadıköy -maltepe dolaylarında, üyelikle motorunu otoparka bırakan arkadasımız varmıdır hiç aramızda? yada böle bir soruya şurası burası olabilir diye yardımcı olabilecek kimse varmı? sağlam biryerim yok motoru koymak için fikirlerinizi bekliyorum
    Teşekkürler...

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper zevkli bir gezi oldu açıkcası Ben de ilk defa 130 ları gördüm ve titreşim falan hikaye gayet rahattı Gelmeyenler kıskansın. İnşallah bu hafta da başka yerlere gideriz Andaç abi ne dersin
    Bana uyar Eren, pazar günü senin istediğin bi yer varsa güzergahı sen ayarla. saat olarakta sabah erken saatler bile bana uygun, yüzmeyi düşünürseniz daha şık olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------

Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin göstergesinin 6. çubuğu (F nin tam altındaki) bende 10-15 km sonra sönüyor diğer çubuklar 50 kmde bir sönüyor. 6'dan 5'e düşme sizde de mi bu kadar çabuk oluyor?
    Bir de benzin alırken max. 11 buçuk litre aldım şimdiye kadar. Motoru dikeltip yan ayaktan daha fazla almak mı lazım benzin 6. çubuğun fazla gitmesi için?
    benim motora ilk benzin aldığımda full depo 10,92 lt almış. benim hesaplarıma göre bu şekilde full depoyla 350 km gidiyor.

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuh , ben de yenı sıparıs ettım umarım sorun yasamam tecrube edıp yazarım ben de taktıktan sonra.

benım 10km bıle yanmıyor en fazla 7.5lıtre alabıldım. lakın ben depo kapagı altındakı metallere kadar dolduruyorum + motoru dık tutmuyorum hıc alırken. sen yıne 11.5 ıyı almıssın
    birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir

Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o senın motoru sevmemiştir... : )) ver bak benim motora hem nasılda yakışır sarı jant ve kırmızı kalıperlere hemde sarı renklı manetlere bak bakalım ozaman titreyebiliyormu : ))
    ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz motorda baya yakışıklı oldu senin

Arkadaslar merhaba,
    Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı mctsnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba,
    Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?
    honda TR'nin elinde bazı parçalar yok benimde 1 parçam mayıs sonu gibi gelecek 1 tanesi geçen hafta geldi onu bir ay bekledim başka honda servislerine bir sor derim ama onlarda da olacağını sanmıyorum

hepsi aynı hocam ya. honda merkeze mesaj attım. şimdide honda globale mail atcam bakalım nolcak

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Dün sipariş ettiğim suomy Vandal mirror model kaskımın renklerinin bana uymadığını gördüm. Bunun üzerine hondamototal'a telefon açtım, gayet ilgiliydiler. Siparişimin üstüne ek havale yaparak Shoei xr1100 enigma tc-2 modelini sipariş ettim. Aslında Suomy'nin güzel indirimlerinden faydalanmak istiyordum fakat Shoei daha iyi tabi ki. İki katı fiyat farkını saymazsak tabi ki .
    Önce emniyet, sonra hareket...

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Arkadaslar merhaba,
    ee ne anladım ben hondanın servis ağından parça problemi olmamasından..kendim getirtsem 15 günde gelir parça...

Motosikleti
    -
    hepsi aynı hocam ya. honda merkeze mesaj attım. şimdide honda globale mail atcam bakalım nolcak
    Dostum geçmiş olsun. Önemli olan sana birşey olmaması. Diğerleri öyle veya böyle yerine konur.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir

ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz motorda baya yakışıklı oldu senin
    bende sarı elçik vardı ama orjinal olmadıgından begenmedik geri cıkardık..bitti montajı kaldı sanırım bugün hallederiz malum mayıs ayı vergı ayı çok yogunum

Motosikleti
    CBR 250R
    Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    48lira az tutmus gercekten

bugun sıparıslerım geldı. kısmetse cumartesı gunu taktıracagım hepsını + dbkıllerı da yaptıracagım + arka sehpa alacagım he bı de hala mecalim kalırsa bikac yere de ufak sticker tarzı bıseyler yapmak ıstıyorum. yagmur yagmazsa cok ısımız var

keiti koruma takozu
    rizoma elcik
    rizoma elcik topuzu
    redline manet

erreeen ve teocan94 bunu beğendiler.

Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    48lira az tutmus gercekten

bugun sıparıslerım geldı. kısmetse cumartesı gunu taktıracagım hepsını + dbkıllerı da yaptıracagım + arka sehpa alacagım he bı de hala mecalim kalırsa bikac yere de ufak sticker tarzı bıseyler yapmak ıstıyorum. yagmur yagmazsa cok ısımız var

keiti koruma takozu
    rizoma elcik
    rizoma elcik topuzu
    redline manet

http://www.kolayresim.com/up/90u_pM96.jpg
    öncelikle hayırlı olsun . Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kemalpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim
    yardır hocam sıkıntı yok rodaj çok sıkıcı oluyor gercekten

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı Yuce123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun . Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi
    dırek net sıparısı verdım zaten sakıncası yok elbette

http://www.anesmotor.com/catinfo.asp...mageField2.y=0
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3710664/detay#

keiti koruma takozu (anesmotor 150tl)
    rizoma elcik (anesmotor 114tl)
    rizoma elcik topuzu (anesmotor 112tl)
    redline manet (fatihkılıclı 150tl)

ya bu arada depo padi arıyorum bir turlu bulamadım bıze gore. hep vıdalılara gore var.

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı kemalpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm, serviste bakım kaç saat sürdü

Motosikleti
    -

ya bu arada depo padi arıyorum bir turlu bulamadım bıze gore. hep vıdalılara gore var.

Hayırlı olsun ürünleriniz. Güle güle kullanın. Koruma takozları takıldıktan sonra ki resimlerini büyük bir merakla bekliyorum. Bu arada bende arka sehpa bakıyorum. İnternetten araştırırken şu ilana rastladım belki ilginizi çeker; http://www.otosever.com.tr/?urun-562...PA--ARKA-.html

Ben daha motoru almadım . Çünkü alsam da motorla ilgilenme fırsatım yok maalesef :(. Fakat aksesuarlarımı filan alıyorum şimdiden. Neyse, fazla uzatmadan görüşmek üzere .

erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı RuzgarSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm, serviste bakım kaç saat sürdü
    Bakım yaklaşıyor tabi Abi olmadı beraber gideriz hehe

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS

Anes motor'da hrc tank ve depo pad var set olarak 70 lira olması lazım.ben kullanıyorum gayet güzel bizim motorlara uyuyo.Arayın bi isterseniz sadece depo pad i yollayabilirler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler