ben kaskı aldım,mont,dızlık falan da aldım butcem el verdıgınce,donunce resımlerı eklerım ,yorum yazan arkadaslara tesekkur edıyorum
ben kaskı aldım,mont,dızlık falan da aldım butcem el verdıgınce,donunce resımlerı eklerım ,yorum yazan arkadaslara tesekkur edıyorum
motor aldık dedik bi tane hayırlı olsun diyen çıkmadı anasını satayım...ne güzel bi dayanışmanız var..
Kaça satacaksın,takas yaparmısın:D:D Şaka bir yana da hayırlı olsun kardeşim,ama Pazartesi alacağım dedin diye hatırlıyorum.Ve bu saatte bu havada herkes motorunun üzerinde,üstelik hayırlı olsun bekliyorsan motorun resimllerini koyar ve aldım dersin,o zaman gelir iyi dilekler:D:D:D
arkadaslar herkeze ıyı gunler aranıza yenı katılmıs durumdayım motoru taksıtlı alan varmıdır acaba ve bostancıda oturuorm formda aynı yerde oturan varmıdr ınceleme fırsatı ıcın iyi gunler tekerınız duz bassın
tesekkr edrım hayırlısıyla agustos sonu gıbı almayı planlıorm o zamn mutlaka takılırız :DHayırlı olsun,bostancıdayım ama 125 liği var:D Yakınmışız motoru aldığınızda takılırız artık:D Yardımcı olabileceğim birşey olursa söyleyin,elimden geleni yapmaya çalışırım..
oooo daha çok varmış,aranıza katıldım filan diyince aldınız sandım:D
evet ya ole oldu gıbı pardon aslında vicdanen coktan almıs gıbıyım de maddı acı kaldı sadece :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
oyle oldu biraz pardon aslında vicdanen coktan almıs durumdayım ısın sadece maddi kısmı kaldı onu beklıorm :D
O dert değil yaa,o sorun herkeste var siz zor olan kısmı atlatmışsınız:D
:D aynn sz 125 ten memnunmusunz ?
fazlasıyla memnunum,ama sorularınız olacaksa 125 topic i yada özelden sorun isterseniz...
arkadaşlar 5-6 mayıs'ta haliçte offshore var. ben hemen hemen her yıl gidiyorum. bu sene toplanıp gitsek motosiklet ailesi olarak. ne dersiniz? gelmek istermisiniz? saat 14:00 yarışma başlangıcı. saat 12:30 gibi zincirlikuyuda buluşup gidebiliriz. accuweatherda hava çok güzel gösteriyor. umarım yanılmazlar. ben orda olacağım mutlaka. gelmek isteyen herkesi beklerim.
kazasız sürüşler dilerim.
5-10 motor gidildiğini varsayarsak motorları rahatça parkedip izleyebilmek için hangi noktayı öneririsiniz. Malum çok kalabalık ve motorlara sahip çıkmak zor olabilir ve ya meraklılar motorları inip-binip devirebilirler
yani geçen yıl motorla gitmedim. bi otopark var oraya koymuştum arabayı tam etkinliklerin yapıldığı alanın arkasında. ama park sorunu olacağını sanmıyorum.sahile kadar motorla girip motorların yanında izlemeyi düşünüyordum ben açıkcası. çünkü bi park var tam etkinlik alanının yanında oraya girebiliriz motorla. yine aynı yerde yapılacaktır sanıyorum.
ben bunu yeni gördüm, hayırlı olsun , çok sevindim, çok istiyordun kazasız belasız kullan inşallah
ben bugün kask , dizlik sırtlık (kaplumbağa kabuğu gibi bişey) eldiven ve montumu aldım, aslında anes ten almayı düşünüyordum ama
bazı sebepler beni bugün almaya mecbur etti açıkçası, aslında daha çok gezip araştırma/karşılaştırma yapmak isterdim ama...
ekipmanları şirinevler/motomax tan aldım, arkadaşım şu "sezon" denilen şey satıcıların içindeki şeytanı açığa çıkarıyor. Adamlar sırt korumalı yazlık montun içindeki sırt korumasını çıkartıyor,
dandik plastik parçası için ayrıca 50 tl istiyor neyse iyi kötü aldım bişeyler , aşağıya resimlerini koyuyorum, daha bu işin başında , acemi bir arkadaşınız olduğumu unutmadan eleştirilere ve
önerilere açığım...
Kask , şu pompalı olanlardan,yanak kısmı şişirilebiliyor, ayrıca verilen bir parçayla (güneşlik) açık kask olarak da kullanabiliyorsunuz.
bu montun arkasındaki plastik parçasını (hani şu parmak arası terliklerde kullanılan cinsten)ayrıca 50 liraya kakalamaya çalıştılar,ben de almadım
onun yerine bu kocaman sırt korumayı aldım, açıkçası çok bi rahatsızlığı yok ve dediğim gibi daha acemiyim, bütün sırtı kuyruk sokumuna kadar koruması beni cezbetti
o dandik terlik plastiğine 50 tl vereceğime buna 69 tl verdim...(belki de amaçları buydu, bilemiyorum)
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Dostum o dizlik sağlam birşey gibimi,ondan almayı düşünüyorumda.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)