Mahana'nın Türkçe karşılığı: Bahane.. Sanırım.
Motor konusuna dönecek olursak. Her kul yapısı olan araçta arızalar meydana gelebilir. Bu çok doğal bir şey. Önemli olan bu sorun ile ilgili distiribütör firmaların ilgi/alakası. Bu sorun şu anda gerçekten var mı? Ben bilmiyorum. Bu iş sadece yazılıp, çizilmelerle olmaz. Bunca insan burada bu motoru kullanıyor. Tartışmak yerine, neden görsel bir şeyler paylaşılmıyor, ben bunu anlamıyorum.
Bir x kişi bu sorun var diye ısrar ediyorsa, çeksin kardeşim vidyo'yu, koysun buraya paşa paşa, hem bilinçlenelim, hem de konunun uzamasını engelleyelim. Şu vidyo çekme olayını, piyasa da bulunan en kötü cep telefonları bile laikiyle yerine getirir. Madem kaskı takınca bile duyuluyor, buyrun, paylaşımlarınızı objektif bir insan olarak bekliyorum.
Sorunları irdelemek yerine, bu husus da çözüm arayışlarına girmek daha mantıklı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Öte yandan düşünüyorum, taşınıyorum, bu 250'lik ler den ara geçiş motoru olur mu diyorum? Fakat cevabını kendime veremeden, sorunun içinde kayboluyorum. Çünkü 20-30-33 vs. beygirden, 100'lere, 120'lere zıplayacağız. Bu da benim mantığıma nedense ters düşüyor. Demek ki her zaman mantığımızla hareket etmemek gerekiyormuş anlamını çıkarıyorum ben bu işten.
Özetle, 600'lüğe veya daha uç olan 1.000'liğe geçmek için, pişmek isteyen bir kişiye, Gs-500, Er-5 gibi modeller daha uygun olmaz mıydı? Biraz konu dışına çıkçak gibi de olsa, ufak bir yazışma görmek isterim açıkçası bu konuda.
Siz ne dersiniz sevgili forumdaşlarım?