bende kapora vermişim mayısta allahın izniyle geliyor mavibeyaz tricolor yani bakalım
Yahu Hyosung bile yeni kasayı getirdi; honda gecikiyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu yorumun şimdiki verilere göre tutmadı. geçen ikinci el cbr 250 ye 10500 isteyen oldu. bırak 7 bini şimdi ise cbr 125 ikinci eline bile 7 bin isyen var. yani
böyle olunca ninja 250 ler ikinci elde değerinde fiyat istendiğinden bol bol ninja 250 r satılır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7263837/detay/
Bu yorumları yapmak için henüz erken.
Piyasaya yeni çıkmış ve nadir bulunan bir malı erkenden kapıp sonradan fahiş fiyata pazarlamaya çalışmak, aynen kara borsa maç bileti misali, hep var olan bir taktikdir.
Önceki gün de asparagas bir zam haberiyle CBR250'yi sıfırından daha pahalıya satmaya çalışan bir uyanığın ilanı vardı.
He adamın parası boldur, malın hastasıdır veya beklemeye tahammülü yoktur, alır; orası ayrı.
Ancak bence bunlara prim vermeyip mantıklı hareket etmek lazım.
Bir malın 2. el değerinin belirlenmesi için belli bir miktar satılması, belli bir süre kullanılması ve sonrasında satılmaya başlanması gerekir.
Dolayısıyla tüm bu aşamalardan dolayı piyasanın oturması belli bir zaman alır.
Ancak bu aşamalardan sonra bu konu hakkında konuşmak yerinde olacaktır.
Bu arkadaşlar o fiyatları isterler de, veren enayi olur mu ona bakmak lazım. Adam bir de yanında verdiklerinin fiyatlarını detaylı yazmış, toplamı yine sıfırından pahalı oluyor. Ne yapmaya çalıştığı belli değil. Bu arkadaşları referans alıp fiyatlar bu kadar demeyin. Bundan sonraki partiler gelip motorlar mantar gibi birden çoğalınca fiyatlar da oturacak. Alacak olanlara tavsiyem fiyatı uygun bile olsa bu kadar az km'de bir iki haftalık plakasız motorları almamaları. Bu ilanı da diğeri gibi şikayet ettim.
Manisa da cbr 250 yi yakından görmek isteyipte görememiş arkadaşlar var ise bugün ilk cbr kutusundan çıkarıldı. Gidip yakından inceleyebilirsiniz.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
İstanbul'da spariş veripte motoru gelen varsa bayiden teslim almadan önce yakından bakmak isterim. Fuara gidememiştim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kardeşim yeni kasa cbr 125 i satıpta mı cbr 250 alıcaksın egerki evet öyle diyosan ki neden memnun kalmadın mı cbr 125 den bende ona göre alıyım 125 ligi :D 250 ye el atıyım bende manisadayım merkezde ahada şimdi bu saatte gidip bakıcam cbr 250 ye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------
kardeşm çok özr ybr demişssin bende 2011 ybr mi sattım 2011 cbr almayı düşünüorum bakalım nasipse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
bide cbr 125 le 250 kasa aynı ebatlardaymış kasa olarak tekerlerde birisi 130 digeri 140 ebatlarında imiş bariz bi fark yoktur die düşünüorum siz ne düşünüyosunuz bide sellektör tuşu yok gibime geldi 250 likte var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------
blue kardeşm manisa merkz mi ben maltadan mekez malta tarafı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
ayrıca ben geçen hafta sordum 1 tane gelceni sölemişler di
Ybr'den son derece memnunum aslına bakılırsa sadece insan gaz'a asılınca biraz daha gitsin istiyor haliyle.. ben saruhanlı'danım bilirsin merkeze çok yakın.. Motorların dış görünüşü gayet etkileyici ilk bakışta, eski cbr 125'lerle kıyaslamam bile.. O kasaya 13 hp den biraz daha fazla güç gerektiğini düşünenlerdenim o yüzden tercihim cbr 250 den yana.. sellektör tuşu var 2 modeldede resimlerde gördüğüm itibariyle..Yarın ordu honda'ya uğrucam, edindiğim bilgileri paylaşırım
tamam kardeşim foto çekebilme ihtimalin var mı çekersen buraya koyarsan memnun olurm saruanlıyı biliorum evet pazartesi oralara dogru gelicem özgür tarım die bi fabrka var oranın röntgenlerini çekicem :D bende yarın bakım dedim ama ozaman biter eralde satılır tahminmce belkide sahiplidirde bilmiorum
Gördüğümde heyecanlandırdı açıkçası beni cbr 250 pek niyetli değildim motosikletimi değiştirmeye ama oldu birkere, kurt düştü içimize.. motosikletin resimleri mevcut, 2.el ilanlara koyarım en kısa zamanda..
tamam kardeşim foto çekebilme ihtimalin var mı çekersen buraya koyarsan memnun olurm saruanlıyı biliorum evet pazartesi oralara dogru gelicem özgür tarım die bi fabrka var oranın röntgenlerini çekicem :D bende yarın bakım dedim ama ozaman biter eralde satılır tahminmce belkide sahiplidirde bilmiorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
ybr deil cbr ın fotolarını çekebilirmisin :D
Manisada satışa hazır alet varsa gidip alalım
manisaya gelmiş ama satıldımı satılıkmı bilmiorum ayrıca renginide bilmiorum yarın bakıcam haber verrim sizlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)