arkadaşlar merhaba, cbr 250 yan yattığında yere temas eden noktaları neler yazarmısınız.. birkaç motor gördüm manet yamuk başka çizik yok anlam veremedim
arkadaşlar merhaba, cbr 250 yan yattığında yere temas eden noktaları neler yazarmısınız.. birkaç motor gördüm manet yamuk başka çizik yok anlam veremedim
Ninja
@yashukawa
hayırlısı olsun o zaman kardesim.
@sedici
benim de elcik surttu yere düştügünde, bir de grenajin tepe noktasında küçük bir eşik oldu baska da birşey hatırlamıyorum.
@ i.canver senin motor basitce olduğu yerde yana yatmış gibi durmuyor,çünkü olduğu yerde yatsa normal şartlarda sola yatar,olduğu yerde birimi çarptı? Çünkü birşeyden hız almış gibime geldi,benim motor yattığında senin çatlak olan grenajda çizik bile yoktu bende...
bu arada o sinyallerin yumuşak olma sebebi,vidayla durmuyorumuş,plastik kelepce tarzı birşeyle tutuyorumuş motor onu...
eylül de yaptığım bir kazaydı daha önce konu açmıştım eylül ayında, 20-30 km arası ara sokakta giderken inşaat halindeki evden çakıl kum benzeri şeyler yola dökülmüştü o yüzden motor kaydı. sinyal yüzünden grenaj çatladı zaten eğer sinyal yerle temasta kırılsaydı grenaja baskı uygulamazdı
o zaman benim gördüğüm motorlar tamir görmüş ama manet önemsenmemiş yamuk bırakılmış cevap için teşekkürler, ayrıca geçmiş olsun
peki titreşim olayı ne alemde 250'de... 2007 cbr 125 sattım benimkinden başka cbr 125 te kullandım benimkinde hiç titreşim yokmuş onu anladım tek silindir olduğu için titreşim konusu düşündürüyor biraz pek ciddiye almasam da
Ninja
bende bugün özen motordan şu kaskı aldım, Sahin isminde çok düzgün bir arkadas var sağolsun 1 saat sohbet ettik motorlar ekipmanlar hakkında, çok ilgililer , içiniz rahat olsun düzgün bi yer tavsiye ederim kesinlikle ...
http://www.ozenmotor.com.tr/XR-1100-...-1_1483.html#0
beyler benim sol taraftaki ayak pegi hafif yayı gevşek gibi...bunu sıkılamanın bi yolu var mı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
hayırlı olsun ama grenaj üzerindeki kırmızılar ile ton farkı olmuş sanırım...ne kadara aldığını söyleyebilir misin acaba?
Arkadaslarrr bu motor icin 600 tarzi ses vericek egsoz tavsiyeleriniz var mi acaba...
Arkadaslar siteye yeni uye oldum, ama bir kac gundur yemeden icmeden yazilanlari okumaya calisiyorum.
honda kac yilda bir cbr 250 serisini yeniliyor? motor almak icin yaklasik bir yil beklemem gerekecek ve beklemisken yeni kasasinida bekleye bilirim.
benim gibi motora yeni baslayacak arkadaslarin sikca sorduklari boy kilo sorularinin bir nebze onune gecmek icin, acaba kullanici bilgileri bolumune sehir ve motor bilgilerine ek olarak surucu boy ve kilosu eklenemez mi ?
cbr 250 ler boy u kaca kadar goturur siritmadan
yani tam bir rakam veremesemde 185 diyebilirim sanırım. daha fazlasında bel ağrısı yapabilir. 22 derelik bi eğilme açısı var..yani ne eğiliyosun ne eğilmiyosun gibi...uzun boyda sakıncalı olabilir..motor kalıplı ama o boy için değil sanırım...kullanan varsa yardımcı olacaklardır ama burası o kadar da yardımsever insanlarla dolu değil 2-3 kişi anca cevap verir...
Son cbr 125 ler eskilere oranla cok kemikli yapilmis motorlar ,cbr 250 ler ise eski modellerinden buyut olarak cok ta farkli degiller ozetle cbr125-250 ler arasinda boyut olarak cok bir fark kalmadi hani belki olaki yeni uretilecek olan cbr 250 ler daha kemikli dizayn edilerbilirler umidi tasiyorum bu arada boy 184 kilo 82
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
hocam aslinda bana cok yardiminiz dokundu neden derseniz formun yaklasik olara 100. sayfalarindan sonra tamamini okudum ve daha once ki yazdiklarinizin tamamini okudum bana cok sey katti bu arada motorunuz hayirli olsun
Arka lastigini satan var mi arkadaslar.Ya da arka motorun ustundeki 140 irc lastikleri nerden bulabilirim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)