Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    İŞTE BEKLENEN RESİMLER

Uploaded with ImageShack.us
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---waiting---
    çok güzel yaptılar bu kasayı bende beklemedeyim almayı düşünüyorum fakat hala o üç renkli kasayı göremedim hep siyah ve siyahta küçük gösteriyor motoru..
    If you touch my bike, I'll touch your girl.

Motosikleti
    Artık Yok...
    arkadaşlar buydu oyduya son noktayı koyuyorum buyrun cbr250 nin tasarımcısı ve cbr 250 yi tasarım aşamasını anlatıyor buyrun belgeli her şey adam cbr250r ı ortaya çıkarırken geçdiği aşamaları anlatıyor..

cbr250r in üretilmeden önce hondanın diğer tasarımcıları tarafından yapılan diğer eskizlerde sitede yer alıyor.. buyrun

http://world.honda.com/design/design...50r/index.html

motorun tasarımcısı hondanın kendide super sport diyor buyrun..

Buyrun en çok sorulan sorunun cevabıda bu linkde oturuş pozisyonu neden dik bu alttaki linkde şasenin yapımı hakkında bilgi veriyor..

http://world.honda.com/CBR250R/chassis/index.html

Development also aimed to provide a basic riding performance that covers body size, dimensions, driving stability, and riding position; these factors were optimized for riders of all kinds from beginners to experienced riders so that they can feel the fun of maneuvering -a fundamental element of motorcycle riding.

kısaca motora yeni başlayanlar acemiler rahat bir sürüş yapsın temel sürüş tekniklerinde zorluk çekmesinler diye sürüş pozisyonunu bu tip yapmışlar..

sevgiler saygılar amacım bilgi vermekdir siteler hondanın kendi resmi sitesidir bütün bilgiler hondanın resmi bilgileridir cbr250 meraklıları için epey güzel bilgilerde var..

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Alıntı ufuk23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak eden arkadaşlara bikaç foto. sırf resim çekmek için çıkardım.

sevgili Ufuk 23 hayırlı uğurluolsun ,Allah kazadan beladan korusun. Maşaallah
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Ufuk Kardeşim ve sevgili Motokurt abim öncelikle sizlere Hayırlı olsun, Allah Kazasız Belasız kullanmanızı nasip etsin..
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    tek merak ettiğim şey yeni kasa cbr125 ile boyut farkı ne kadar. alan arkadaşlara hayırllı olsun güle güle kullanın. mutlu sürüşler..
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    şu motorların rodajını güzel yapın lütfen. seneye siz 600lüğe geçerken ben de eski motorunuzu alacağım ;). alanlar için hayırlı uğurlu olsun.

ufuk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha R25
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim motokurt abim, senin motorunda hayırlı uğurlu olsun allah hepimizi kazadan beladan korusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufuk Kardeşim ve sevgili Motokurt abim öncelikle sizlere Hayırlı olsun, Allah Kazasız Belasız kullanmanızı nasip etsin..
    teşekkürler kardeşim

Motosikleti
    Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motokurt bey hayırlı olsun arkadaşım,Allah kazasız cezasız binmek nasip etsin.
    yükseliş honda pazar günü açıkmı acaba,bende düşünüyorum ama görmeden de tam ısınamıyorum,ben cbf150 nin kaporasını verdim bugün yarın motorum gelir ama onu almayp cbr250 mi alsam diyorum vede bu kanuda kafamkarmakerışık artısı ve eksisi ne olur acaba ikisi arasında bana.
    saygılarımla slmlr.
    not bornovada serkan ı tanırmısın motorcu?amcam oğludur kendisi.
    sevgili Asil 17 serkan ustayı tanımıyorum ,ben gaziemirde oturuyorum inşallah ilerde tanışırız.CBF 150 ile CBR 250 r arasındaki farkı sormuşsun kabaca izah edecek olursam uzun yolda cbf 150 CBR 250 r ye oranla daha rahattır,ama 120 km gibi bir süratle uzun müddet gidemezsin artçı içinde cbf rahattır cbr 250r rahatlıkla 150 km ile uzun müddet yol alabilir radyatörlü,su soğutmalı olduğu için şişme ,performans gibi bir derdi yoktur yakıtları hemen hemen birbirlerine yakındır sanırım (ısacası oturuş pozizyonu ve fiyat farklılığı senin için sorun değilse tabiiki CBR 250 R yi almanı tavsiye ederim)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu motorların rodajını güzel yapın lütfen. seneye siz 600lüğe geçerken ben de eski motorunuzu alacağım ;). alanlar için hayırlı uğurlu olsun.
    Allah daha iylerini nasip eder inşallah( gün doğmadan neler doğar.)
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Demir atına kavuşan arkadaşlara ve abilere hayırlı uğurlu olsun diyorum. allah lastiklerinize zeval vermesin. kazasız belasız sürüşler diliyorum. ve bizi motra hasrek bırakan Hondayı Allah'a havale ediyorum

Motosikleti
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili Blindfire öncelikle fotoğrafları yayınladığın için teşekkür ederim eline ,gönlüne sağlık herşey gönlünce olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili ufuk 23 bu gün galeride motoru incelediğimde ve senin fotoğraftada fark edildiği üzere arka kısmı biraz kısa ve cılız görünüyor arkaya iki tana yan çanta koydunmu motorun daha güzel görüneceğini zannediyorum hem motorda ufak bir paketi bırak bir cüzdan koyacak kadar bile yer yok yan çantalar için ben orjinal gibi demirlerini yaparım izmirde baktım orjinal ,güzel yan çanta bulamadım senden ricam eğer fırsatın olur bakabilirsen yanılmıyırsam kabba marka yan çantaları motorun üzerine koyup bir fotoğraf çek güzel olursa senin motorun demirleri benden hoşçakal

gurcano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza NSS300A
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar buydu oyduya son noktayı koyuyorum buyrun cbr250 nin tasarımcısı ve cbr 250 yi tasarım aşamasını anlatıyor buyrun belgeli her şey adam cbr250r ı ortaya çıkarırken geçdiği aşamaları anlatıyor..

cbr250r in üretilmeden önce hondanın diğer tasarımcıları tarafından yapılan diğer eskizlerde sitede yer alıyor.. buyrun

http://world.honda.com/design/design...50r/index.html

motorun tasarımcısı hondanın kendide super sport diyor buyrun..

Buyrun en çok sorulan sorunun cevabıda bu linkde oturuş pozisyonu neden dik bu alttaki linkde şasenin yapımı hakkında bilgi veriyor..

http://world.honda.com/CBR250R/chassis/index.html

Development also aimed to provide a basic riding performance that covers body size, dimensions, driving stability, and riding position; these factors were optimized for riders of all kinds from beginners to experienced riders so that they can feel the fun of maneuvering -a fundamental element of motorcycle riding.

kısaca motora yeni başlayanlar acemiler rahat bir sürüş yapsın temel sürüş tekniklerinde zorluk çekmesinler diye sürüş pozisyonunu bu tip yapmışlar..

sevgiler saygılar amacım bilgi vermekdir siteler hondanın kendi resmi sitesidir bütün bilgiler hondanın resmi bilgileridir cbr250 meraklıları için epey güzel bilgilerde var..
    Hocam bu başlığa yazılan herşeyi takip ediyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor ama sizin yazdıklarınız beni ikna etti. Verdiğiniz linkler ve alıntılarınız, budur dedirtiyor. Detaylı anlatımlar için teşekkürler.
    Sonuç olarak HONDA CBR250R ile ne yapmak istediğini ve yaptığını anlatmış. Önemli olan bu.
    Onun dışında herkes istediği algılamayı yapmakta serbesttir. Buna da saygı duymak lazım.

