Lastikler michellin pilot active spot'tur.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
www.kolayresim.com
a yukle. resım acıldıktan sonra asagıda paylasım kodlarında "bbccode" u kopyala, buraya yapıstır ;)
scmıs cok dınle , az konus demısler. bos bos konusmaktan arada bır sıcıo
fıltre egzozla beraber ıyı olur zıra bahsettıgım gıbı motorun hava gırısı-cıkısı ne kadar rahatlarsa bu o kadar ıyıdır. ben de almayı dusunuyorum ;)
sadece yıkanmaktan zıyade belırlı kmler (her fıltreye gore degısır) sonrasında cıkarıp , fıltreyı temızledıkten (bu da fıltreye gore degısıyor.bazıları yıkanıyor bazıları sadece kuru temızlık ıstıyor) sonra kutusunun ıcınden cıkan yag ıle yaglayarak kullandıgımız omurluk fıltreler bunlar.
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
ya sonucta bu kısırlasma motora gore degısır. sımdı 10nm dekı kısırlasma mıktarı 20nm ye gore ya 100nm ye gore aynı olmaz. yani bu senın hıssedebılecegın mıktarda bır kısırlasma olmayacaktır ust devırler elbette duzelıyor. bunu hıssetmek bıraz daha kolay. he psıkolojık olarak da bır ıyılesme oluyor elbette . bu yızden dedım hıssetmek daha kolay dıye.
egzozun benım acımdan en ıyı yonu,yuksek suratlerde dahi ruzgardan fazla geldıgı ıcın sesı muazzam vıtes atmaya baslıyorsunuz. onunuze bakarken motor devrını takıp edemedıgım ıcın cok rahat yakalayamıyordum vıteslerı ama suan "maasallah" saat gıbı oldum
Haklısın valla hocam.Orjinal egzostun sesi bana çok garip ve rahatsız edici geliyo nedense.Sanki egzost sesi değilde bi yere sürtünme sesi gibi.Ben motoru hep kaskla kullandığımdan orjinal egzostla da tok bi ses duyuyodum.Bi gün kaskı bi çıkardım dedim doktor bu ne.Bildiğin egzost değil sanki motor giderken milyonlarca parça birbirine sürtüyo
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
wolrath ve casillas hocam,şimdi sizin egzostlar headers beraber değil mi ? casillas ın aldığı egzostun aynısının siparişini verdim 450 tl fatih kılıçlıdan ama headers yok dedi.Tiger egzosttan serkan bey ile konuştum headers beraber dedi.anlamadım nedir bu ?
headersla beraber degıl abi. headers dahil bu fıyata veremezler. bı o kadar da fıyat eklenır-ıscılık eklenır ustune.
headerstan kastı headers sonrası boruyla beraber felan demıstır.
+bızım motorlardakı de headers degıl zaten header :D tek sılındır oldugu ıcın. cok da bı onem tasımıyor yanı. duz bır boru cıkıyor yanma odasından kıvrımlar vs pek de muhım degıl.
bak ıste
sılındırden cıkan duz bır boru.
Selam Ekrem. Hayırlı olsun egzoz'un. Bende yeni gelecek partiyi bekliyorum.
Sesi biraz daha azaltacaklarmış. Wolrath çok güzel açıklamış durumları. Stop etme sorunu falan çok önemli değil bence.
Ama bildiğim kadarıyla yurtdışında performans egzoz takılan mokorlara EFI ayarı yapıyorlar.
Motora giren hava arttığı için benzin ve hava oranını ayarlıyorlar diye biliyorum.
KN filtreyi bende düşünüyorum 125 TL gibi bir fiyatı var sanırım. Egzoz ve KN ile beraber hissedilir performans artışı olacak
Yakıt sarfiyatımızda doğru orantılı olarak artacak ama olsun
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
A.s Can abi.Sanada hayırlı olsun şimdiden.Stop etme sorunu çokta önemli değil dediğin gibi.Bakalım Kn filtre için tekrar arayacağım anes motoru.Yakıt biraz daha artsın çokta sorun değil abi 125 te 250 de bana göre yakıtı çok çok iyi.Performans alacaksak biraz daha yakmasında sorun yok
af (aır-fuel) ayarı ıcın bana power commander 5i onerdıler. en son cıkanı. bırcok ayar yapılabılıyor bundan. +olarak performans da alırsın ama 500lıra/10000lıra 20de1 para harcamaya degmez dedıler. ısteyen ıcın sıparıs verebılırım. bana mantıksız geldı 2-3bg ıcın (bu da max. degerler) egzoz da aynı kazanc ama benım ıcın onemlı olan ses + vıteslerdı bıraz da gorunum. performansı bonus oldu yanı
kıller ıcın gıttıgımde sorarım 125r ıcın de olup olmadıgını kı sıparıs uzerıne oldugu ıcın ıllakı vardır dıye dusunuyorum.
egzoz ısını ben de merak ettım. bogazdan verıyorlar demek kı. bakalım,gorecegız
Bende dün akşam Can Abinin yanından ayrıldıktan sonra söktüm yolladım egzozu Sağolsun Serkan abi begenmedim abi bunu dedim hemen yolla kardeşim gerekeni yaparım dedi.
Akşam görüştüm yeni yaptıkları sesi daha az düzeyde fazla dağıtmayan egzozdan kargoya verdim dedi diğerini hiç acıp dağıtmamış bile.
Şu istop etme dün bendede oldu.hava yakıtı ayarlatmak gerek sanırım.
Sana bişey demiyorum.Tükürdüğünü yalayan bir insancıksın.
Yarın yenisi geliyor abi yeniylede uğrarıım yanına bi
arkadaşlar, bizim motorların fren sistemi hakkında net bir bilgisi olan var mı ? benim asıl merakım bizim fren sistemi ABS mi ?
abs'lı cbr turkıyeye gelmedı
bızım fren sıstemımız:
Brake:
,
Front : Hydraulic disc 296 x 4.5 mm with 2-piston caliper and resin pads
Rear : hydraulic disc 220 x 5 mm with single piston caliper and resin pads
arkadaşlar aranızda son susturucuyu söküpte deneyen oldumu sesi ban daha hoş geldi sizde bi deneyin bence boşuna egzoz a para vermeye gerek yok
bi de erren kardeşim yap bi organizasyonda tanışalım
honda cbr 250r siyah
son susturucu olmazsa performans kaybı yasarsınız
Ben bu aralar bakmıyorum foruma, bitirmeye yumuldum. Polaris Yalova'dan bahsetmiş ama ben şahsen o kadar gidemem. Ama ben diyorum ki isteyen arkadaşlarla Cumartesi ya da Pazar ufak bir gezi yapalım, birşeyler yer içeriz, muhabbet ederiz. 2 3 5 kişi farketmez ,her hafta sonu İTÜ'de tek başıma da gezmeye alışmış biri olarak Hadi görelim isteklileri. Cumartesi veya Pazar saat farketmez siz belirleyin...
1- erreeen
2- enginozan
3- ?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)