Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı anildurmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @erreeen dostum motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, yanlız birşey sorucam sanırım motorunu birkaç gün önce teslim almıssın hangi bayii den aldın motorunu? bende 1 aydır bekliyorum ha bu hafta ha önümüzdeki hafta derken sıkıntılı oluyor beklemek...
    Teşekkür ederim. Anes motordan aldım. Ben de Nisan sonu diye bekliyordum tesadüfen 5 Nisan'da anesi aradım yarın ya da Pazartesi dediler. Yani sansa oldu tamamen. Öyle arada bayilere gönderiyorlarmis ona denk geldim. Evet beklemek çok zor, ben de baya sabırsızlandim şimdi tadını çıkarıyorum . Allah kolaylık versin sabret sonra çok keyifli oluyor . Bugün 45 km sadece okulun icinde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Anes motordan aldım. Ben de Nisan sonu diye bekliyordum tesadüfen 5 Nisan'da anesi aradım yarın ya da Pazartesi dediler. Yani sansa oldu tamamen. Öyle arada bayilere gönderiyorlarmis ona denk geldim. Evet beklemek çok zor, ben de baya sabırsızlandim şimdi tadını çıkarıyorum . Allah kolaylık versin sabret sonra çok keyifli oluyor . Bugün 45 km sadece okulun icinde
    hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de anes ten aldım 13-4-2012 cuma günü aldım 4-5 gün içinde teslim edeceklerini söylediler ancak ben uygun olmadığım için 20 sine erteledim,
    güzel bir şekilde gelip teslim ettiler, teslimatı yapan arkadaş da gayet yardımcı oldu, hani şu " malı bırakayım, bir an önce kaçayım " tavırları yoktu teslimatta bekleyen sadece bir tricolor vardı, diğer motorlar hep siyahtı.

@GP500-1st
    rica ederim arkadaşım.
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    bugun bir kaç saat ugrasıp motorumu parcaladım
    soktugum parcaları karbonfiber görünümlü yapıcam ama yapıskanlardan degıl vernıklı olanından.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3481101/detay#

bu hafta ıcı izmire gitmem gerekıyor söktüğüm parcaları da götürücem yanımda izmirde bu ısı yaptıramazsam ilandaki yere gidicem. bakalım nasıl bısey cıkıcak ortaya.
    seytan jantları da karbon boyat diyor siz ne dersiniz ? nasıl durur jantlar ?

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı funkyboys adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun bir kaç saat ugrasıp motorumu parcaladım
    soktugum parcaları karbonfiber görünümlü yapıcam ama yapıskanlardan degıl vernıklı olanından.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3481101/detay#

bu hafta ıcı izmire gitmem gerekıyor söktüğüm parcaları da götürücem yanımda izmirde bu ısı yaptıramazsam ilandaki yere gidicem. bakalım nasıl bısey cıkıcak ortaya.
    seytan jantları da karbon boyat diyor siz ne dersiniz ? nasıl durur jantlar ?
    Aga bu aynaların filan karbon kaplanmasını çok beğendim.Eğer jantlara bir işlem uygulayacaksanız,kesinlikle altın sarısına boyatın,burada bir arkadaş yapmıştı,süper oldu.Zaten siyah ss makinalara altın sarısı jant çok yakışıyor.O arakdaşın linkini bulursam buraya atacağım birazdan.
    funkyboys bunu beğendi.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar biraz klasik olacak ama boyu 1.85+ olanlar motor üstünde resimlerini koyabilirler mi?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    @funkyboys http://www.motosiklet.net/forum/moto...odifiyesi.html

@metci boy olayını kafana takma,abartı durmuyoruz,profil resmime bakarsan,o makina cbr125r(boyum 1.88)

Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga bu aynaların filan karbon kaplanmasını çok beğendim.Eğer jantlara bir işlem uygulayacaksanız,kesinlikle altın sarısına boyatın,burada bir arkadaş yapmıştı,süper oldu.Zaten siyah ss makinalara altın sarısı jant çok yakışıyor.O arakdaşın linkini bulursam buraya atacağım birazdan.
    yamaha yzf r 125 de sarı jant var. subaru sarısı dedıklerı sarıya fırın boyayla boyatmak da mantıklı. ama karbon kaplatmak da guzel olur gıbıme gelıyor.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı funkyboys adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha yzf r 125 de sarı jant var. subaru sarısı dedıklerı sarıya fırın boyayla boyatmak da mantıklı. ama karbon kaplatmak da guzel olur gıbıme gelıyor.
    Bu da renkler ve zevkler konusuna giriyor:D
    Benim siyah motorum olsa ve görsel bir işlem uygulayacak olsam,ilk işim altın sarısı jant olurdu.Bu arada bu bana fikir verdi,acaba bende debriyaj ve fren manetlerini filan jantlarım gibi turuncumu yapsam:D
    funkyboys bunu beğendi.

Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    ben öncelıkle soktugum parcaların karbon kaplamasını yaptırayım sonra bu arkadasın yaptıgı gıbı ayaklıkları manetlerı ve jantları metalık bir sarıya boyatayım :D
    Pain bunu beğendi.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu da renkler ve zevkler konusuna giriyor:D
    Benim siyah motorum olsa ve görsel bir işlem uygulayacak olsam,ilk işim altın sarısı jant olurdu.Bu arada bu bana fikir verdi,acaba bende debriyaj ve fren manetlerini filan jantlarım gibi turuncumu yapsam:D
    bi arkadaş konu açmıştı altın sarısı yapmış jantlarını şahsen o benim hiç hoşuma gitmedi ama şöyle bir renk yapsaymış http://imageshack.us/photo/my-images...gh1ut.jpg/sr=1 çok daha güzel olurmuş
    funkyboys bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi arkadaş konu açmıştı altın sarısı yapmış jantlarını şahsen o benim hiç hoşuma gitmedi ama şöyle bir renk yapsaymış http://imageshack.us/photo/my-images...gh1ut.jpg/sr=1 çok daha güzel olurmuş
    Yukarda o konuyu paylaştım zaten,benim çok hoşuma gitti o ve sonra dikkat ettim bir çok ss siyah makinası olan insan bu işlemi yapmış ve çoğunada yakışmıştı bence.Ben cbr 250 lerin siyahlarının jantlarnı hiç sevemedim,sanki honda herşeyi yapmış,janta gelince salla diyip piyasaya sürmüş gibi bir his veriyor:D.Biraz kızacaksınız ama ben öyle düşünüyorum:D,benim motorun renklerinden tiksinende var saygı duyarım:D.

Motosikleti
    ninja 250 2012
    merhabalar,yanlış yerde açmış olabilirim konuyu. kusura bakmayın acemilik.2 motor arasında gidip geliyorum kawa ile arasında gidip geliyorum.bariz olumlu olumsuz farkları nedir.boy 1.80 90 kilo ve acemi...yardımcı olursanız sevinirim.tşklr

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yukarda o konuyu paylaştım zaten,benim çok hoşuma gitti o ve sonra dikkat ettim bir çok ss siyah makinası olan insan bu işlemi yapmış ve çoğunada yakışmıştı bence.Ben cbr 250 lerin siyahlarının jantlarnı hiç sevemedim,sanki honda herşeyi yapmış,janta gelince salla diyip piyasaya sürmüş gibi bir his veriyor:D.Biraz kızacaksınız ama ben öyle düşünüyorum:D,benim motorun renklerinden tiksinende var saygı duyarım:D.
    Senin motorunun rengi bana göre güzel
    Ben orjinallikten yanayım

Motosikleti
    CBR250R
    Arkadaşlar,

Bugün bostancıda tam bir köşeyi dönerken yerdeki bir çukura doldurulmuş kumdan dolayı az daha yeri öpüyordum. Vatan toprağı nihayetinde, elbette öperiz ama düşseydim sanırım böyle konuşmayacaktım. )) Çok şükür hemen toparladım. Ama zor oldu...

Motora binen adamın bol bol sadaka vermesi lazım ;)
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    @motorsaykıl motoru aldıktan sonra daha çok şükreden ve kimseyi kırmamaya çalışan bir insan oldum:D,bu motorun verdiği korku beni daha iyi bir insan haline getiriyor:D

@wolky-ksk bende orjinallikten yana bir insanım ama mekanik olarak birşeyi etkilemeyecekse,ve yaptığım işlemde kalitesiz bir malzeme kullanmamışsam kafama takmam.Tabi birde bizim motorlar yeni,ben 125r sticker ını bile sökerken 2 defa düşündüm.0 olunca daha bir farklı oluyor,insanın makinaya yaklaşımı:D

Selam dostlar,
    Paylasmadan edemedim..
    Bu araba egzostu mudur acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83149677/detay

Sevgiler,

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Bir insan motoruna bunu nasıl yapar yaa...

Bir insan motoruna bunu nasıl yapar yaa...
    Sorma ustadim ya..
    İnsanlar bu motoru bulamazkenn sifiri icin kapora verip rengini bile secemeden siraya girerken, bu ilan beni benden aldi..

Geçen hafta ilk kazamı (lowside) yaptım, paylaşmış olayım.

Tırın sıkıştırması yüzünden hep döndüğüm virajı sağ içten dönmek zorunda kaldım, yolun sağında kaldırıma yakın 2 tane dikdörtgen kapak varmış. Bir de içten girince viraja, fazla yatırmak zorunda kaldım. Tabii bu kapakların üzerinden geçerken, kapakları yola göre daha alçak yapmış beyinsizler, o yüzden arka tekerlek gitti :(. Motor altımdan kayıp karşı şeride geçti, neyse ki araba yoktu o sırada kimseye vurmadı. Hız olarak 45-50 km/h'ydi. Ben asfaltta sürüklenirken, kolumu kaldırıp bakıyorum, aklımdan geçenlerse has s.ktir ceket parçalanacak mı acaba oldu . Şansıma kask hiç yere değmemiş, sağ kol ve bacağımın üzerinde sürüklenmişim. Tam koruma giydiğim için düştüğüm gibi kalktım. Motorun fren maneti değişti o kadar ama ne yazık ki grenajı doğrandı ve egzost koruması baya hasarlı ama değiştirmeyeceğim.

Bu arada artçı ayaklıklarını açık tutuyordum, hasarı onlar azaltmış, açık tutmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Dostum geçmiş olsun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler