Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ilan şaka mı yoksa gerçek mi ? 200 km'de motoru satıyor mu gerçekten ? Eğer gerçekse olayı ben size açıklayayım. Bu apaçi arkadaş motoru plaka çıkartmadan alıp 200 km canına okuyup son sürat denemesini de yapıp satılığa çıkarmış. 5000 TL'ye verse bile almam. Zaten işin içinde kötü niyet olduğundan almam ya neyse... Üzerine bunlara bir de sağlam bir sopa gerekir gerçekse eğer.
    Daha çok fırsatçılara benziyor bunlar kimse itibar etmesin lütfen... Arayıp bi güzel içimi dökücem ama çocuk işteeee....
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    bu velet napmaya çalışıyor ya, buna iyi bir ders vermek gerek

ufuk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha R25
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufuk23 hemen klasik sorumu soruyorum boy kaç :
    boyum 1.72 kilomuda söyliyim 75

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------

Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydınlar teşekkürler ufuk bey.
    ben çanakkale deyim ama yarın veya pazartesi izmr e gelicektim görmeye fakat gerek kalmadı,çektiğiniz fotoğraflar süpper ler beni çook tatmin etti.
    pazartesi çanakkale üçoklar a gidiyorum cbf 150 yi iptal edip cbr 250 istiyorum.
    bu parti bitti sanirım,yeni gelicek olan parti nezaman gelicekmiş bilginiz varmı?
    saygılarımla
    slmlr
    şehitliklerimize gezmeyede beklerim
    Ercan MALERİ
    bence isabetli bi karar vermişsin. yeni parti hakkında bilgim yok maalesef,bayiiler net bilgi veremiyor ama honda türkiye yi arayıp sorabilirsin daha net bilgi verebilirler belki. çanakkale ye daha önce iki kez gelmiştim kısmet olursa yine gelmek isterim ve muhakkak haber veririm.
    saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

Alıntı NetteTek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demir atına kavuşan arkadaşlara ve abilere hayırlı uğurlu olsun diyorum. allah lastiklerinize zeval vermesin. kazasız belasız sürüşler diliyorum. ve bizi motra hasrek bırakan Hondayı Allah'a havale ediyorum
    teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufuk23 ve blindfire resimler için çok teşekkürler
    tşeşkkürler, plakam geldikten sonra daha güzel resimler eklemek isterim.

iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.

Motosikleti
    kymco agility city 200i
    motokurt abimizin affını istiyerek yayınlıyorum bu fotoğrafları
    öncelikle yeni motorunuz hayırlı olsun. kazasız bol keyifli sürüşler diliyorum.
    bu arada boyum 1,87 kilom 87. merak eden arkadaslarımızın bilgisine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

Uploaded with ImageShack.us

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Ankarada 15 kişi kapora vermiş honda efeye. talep patlaması yaşıyor ama arzı gerçekleştirmekde zorlanıyor..
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    İlke arkadaşım, motorun hiç kullanma kılavuzuna baktın mı rodaj için ? 9 bin devirlerden bahsediyorsun, rodaj dönemi için o devirler çok yüksek. Yazık motora.
    Bilincindeyim kardeşim herşeyin ama sürekli 6 binde gidip de bin km den sonra allah ne verdiyse basmayı da mantıklı bulmuyorum.uzun süre bindiğim zaman 2-3 saat civarında, düz yollarda deneme mahiyetli 1-2 defa 9-10 bin i gördüm.sürekli değil zaten 5-10 sn lik süre zarfı bunlar ardından tekrar 6bin devir yani 80km/h
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkinci eli çok hareketli olacak şimdiden he he

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7352894/detay/
    Bir zamanlar türkcellin 532 li numaralarını fahiş fiyatla satıyolardı. çok değerlenecek diye. Sanırım bu arkadaşta 11 bin olacak vaadiyle piyasa yapmaya çalışıyor. Belliki motoru sıfırından pahalıya satıp kar edecek uyanık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

Şimdi ilanı bir kez daha inceledim de. Az önceki yorumuma bi daha hak verdim. "Beklemek isteyen olursa" ibaresini bi türlü çözemedim.

Honda 11.000 TL olacakmış. İnsan demezmi Ninja 250 10900 TL civarında satılıyo iken hondayı kim alır

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    abiler ben şimdi kapora vermişim şi,mdi gerçekten zammı gelecekmiş yaa vay be nasıl olacak şimdi:(:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Bir zamanlar türkcellin 532 li numaralarını fahiş fiyatla satıyolardı. çok değerlenecek diye. Sanırım bu arkadaşta 11 bin olacak vaadiyle piyasa yapmaya çalışıyor. Belliki motoru sıfırından pahalıya satıp kar edecek uyanık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

Şimdi ilanı bir kez daha inceledim de. Az önceki yorumuma bi daha hak verdim. "Beklemek isteyen olursa" ibaresini bi türlü çözemedim.

Honda 11.000 TL olacakmış. İnsan demezmi Ninja 250 10900 TL civarında satılıyo iken hondayı kim alır
    Aynen doğru söylüyosun.Honda zam yapmaya kalkarsa avcunu yalar.Adam gider ninja 250 alır bunu alacağına.Hem çift silindir ve sıfır titreşim , hem daha fazla beygir gücü var ninjada.

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]

Fiyatının okadar da fahiş bir şekilde zamlanacağını sanmıyorum. Malum honda talepleri karşılayamıyor kendini zeki sanan bir kaç insan bunu kendince kullanmaya çalışıyor belli. Kesinlikle katılıyorum. fiyatı cezbetmediği sürece, sonu aynı VTR250 gibi olur. Öyle bir şey olsa ilk tercihim Ninja olur.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150

benim düşüncem

Alıntı mondiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motora hala cılız diyenler var. Tamam da arkadaş bu cbr 1000 rr değil yanlış başlıktasın. Alan arkadaşlarımıza aabilerimize hayırlı olsun
    motorun ön kısmına oranla bana göre arka kısmı cılız geliyor sadece görüntü olarak değil bir ufak paket koyacak kadar yer yok çenta koyulursa en azından daha iyi olur diye düşünüyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    honda bu motoru 10.000 tl nin üstüne çıkarırsa, sonu vtr 250 gibi olur ;)

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Kesinlikle bu motora büyük çantalar gitmez. Benim sırt çantam yetiyor. Fazlasına gerek yok

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun ön kısmına oranla bana göre arka kısmı cılız geliyor sadece görüntü olarak değil bir ufak paket koyacak kadar yer yok çenta koyulursa en azından daha iyi olur diye düşünüyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
    Motokurt abi Bu motora top case konulabilir çok sırıtmaz 600RR gibi sinirli bi görüntüsü yok. Yurt dısında CBR1100 XX Blackbird e top case takıp dünyayı dolaşanlar var. Ama ben sana top case yerine depo üstü veya arka seleye üstünede takılabilen kappa soft canta tavsiye ederim illa okadar büyük bişey lazım değilse. Ben 125 liğine alıcam ilerliyen zamanlarda İstanbul-İzmir yaparken şart gibi bana..

http://www.gungormotor.com/index.php...product&pid=23

Bu arada bi video. Makina tam açılmışmı bilmiyorum ama 6. vites hariç devirleri bitirmiş. 3. Vites 102 - 4. Vites 122 - 5. Vites 155 - 6 ya atınca devir 8 bin oldu

http://www.youtube.com/watch?v=97xr2...eature=related

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Nedemek 11.000 TL ?????? Çok saçma. Hani ÖTV düştü vs, vs, vs. Ne oldu? Yükseliyormu fiyatlar yine? Makina fuarda boy gösterdi, şimdi yokmu? Bu parayı 250 cc ye verecek yere, bence 600' lük uygun görüyorum. Nerdeyse 600' lüğün ikinci elini geçecek be
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Alıntı the_doberman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motokurt abimizin affını istiyerek yayınlıyorum bu fotoğrafları
    öncelikle yeni motorunuz hayırlı olsun. kazasız bol keyifli sürüşler diliyorum.
    bu arada boyum 1,87 kilom 87. merak eden arkadaslarımızın bilgisine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

the doberman kardeşim ne demek affına sığınmak lafımı olur Vallahi yakışmış
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O ilana itibar etmeyin arkadaşlar. Milleti kazıklama için zam gelecek diye sallamışlar. Siteye ilan için şikayet bildirdim.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    hayalimin motoru kim ne derse desin cbf150 den sonra iniceğim istasyon bu motor:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    O ilana itibar etmeyin arkadaşlar. Milleti kazıklama için zam gelecek diye sallamışlar. Siteye ilan için şikayet bildirdim.
    Eline sağlık iyi etmissin bende şikayet edicem. Zam falan gelsede 200-300 lira gelir fazlası olmaz diye düşünüyorum.
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

reonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar bende motoru aldım mayıs ayının ilk haftası elimde olacak inşallah.. bence fazla başkalarının lafına kulak asmamak gerekiyor bilen arkadaşlar dışında..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler