üzülerek satıyorum beyler artık baskılara dayanamıyorum (anne baskısı) şu an moralim 0 resmen :(
http://www.motosiklet.net/forum/sati...-cbr-250r.html
üzülerek satıyorum beyler artık baskılara dayanamıyorum (anne baskısı) şu an moralim 0 resmen :(
http://www.motosiklet.net/forum/sati...-cbr-250r.html
100.soran siz oldunuz heralde biraz konu araştırmayı öğrenseniz.
Kimse size bukadar yakıyor diyemez bu sizin kullanımınıza bağlı
20 kuruş yakmış 15 kuruş yakmış nerden anlıyacaksınız ben bunu anlıyamıyorum.
İlk sayfayı okumayı denesen alıcaksın cevabını.Her önüne gelen bunu sormaya başladı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Bir öneri veriyim size annenize parçalar gelmeden satamam diyin nasılsa mayıs sonuna gelicekmiş bence ozamana kadar unutulur bu konu.Bi süre yatırın motoru kullanmayın bence
Hadi ya kötü olmuş bu, tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Arkadaşlar bu arada iPhone uygulaması geliştirmeye merak saldım amatörce, öyle sıkıldıkça arada bakıyorum. İlk uygulamamı hazırladım ve yayında İlgili başlık da burada http://www.motosiklet.net/forum/konu...uygulamam.html
Başlangıç için maliyetli bir iş olduğu için ilk uygulamamı 0.99$ dan satışa sundum bilginize Destek vermek isteyen olursa 5 yıldız ve güzel yorumlarınızı beklerim
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Şöyle en sinkaflısından kulakları çınlatırcasına uzun uzadıya bir küfür etmek geldi içimden. Ama forumu bu kadar iyi bilmediğimden edemedim.
beyler bir sorum olacak,
AGV nin bir kaskını aldım Medium beden (57-58cm) olarak yazıyor arkasında fakat kafam 58.5 cm, Large giydiğimde de biraz bol oluyor kafama , biraz sıkma yapıyor kask şakak bölgesinden ve yan cenelerden (yanak altındaki kemik bölgesinden) acı vs birsey yok fakat taktıgımda biraz daralıyorum, böyle bir ikilemde kalan oldumu ve ne yapmamı önerirsiniz ? araştırıyorum MD de böle bir başlık var arkadaslar zamanla esner biraz genişler diyorlar, size danışmak istedim böle birsey yasayan yada tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim...
Benim ilk kaskım Nitro Aikido'ydu, bedeni S yani 55-56 cm için. Benim kafamı mağazadaki görevli 58 cm ölçtü diye hatırlıyorum ama denediğimde M kaskın içinde başım oynuyordu, kask öne çekilince geliyordu falan. O kaskı 3-4 ay kullandım sorunsuz, en son pinlock pini kırıldı, mağazanın elinde de kalmamış. Kask kapalı buhar problemi çok olduğu için kask değiştirdimi. Bir de Honda eğitiminde düşmüştüm, önü vurdu ama bir zaman sonra kaskın içindeki köpük malzeme dış kabuktan ayrılmaya başladı falan riske girmemek adına. Şimdi M kullanıyorum mesela başka marka. Kask firmasına göre de değişiyor ama firmaların beden tablosu da fikir vermek için sadece. Yine giyip seçiyorsun. Sıkma gibi bir problemin yoksa çok kafana takma.
@anildurmaz
gecer o sikma canini. Benin aikido da sikiyordu epey, simdi rahat.
bugun egzozumu taktım en sıddetlısınden :D
gercekten bu kadar ses cıkaracagını bılsem db kıller olmadan yola cıkmazdım. aman yani. 2000cc chopper gıbı oldu. 10k yı bırakın 5k bıle zor gordum eve gelene kadar. db kıller sıparısı verdım. 1-2 hafta ıcınde taktıracagım cunku ses fenalarda. benı cok rahatsız ettı acıkcası. tıger alacak olan varsa db kıller da yapıp o sekılde taksın. ses olarak rolantı mukemmel. 600cc gıbı rolantı oldu. ara gaz mukemmel. lakın 6-7000 devırden sonra bagırmasını ısterdım ama daha gazı acar acmaz bagırıyor. of yanı
bı de jant serıdımı yaptırdım murat abıye.yenı nesıl cbr yazılı yaptı saolsun.ugrastı bıraz.
yarın fotolarını*vıdeolarını koyarım.oldukca yoruldum bugun
2hafta ıcınde dbkıller-oncam-koruma takozum gelıyor.mono kapak bulacagına soz verdı egzozcum manet&elcık de bulurum bu 2hafta ıcınde dıye dusunuyorum.
power commander 480lıraya buldum. 5mıs en son cıkan. kazancına degmez dedıler bu yuzden almaktan vazgectım.ısteyen olursa burdan alıp gonderebılırım.
ızmır'e 2 hafta sonra gelecegım parcalar ıcın.kahramanlara.
bu arada foca'ya gelırsenız beklerım.gelmeden once haber verırsenız nobet vs ayarlarım
yasın de gelcem demıstı ıptal olmustu son gun.foca guzel bu havalarda.beklerım
numaram 54322032yetmıssekız > barış.
beyler topcase olayından vazgeçtim..geniş hacimli bir sırt çantası yeter bana diye düşünüyorum..100tl yi geçmeyecek geniş hacimli bir sırt çantası tavsiyeniz var mı? kendi kullandıklarınızı da söyleyebilirsiniz..
şu olabilir sanki..nike max air
http://www.ecanta.com.tr/?urun-174-B...t-Cantasi.html
Youtube: YOL AVCISI
selamlar.
27 Eylül 2011 trafiğe çıkışlı 5200km de Tricolor Cbr250R motosikletim satılıklık ilgilenenlere duyurulur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84997363/detay
http://www.hepsiburada.com/Liste/dia...BAR15487645033
slm, bende bu ürünün gümüş oranj rengini kullanıyorum aynısından sitede kalmamış benzeri var. istersen bak. gümüş oranj da reflektör özelliği var çok az ışıkta bile parlıyor ve kargoda bedava. ölçüler yeterli su, termos, yiyecek, kitap ve bi kaç parça elbise rahatlıkla sığıyor. sırt çantası bizim motorlar için bence daha akıllı seçim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:31 ----------
www.hepsiburada.com/Liste/diadora-sirt-cantasi-154876-45033/productDetails.aspx?productId=sporbar15487645033&c ategoryId=369686&SKU=SPORBAR15487645033[/url]
slm, bende bu ürünün gümüş oranj rengini kullanıyorum aynısından sitede kalmamış benzeri var. istersen bak. gümüş oranj da reflektör özelliği var çok az ışıkta bile parlıyor ve kargoda bedava. ölçüler yeterli su, termos, yiyecek, kitap ve bi kaç parça elbise rahatlıkla sığıyor. sırt çantası bizim motorlar için bence daha akıllı seçim.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım çanakkaleli okan şu an motosiklete karar verme evresindeyim
ben de çanta olayını araştırıyorum..içine branda ve bi kaç ufak eşya girebilmeli şehir dışı için...branda girmese de olur aslında...çantayı alırken bele bağlama mekanizmasının olmasına da dikkat edin derim ben...büyük kolaylık sağladığını söylüyolar...motomax online sayfasında güzel seçenekler mevcut...
hocam sana zahmet ilandaki ilk fotoğrafın büyük halini mail adresime gönderir misin..çok güzel çıkmış... stata.veritas@gmail.com
hoşgeldin arkadaşım...umarım istediğin motora kavuşursun...
arkadaşlar vergisi ne kadar ayrıca 125 lik ile yan yana veya ikisinide göreniniz var mı bizim burada bir siyah 250 gördüm makina güzel göze hitap ediyor yeni 125 lik eski kasaya göre boyutları nasıl forumun yarısını okudum neredeyse ama soruma cevap bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)