Arkadaşlar merhaba,
Uzun bir süredir yoğunluktan dolayı forum altında yazışmalar yapamıyordum. Daha önce hatırlayanlar olabilir, motora yabancı bir insan değilimdir. Yaz mevsimlerin de Bodrum'da olduğumdan dolayı, oradayken sezon başı her yaz motosiklet alır, sezon sonu satardım. Tabii rahatlık olarak scooter tarzı motosikletleri tercih ederdim. Tarz olarak hep racing sevmişimdir ve sevmeye devam etmekteyim. Bu güne kadar racing motora sahip olamayışımın sebebi bir çoğumuzda olduğu gibi aile baskısıdır. Fakat dün artık canıma tak etti ve artık yüksek hacimli motosiklet hayatına başlayacağımı dile getirdim. Dedim yaş olmuş 26, sizin yüzünüzden 40'n da başlayacağım bu işe
). Tabii hemen kendilerinden bir surat yapmalar, mırın kırın etmeler falan filan derken, en sonun da kabul ettirdim. Yani işin maddiyatla da pek alakası yok. Bana birşey olmasından korkuyorlar fakat ne kadar temkinli de olduğumu biliyorlar. Bir çok motor kullanmama rağmen yüksek hacimli motorlarla tanışıklığım fazla olmadı. En fazla yola artçı olarak devam ettik. Gönül ister ki şimdi en iyisiyle işe başlayalım. Maddiyat olarak sıkıntım da yok. Fakat işe sağlığım açıksından 250cc'lik bir race alarak başlayacağım.
Şimdi son iki gündür yazılanları araştırırken, en çok aktif olduğum forum, bu forumdur. Bunun nedeni ise daha seviyeli bir ortamın olduğu gibi, hayal dünyasın da gezinen arkadaşların fazla olmayışı ve bu samimi ortamı korumak için ellerinden geleni yapan motosiklet.net yetkilileridir. Şu sanal ortamda samimiyetiyle, saygı ve sevgi çerçevesi içinde paylaşım yapan tüm motor sever arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ediyorum.
250'lik bir motor olarak, aklıma yatan en iyi seçenek şu anda Honda gibi görünüyor. Kawasaki'de kuşkusuz çok iyi bir model olduğu gibi, kendisini piyasa da kanıtlamış bir motor. Fakat, eskiyen tasarımı, analog kadran filan derken seçenekten kaldırdım kendilerini. Hyosung gördüğüm kadarı ile hala aktif olarak üretiliyor. Fakat honda ve kawasaki'nin yanında esamesinin okunmasını gereksiz görüyorum. Aslında seçenek olarak o da fena bir model değil.
Formu başından beri elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Anlışan Cbr250r'a sahip olduğumuz da, yapmamız gereken ilk iş, lastikleri değiştirmek olacak. Bunun yanında, eklemek istediğiniz bir husus var mı? Son olarak bana İzmir'de güvenebileceğim bir Honda satıcı ve aynı zaman yetkili bayi veya bayiler tavsiye edebilir misiniz?
Allah nasip eder ise, Haziran ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. Peşin olarak alacağım. Fakat bu iş yoğunluğuma bağlı olarak 1 ay daha sarkabilir. Şimdiden tüm arkadaşlarıma verecekleri cevap için teşekkür ederim. Lütfen eklemek istediğiniz bir husus olursa, yazmaktan çekinmeyin.
Saygılarımla.