kn nin ha-2511 diye bi hava filresi var ama 60 euro cıvarı fiyatı var yaşadığım yerde servisi olsa hiç uğraşmıycam aama malesef yok bizde ne zamandır kafa patlatıyoz filtre için
Bugünden sonra kolay kolay İTÜ' de olmam zaten, Hayirlisiyla son dersime girdim 4 tane finalcik kaldı artık Evet ben de kimseyle tanışmadım, zaten olmadı ben tek tek gezecem Bu arada sertifikamı aldım Pazartesi randevum var hemen verirlerse haftaya ehliyet hazır artık toplu buluşma da gerekir
egzoz gelmiş ilanlara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5799410/detay#
erencım ben tıger aldım
bu akrep.
aradakı fıyat farkına deger mı? bence hayır
Bu akrep o taygır
Slip on için çok değilmi dicem ama 600RR olsa motorun fiyatıyla orantılı oluyor. Malzeme aynı malzeme 250 için olunca pek bi maliyet farkı yok demekki
abı malzeme olarak neredeyse fark yok
ama dedıgın gıbı fıyat olarak fark koyuyorlar hacım buyudukce.
kı bunlar slıp on. headers + slıp on ların fıyatları ucuk gercekten.
Tiger Egzozları bizde 1 haftadır bekliyorduk bugün gönderdiler 2 tane görücez 215 eur liste fiyatı varmış ama artık 2 tane alıyoruz indirim yaparlar sanırım
Yeni egzozları odacıklı yapmışlar Serkan Mişil eskiler gibi bağırıp sesi bozmuyor killersiz rahat kullanırsın dedi bakalım deneyip görücez
sercan 215 euro mu dedıler? 500lıra? emın mısın?
TRI 800 çok hoşuma gitti Acaba ne kadar bu ?
Tiger egzostlar iyiye benziyo.Ben tiger dan serkan bey ile yazıştım çok ilgili sağolsun.Bende rs 780 karbon kapaklı modeli almayı düşünüyorum 500 tl demişti.Full karbon içinde 750
Beyler bu 500 tl dediğiniz TR-780 wolrath'ın carbon modeliyle tamamen aynı tasarım ama aleminyum gövdelimi?
aynen . biri celık govde karbon cap. digeri komple karbon. he 250tl fark vermeye deger mı , orası sıze kalmıs
+
GPm3-800 - Carbon Fiber olanı da denedım ben egzozcuda. ufak ve dısarı dogru yatık olması buyuk hacımlı egzozu gıbı durur dıye dusunmustum basta onu takmak ıstedım lakın cok dısarıda kaldı ve sırıttı. bu yuzden trı-800 aldım. dıger tup seklınde olanı gormedım hıc.
* sadece 1.5kg full karbon olan. 6kg dan fazla hafıf orjınalden.
* egzoz videosunu da koymuslar 250r ıcın. 125r ıcın de var sayfanın altında.
http://www.tigerexhaust.com/videolar/
karbon olan bu sekılde.ben dıger parcaları da karbon vs kaplatmayı dusundugum ıcın karbon ıstedım. celık govde de guzel duracaktır emınım. zıra orjınal egzoz gercekten buyuk bızım .
hayır , sadece son susturucu.
slıp on dedıgı ; kaynak ıstemeyen , son fotografta gozuken headers'ın sonundan (sıyah gelıyor bak egzoz kelepceye kadar.) dırek sokulen orjınalın yerıne takılan ve kelepceyı sıktıktan sonra ıslemı bıten egzoz demek
*baktım da ;
slip on US UK
Giymek, üstüne geçirmek demekmıs bu arada :=)
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)