bu gun sabah konustum tarsustaki honda bayiyle ellerinde yokmus cbr 250 rr
bu gun sabah konustum tarsustaki honda bayiyle ellerinde yokmus cbr 250 rr
Aranızda bizim motorun plakalığı sökebilen varmı,motor tamircileri sökebiliyormu? Ben video bulmuştum onu telefondan izleye izleye yapmaya başladım,daha artçının tutunma yerlerini sökmede kaldım,bende o vidayı açacak bilek yok:D Belki lokma takımım yanımda olsa yapardım ama,anahtarla olmadı...
arkadaşlar motorumu satıyorum . hatasız dosta gidecek sıfır ayarında bir motor. sıfırı geldi gelmedi derdiniz olmasın buda sıfır sayılır..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77401064/detay
PULSAR NS 200
arkadaşlar şu ürünleri getirtmeyi denesem gümrükte takılma vs sorunu olurmu acaba ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR2...ht_1970wt_1185
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR2...ht_2064wt_1185
Selamlar Üstadım,
Ben talip olmak isterim ama fiyat yüksek gibi..
Sıfırının fiyat 10 bin küsur o yuzden bu fiyat bence makul diyorsanız, birşey diyemem.
Ama yaklaşık 9.000 TL'ye alınan motoru, yaklaşık 3.000 km yaptıktan sonra 100 TL altına satmak, hepimizin isteği
Bu konuda diğer arkadaşlar bakalım ne diyecekler.
Hayırlı satışlar..
Sevgiler,
Selam arkadaşlar
Ben 1 depo benzin ile tam 395km yol yaptım.
Depoyu ağzına kadar doldurdum, kmyi sıfırladım, 350'de çizgi yanıp sönmeye başladı, sonra 45km kadar daha yol yaptım ve tekrar depoyu doldurdum. (53Tl aldı)
Belki 10km daha giderdi bilemiyorum.
Motoru 2 kişi yüklü ve çok sakin uzun yolda kullandım.
Ama bazen 120nin üzerinde sürekli kullanırsam bir depoyla 320km gidiyor.
Bu 5.motorum ama Sakin kullanımla agresif kullanımın çok fark ettiği ilk motorum bu.
Başka bir diğer istatisliğimle daha öncede paylaşmıştım.
Tem'de Çamlıca-Kurtköy arasında motorla 175Km/h yi gördüm.
Şu son hıza sürekli çıkamıyor tabi, ama 155km/h 'a her halikarda ulaşıyor. 155 üzeri yavaşta olsa ilerliyor.
Frenlemeler son derece güven verici, ayrıca yol yaptıkça berbat dedilen LASTİKLER'i son derece iyi yol tutmaya başladı. Yeni motor alan arkadaşlara hemen lastikelrini değiştimemelerini tavsiye ediyorum.
Not: Bu mesajı yanlışlıkla Ninja250 forumunda yazmışım. Şimdi oradan burada kopyaladım :=)
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bende buradan izledim güzel anlatıyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=nWwEaQXBfPg
merabalar tekrar
yukselısten aksesuar fıyatları aldım.aldıgım gıbı de kaldım hehe yan panel setı + kuyruk grenaj seti + mono kapak + jant şeridi +1000 tl. e yuh yedek parca ucuz olabılır ama kesınlıkle aksesuar alınabılecek sevıyede degıl.
jant serıdımı söktum.kendı yaptıgımı begenmedım.daha kalınını yaptıracagım.baska bısey bulamazsam kalın mavı olacak.
sonra egzozu sordum.ellerınde varmıs.full karbon tiger.iyi bi fiyat aldım.taktırmaya da usta ayarladım.11 randevulu
alt sakalı beyaza & yan panel+kuyruk+depo yanlarını ıvır zıvırı karbon kaplatmayı dusunuyorum zamanım yeterse
cumartesı dolu dolu geccek hehe umarım sorun vs cıkmaz da 2-3 sey gomebılırım aynı gun ıcerısınde
ya ben max 35lıra alabılıyorum. depo agzındakı metalın altına kadar dolduruyorum son ısık yanıp sonerken.sız kapagın sonuna kadar mı dolduruyorsunuz da 50tl alıyor??
200km gıdıyorum 35 lıra benzın gıdıyor. bugun fulleyınce hesapladım, 3.7 yaktım gene . ortalama cok ıyı > full s.ıcı ve karısık kullanımda.
Salı günü Ağvaya gittim Şile üzerinden. Şileye kadar 90-110 arası arada 125 yaptım. Şileden sonra yol kötü ortalama 55-60 falan. 1 çizgi vardı depoda 20 liralık benzin aldım 97 oktan eve geldiğimde ışık yanıp sönmeye başladı. Tam hesabı tutamadım ama 4 litre yaktı galiba. Şu an motor 480km de.
Bu pazar bişeyler yapalım hava güzel olursa, siz gelmezseniz ben genede vurucam kendimi yola :D
Hocam selam,
Sahibinden.com bu işin gerçek kriteri değil..
İnsanlar 9.000 TL hatta daha altına aldıkları motorlarını 100-200 TL altına ilan veriyor.
Satma isteği yok sanırım bu arkadaşların.
2011 model 5.000-10.000 km deki motora 9.000 TL fiyat yazmak satmak istememek gibi geliyor bana..
Motorun değerini yazmak, illaki sorun anlamına gelmemeli..
Beri yandan şu var;
Faturasında 9.000 TL yazan bir motoru, sıfırı 10.300 TL oldu diye, 9.000 TL yada daha fazlasına satmayı istemek caiz midir.?
Forumdaki tüm dostlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler.
pekı orası max. degıl mı? zararı yok mu umugune kadar doldurmanın ??
159'umu 56.5 a almıstım kı ederı de oydu. 2.0 ve ustune vergı zammı gelınce ılan verdıgım daha ılk gun 58'e sattım.
cok da haksız degıller sonucta satıp da yarın bır gun 0 almaya kalksalar 10.500 lıra odeyecekler.
+
guzel ulkemde hala 96 model vtı ler 25-30.000 lıra ederken bu fıyatlar normal bence
Her iki model araç da kendini kanıtlamış ve klasikleşmiş modeller...Buna,11 yaşındaki TM edition EVO 6'nın da 50.000 TL 'den aşağı satılmadığını ekleyebiliriz. Keza 2007-2008 600 rr'laeın 17.000 -18.000 bandına oturmuş olması gibi..
Ancak, CBR 250'nin bu kategoriye girmesi için, kendini kanıtlaması için zamana ihtiyacı var
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)