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılanları takip ediyorum. Kullanıcılarar bile işin içinden çıkamıyor çoğu zaman. Aslında hondanın pazarlama uzmanları ikili bir oyun oynuyorlar bu modeli pazarlarken. hem millet heycanlansın diye CBR logosunu kullanıp sitesinde SS modellerin altına sıralıyor CBR125 ve CBR250 yi internet sitesinde hemde ön far ve genel dizaynını CBR600RR den kesin olarak ayırıp VFR sitili yaparak supersport modelin hızlı imajını yerlere düşürmek istemiyor. Çünkü ne kadar pahalı ve şeçkin olursa olsun dev gibi bir motosiklet olan VFR1200 ün yanında yarısı kadar kalıcagı için pek etkilemicektir bu far benzerliği 1200 müşterisinin egosunu

ÖTV 250 cc altında %08 üstünde %37 ken ve benzinde böyle cep yakmaktayken mantık hep bu tarz modellerden yana olucaktır.

Motor videolarda 5. viteste hiç nazlanmadan 145 yapıyor. Bu türkiye trafiginde istenildiği zaman 110-120 ile giden araçlardan rahatça sıyrılması için yeterli

0-100 arası da 8.5 sn ışıklarda da 2000cc arabalardan daha atik

İşlevselliği ve ekonomikliğiyle gayet yeterli bi model. Fiyat 8.800 düzeyinde kalıp kötü niyetli zamlar gelmesse eger Kawasakinin satışları hondanın 5 te bi kadar bile olmaz. ayrıca Ninja 250 lerde ikinci elde ciddi değer yitirmeye başlıcaktır..Aynı kondisyondaki Honda 7000 tl ye satılırken kawasakiyi 9000 e satmak olası gözükmüyor. Adam ya honda alıcaktır yada 9000 verip sıfır honda alıcaktır Bu sınıf için 2000 fark az değil arkadaşlar.. ha illa kawasaki isteyen o farkı veiricektir ama dediğim gibi 2. elde o farkı çıkartması zor. hibe edilen bi para olacaktır
    güzel bir bilgi paylaşımı olmuş yanlız bu yaklaşımı yaparken ninjanın cift silindir 33hp hondanın tek silindir 26hp acıklamasını yazmayı unutmuşun
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    honda varadero xl 125'i getirmedigi sürece honda almamaya yeminim var. bu ne ya bisiklet gibi ciliz.

Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda varadero xl 125'i getirmedigi sürece honda almamaya yeminim var. bu ne ya bisiklet gibi ciliz.
    Sen Ybr nin 250 liliğine geç kardeşim..Seriyi bozma

ufuk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha R25
    sevgili ufuk 23 bu gün galeride motoru incelediğimde ve senin fotoğraftada fark edildiği üzere arka kısmı biraz kısa ve cılız görünüyor arkaya iki tana yan çanta koydunmu motorun daha güzel görüneceğini zannediyorum hem motorda ufak bir paketi bırak bir cüzdan koyacak kadar bile yer yok yan çantalar için ben orjinal gibi demirlerini yaparım izmirde baktım orjinal ,güzel yan çanta bulamadım senden ricam eğer fırsatın olur bakabilirsen yanılmıyırsam kabba marka yan çantaları motorun üzerine koyup bir fotoğraf çek güzel olursa senin motorun demirleri benden hoşçakal [/QUOTE]

aslında çanta takmayı düşünmedim hiç ama bi bakayım hoşuma giderse takabilirim. önümüzdeki hafta yeni kask eldiven vs... için alışverişe çıkıcam çantayada bakarım o arada. güzel durursa alırım nasılsa demirimizde var

Motosikleti
    nova 150 cc
    Bu motora hala cılız diyenler var. Tamam da arkadaş bu cbr 1000 rr değil yanlış başlıktasın. Alan arkadaşlarımıza aabilerimize hayırlı olsun

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Türk mantığı işte. görünüşe daha fazla önem veriyoruz. niye cılız olsunki.. 250cc bir motoru hayabusa şasesi ile mi imal edeceklerdi..

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ufuk23 ve blindfire resimler için çok teşekkürler

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir bilgi paylaşımı olmuş yanlız bu yaklaşımı yaparken ninjanın cift silindir 33hp hondanın tek silindir 26hp acıklamasını yazmayı unutmuşun
    O da 250 cc de kawasaki ayrıcalığı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler