Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    çağatay hayırlı olsun...;

bende arkadaşımdan aldığım hudson deri mont var ve kol ve omuzlardaki terliksi madde süngeri yoktu..hudsondan istedim fuarda mail at yollarız dediler saolsunlar ve yolladılar...benim motoru aldığım kişide scorpion exo 750 kask vardu ve çok temizdi..100 liraya onu saydı....dizliklerde motoru çizmemesi için yumuşak bi kısım var mı acaba?

sırt koruması için ise bir süre sonra tecrübe edindikten sonra takmak istemeyebilirsin bu tür ek aparatları gibime geliyo...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında fazla seçeneğim yoktu alırken,
    şimdi senin için gidip bi daha baktım,sağlam görünüyor,bombeli yerlerini zorluyorum içine göçsün diye ama bana mısın demiyor
    Eyvallah:D Bende o markanın bel koruması var çok rahat ama dikişleri iyi değilmiş,hepsi patladı sıkmaktan,sonra sağlamca diktim bir daha birşey olmadı.İnşallah böyle saçmalıklarla uğraştımaz bizi o dizlik.

Motosikleti
    CBR250R
    arkadaşlar merhaba. çok yeni bir 250 r kullanıcısı olarak motorumu satıp yeni gelen honda nc 700s modelini almayı düşünüyorum. bu motor hakkında bilgisi olan veya önerisi olan varmı.?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sırt koruması için ise bir süre sonra tecrübe edindikten sonra takmak istemeyebilirsin bu tür ek aparatları gibime geliyo...
    Sırt koruması Zandona 5 bakla bellik(120 tl)kullanıyorum. Kol bacak kırılır bişekil kaynar platin takılır ama omurgadaki kırıklar ve travmalar direk felçli bırakıyor. Onun için CBR 250 kullanan arkadaşlar kasktan sonra en önemli koruma olan belliği atlamasınlar...

Ek koruma olarak değil 1' incil koruma olarak gerekli bir ekipman. Belli bi tecrubeden sonra hiç çıkarılmıyor tam aksine
    Pain bunu beğendi.

avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    çağatay hayırlı olsun...;

bende arkadaşımdan aldığım hudson deri mont var ve kol ve omuzlardaki terliksi madde süngeri yoktu..hudsondan istedim fuarda mail at yollarız dediler saolsunlar ve yolladılar...benim motoru aldığım kişide scorpion exo 750 kask vardu ve çok temizdi..100 liraya onu saydı....dizliklerde motoru çizmemesi için yumuşak bi kısım var mı acaba?

çizme ihtimali var , bunu bilerek aldım, üstü kumaş kaplı olanlar iyi oturmuyordu dizime,dizlikleri pantolon altına takarız olmazsa
    sırt korumasını tecrübe kazandıktan sonra takmamazlık etmem ama boyutlarını küçültebilirim belki ( darlık anlamında olabilir) ,omurga şakaya gelmez hiç, honda eğitiminde iki günlük eğitimde bir kere düştüm o da yağmurlu havada dar viraj çalışmasında oldu, sert bir düşüş bile değildi, dirsekliğimi gevşek taktığım için döndü ve göğüsüme battı,sol göğüs tarafında ezilme oldu, röngen çektirdim , kırık çatlak vs yok ama ağrısı çok sağlam
    o ağrı bana hiçbir zaman kendime fazla güvenmemem gereğini öğretiyor, bakma şimdilik bunları aldım, bi kaç işim var sonuçlanmasını beklediğim, oradan kazanacaklarımla
    daha iyi ürünler almayı düşünüyorum...

Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah:D Bende o markanın bel koruması var çok rahat ama dikişleri iyi değilmiş,hepsi patladı sıkmaktan,sonra sağlamca diktim bir daha birşey olmadı.İnşallah böyle saçmalıklarla uğraştımaz bizi o dizlik.
    inşallah
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırt koruması Zandona 5 bakla bellik(120 tl)kullanıyorum. Kol bacak kırılır bişekil kaynar platin takılır ama omurgadaki kırıklar ve travmalar direk felçli bırakıyor. Onun için CBR 250 kullanan arkadaşlar kasktan sonra en önemli koruma olan belliği atlamasınlar...

Ek koruma olarak değil 1' incil koruma olarak gerekli bir ekipman. Belli bi tecrubeden sonra hiç çıkarılmıyor tam aksine
    hocam peki benim montun sırtında süngerimsi zımbırtı var, mont deri mont..o yeterli olmaz mı peki...?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    çağatay hayırlı olsun malzemelerin , bende kısmetse salı günü işten erken çıkıp motorcu bir arkadaşım var onunla birlikte sirkeci'deki motorculara gidicez malzeme almaya, motor için ise 2 bayiyi aramıştım 3-4 gün kadar önce 2 bayide ellerinde olmadığını 15 mayıs gibi geleceğini söylediler, bekliyoruz bakalım
    avcagatay bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    hocam peki benim montun sırtında süngerimsi zımbırtı var, mont deri mont..o yeterli olmaz mı peki...?
    En güzeli arkadaşın aldığı,o süngerimsi şey sadece sürtünme filan için işe yarar,bir kaldırım kenarının etksini azaltamaz.Benimkindede o plastik zımbırtı var:D o da aslında pek işe yarar birley değil,birde bel koruması aldım işte sırtım genel olarak korumalı ama dediğim gibi o sırt koruması hepsinden iyi.

Motosikleti
    CBR 250
    [QUOTEKask , şu pompalı olanlardan,yanak kısmı şişirilebiliyor, ayrıca verilen bir parçayla (güneşlik) açık kask olarak da kullanabiliyorsunuz.
    ][/QUOTE]
    kardesim acıkcası ben kullanmadan elestırı yapmayı sevmem ama soylenenler dogrultusunda kaskı keske fullkask alsaydın cene acılır kaskları pek guvenılır bulmuorlar tabı sen begenıp almıssın ona bısey dıyemem

avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    Alıntı motosev adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [QUOTEKask , şu pompalı olanlardan,yanak kısmı şişirilebiliyor, ayrıca verilen bir parçayla (güneşlik) açık kask olarak da kullanabiliyorsunuz.
    ]
    kardesim acıkcası ben kullanmadan elestırı yapmayı sevmem ama soylenenler dogrultusunda kaskı keske fullkask alsaydın cene acılır kaskları pek guvenılır bulmuorlar tabı sen begenıp almıssın ona bısey dıyemem[/QUOTE]
    doğru söylüyorsun arkadaşım, ama bende gözlük olayı var,bununla daha rahat ediyorum, bir de cbr 250 sahibiyim ama kendimi biliyorum ,cbf 150 gibi kullanırım kesin
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

Motosikleti
    tracer 900
    En güzeli arkadaşın aldığı,o süngerimsi şey sadece sürtünme filan için işe yarar,bir kaldırım kenarının etksini azaltamaz.Benimkindede o plastik zımbırtı var:D o da aslında pek işe yarar birley değil,birde bel koruması aldım işte sırtım genel olarak korumalı ama dediğim gibi o sırt koruması hepsinden iyi.
    bende ondan edineyim o zaman bi tane...tavsiyelerin için teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi 30-04-2012 - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 29-04-2012 23:47 ----------

beyler trafik sigortanızı ne kadara yaptırdınız...30 yaş ankara için tahmini ne kadar olur...
    Pain bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    asfaltta sırt üstü sürtünmeler için o mont içi soft pedler. ama kaldırım köşesi taş veya bariyere vurup durulursa durum kötü... o yüzden ninja kaplumbağa misali kabuklu olmak en iyisi Yazın isyan ettiren sıcaklarda biraz sıkıntı verir ama kış ve baharda böbrekleri sarması açısından çok iyi. bende bazen oluşan sürekli ufak tuvalet hissini yani böbreklerin üşümesinin de engelledi üşümediğinizi sanıyorsunuz ama bel kısmı o sırada soğuk alıyor. bel ağrısınıda azalttığı bi gerçek...

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asfaltta sırt üstü sürtünmeler için o mont içi soft pedler. ama kaldırım köşesi taş veya bariyere vurup durulursa durum kötü... o yüzden ninja kaplumbağa misali kabuklu olmak en iyisi Yazın isyan ettiren sıcaklarda biraz sıkıntı verir ama kış ve baharda böbrekleri sarması açısından çok iyi. bende bazen oluşan sürekli ufak tuvalet hissini yani böbreklerin üşümesinin de engelledi üşümediğinizi sanıyorsunuz ama bel kısmı o sırada soğuk alıyor. bel ağrısınıda azalttığı bi gerçek...
    Net olarak bilmiyorum bel korumasının bütün bu söylediğin özelliklerinin üstüne şöyle bir özelliğide varmış(çok kabaca anlatacağım,hatırlamıyorum çünkü):böbrekler bir zarın içindeymiş ve motorda sürekli ufak ufak ttitreşimler böbreğin yerinimi ne kaydırıyormuş bu da bilmemneye sebep oluyormuş,bunada motorcu hastalığı deniyormui ama bu mucizevi koruyucu bunuda önlüyormuş:D

Tıbbi açıdan çığır açacak bir paragraf yazdım:D Ayrıca bu bel koruması bende alışkanlık yaptı hem rahat hissediyorum hemde fazla kiloları toplu tutarak daha fit bir görünüme sahip olmamı sağlıyor:D(tabi bu sözettiğim o resimdeki sırt koruyucunun sadece bel kısımı)

Motosikleti
    tracer 900
    o zaman bu şartlarda en güzeli body armor...sıcak da vermez...

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    o zaman bu şartlarda en güzeli body armor...sıcak da vermez...
    Güvenlik açısından evet ama,o da şehirde ,yolunu kaybetmiş cross çu izlenimi yaratır:D

Motosikleti
    tracer 900
    Güvenlik açısından evet ama,o da şehirde ,yolunu kaybetmiş cross çu izlenimi yaratır:D
    zaten motora bindiğim için bi çok kişi aklımı kaybettiğimi düşünüyo..yolumu kaybettiğimi düşünmeleri çok koymaz aslında
    avcagatay bunu beğendi.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birkaç foto ile topici şendirelim

Paintball turnuvasından cıbırda nasibini aldı

avcagatay ve E_R_K_A_N bunu beğendiler.

teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tricolorda Kırmızı Egzoz Koruması İyi Durmamış

Bu Arada Sercan Motoru Komple Siyah Yapınca Daha Agresif Durmuş ama Tricolor'a Göre Benim Gözüme Daha Ufak Gözüktü.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Siyah bana daha guzel geliyor ben burdayım diyor

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bunu yeni gördüm, hayırlı olsun , çok sevindim, çok istiyordun kazasız belasız kullan inşallah

ben bugün kask , dizlik sırtlık (kaplumbağa kabuğu gibi bişey) eldiven ve montumu aldım, aslında anes ten almayı düşünüyordum ama
    bazı sebepler beni bugün almaya mecbur etti açıkçası, aslında daha çok gezip araştırma/karşılaştırma yapmak isterdim ama...

ekipmanları şirinevler/motomax tan aldım, arkadaşım şu "sezon" denilen şey satıcıların içindeki şeytanı açığa çıkarıyor. Adamlar sırt korumalı yazlık montun içindeki sırt korumasını çıkartıyor,
    dandik plastik parçası için ayrıca 50 tl istiyor neyse iyi kötü aldım bişeyler , aşağıya resimlerini koyuyorum, daha bu işin başında , acemi bir arkadaşınız olduğumu unutmadan eleştirilere ve
    önerilere açığım...

Kask , şu pompalı olanlardan,yanak kısmı şişirilebiliyor, ayrıca verilen bir parçayla (güneşlik) açık kask olarak da kullanabiliyorsunuz.
    http://d1204.hizliresim.com/w/x/52d8z.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52dct.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52dh9.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52dmv.jpg

bu montun arkasındaki plastik parçasını (hani şu parmak arası terliklerde kullanılan cinsten)ayrıca 50 liraya kakalamaya çalıştılar,ben de almadım

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52dpu.jpg

onun yerine bu kocaman sırt korumayı aldım, açıkçası çok bi rahatsızlığı yok ve dediğim gibi daha acemiyim, bütün sırtı kuyruk sokumuna kadar koruması beni cezbetti

o dandik terlik plastiğine 50 tl vereceğime buna 69 tl verdim...(belki de amaçları buydu, bilemiyorum)

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52dxm.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52f04.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52f9m.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/x/52ffx.jpg
    güle güle kullan çağatay, sana hastayım heveslerini sonu kadar götürüyorsun motorda da benim almadığımı ama istediğim motoru aldın, kaskta biraz daha tasarruf yapabilirdin diğer sırtlık ve diz korumaları iyi seçim. keşke montu 4 mevsimlik alsaydın diye düşünüyorum. Pazar sabahı o siste Polonez köy ve Riva turu yaptım.dönüşte hava açmıştı bende motorda açılsın dedim tam yattım depo üstüne 7000 devirde 120 yaptım motor beş yüz km de ama insan dayanamıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------

motor aldık dedik bi tane hayırlı olsun diyen çıkmadı anasını satayım...ne güzel bi dayanışmanız var..
    güle güle kullan. hayırlı olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler