İŞTE BEKLENEN RESİMLER
Uploaded with ImageShack.us
İŞTE BEKLENEN RESİMLER
Uploaded with ImageShack.us
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
çok güzel yaptılar bu kasayı bende beklemedeyim almayı düşünüyorum fakat hala o üç renkli kasayı göremedim hep siyah ve siyahta küçük gösteriyor motoru..
If you touch my bike, I'll touch your girl.
arkadaşlar buydu oyduya son noktayı koyuyorum buyrun cbr250 nin tasarımcısı ve cbr 250 yi tasarım aşamasını anlatıyor buyrun belgeli her şey adam cbr250r ı ortaya çıkarırken geçdiği aşamaları anlatıyor..
cbr250r in üretilmeden önce hondanın diğer tasarımcıları tarafından yapılan diğer eskizlerde sitede yer alıyor.. buyrun
http://world.honda.com/design/design...50r/index.html
motorun tasarımcısı hondanın kendide super sport diyor buyrun..
Buyrun en çok sorulan sorunun cevabıda bu linkde oturuş pozisyonu neden dik bu alttaki linkde şasenin yapımı hakkında bilgi veriyor..
http://world.honda.com/CBR250R/chassis/index.html
Development also aimed to provide a basic riding performance that covers body size, dimensions, driving stability, and riding position; these factors were optimized for riders of all kinds from beginners to experienced riders so that they can feel the fun of maneuvering -a fundamental element of motorcycle riding.
kısaca motora yeni başlayanlar acemiler rahat bir sürüş yapsın temel sürüş tekniklerinde zorluk çekmesinler diye sürüş pozisyonunu bu tip yapmışlar..
sevgiler saygılar amacım bilgi vermekdir siteler hondanın kendi resmi sitesidir bütün bilgiler hondanın resmi bilgileridir cbr250 meraklıları için epey güzel bilgilerde var..
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Ufuk Kardeşim ve sevgili Motokurt abim öncelikle sizlere Hayırlı olsun, Allah Kazasız Belasız kullanmanızı nasip etsin..
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
tek merak ettiğim şey yeni kasa cbr125 ile boyut farkı ne kadar. alan arkadaşlara hayırllı olsun güle güle kullanın. mutlu sürüşler..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
şu motorların rodajını güzel yapın lütfen. seneye siz 600lüğe geçerken ben de eski motorunuzu alacağım ;). alanlar için hayırlı uğurlu olsun.
sevgili Asil 17 serkan ustayı tanımıyorum ,ben gaziemirde oturuyorum inşallah ilerde tanışırız.CBF 150 ile CBR 250 r arasındaki farkı sormuşsun kabaca izah edecek olursam uzun yolda cbf 150 CBR 250 r ye oranla daha rahattır,ama 120 km gibi bir süratle uzun müddet gidemezsin artçı içinde cbf rahattır cbr 250r rahatlıkla 150 km ile uzun müddet yol alabilir radyatörlü,su soğutmalı olduğu için şişme ,performans gibi bir derdi yoktur yakıtları hemen hemen birbirlerine yakındır sanırım (ısacası oturuş pozizyonu ve fiyat farklılığı senin için sorun değilse tabiiki CBR 250 R yi almanı tavsiye ederim)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------
Allah daha iylerini nasip eder inşallah( gün doğmadan neler doğar.)
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Demir atına kavuşan arkadaşlara ve abilere hayırlı uğurlu olsun diyorum. allah lastiklerinize zeval vermesin. kazasız belasız sürüşler diliyorum. ve bizi motra hasrek bırakan Hondayı Allah'a havale ediyorum
sevgili Blindfire öncelikle fotoğrafları yayınladığın için teşekkür ederim eline ,gönlüne sağlık herşey gönlünce olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
sevgili ufuk 23 bu gün galeride motoru incelediğimde ve senin fotoğraftada fark edildiği üzere arka kısmı biraz kısa ve cılız görünüyor arkaya iki tana yan çanta koydunmu motorun daha güzel görüneceğini zannediyorum hem motorda ufak bir paketi bırak bir cüzdan koyacak kadar bile yer yok yan çantalar için ben orjinal gibi demirlerini yaparım izmirde baktım orjinal ,güzel yan çanta bulamadım senden ricam eğer fırsatın olur bakabilirsen yanılmıyırsam kabba marka yan çantaları motorun üzerine koyup bir fotoğraf çek güzel olursa senin motorun demirleri benden hoşçakal
Hocam bu başlığa yazılan herşeyi takip ediyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor ama sizin yazdıklarınız beni ikna etti. Verdiğiniz linkler ve alıntılarınız, budur dedirtiyor. Detaylı anlatımlar için teşekkürler.
Sonuç olarak HONDA CBR250R ile ne yapmak istediğini ve yaptığını anlatmış. Önemli olan bu.
Onun dışında herkes istediği algılamayı yapmakta serbesttir. Buna da saygı duymak lazım.
honda varadero xl 125'i getirmedigi sürece honda almamaya yeminim var. bu ne ya bisiklet gibi ciliz.
sevgili ufuk 23 bu gün galeride motoru incelediğimde ve senin fotoğraftada fark edildiği üzere arka kısmı biraz kısa ve cılız görünüyor arkaya iki tana yan çanta koydunmu motorun daha güzel görüneceğini zannediyorum hem motorda ufak bir paketi bırak bir cüzdan koyacak kadar bile yer yok yan çantalar için ben orjinal gibi demirlerini yaparım izmirde baktım orjinal ,güzel yan çanta bulamadım senden ricam eğer fırsatın olur bakabilirsen yanılmıyırsam kabba marka yan çantaları motorun üzerine koyup bir fotoğraf çek güzel olursa senin motorun demirleri benden hoşçakal [/QUOTE]
aslında çanta takmayı düşünmedim hiç ama bi bakayım hoşuma giderse takabilirim. önümüzdeki hafta yeni kask eldiven vs... için alışverişe çıkıcam çantayada bakarım o arada. güzel durursa alırım nasılsa demirimizde var
Bu motora hala cılız diyenler var. Tamam da arkadaş bu cbr 1000 rr değil yanlış başlıktasın. Alan arkadaşlarımıza aabilerimize hayırlı olsun
Türk mantığı işte. görünüşe daha fazla önem veriyoruz. niye cılız olsunki.. 250cc bir motoru hayabusa şasesi ile mi imal edeceklerdi..
Alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ufuk23 ve blindfire resimler için çok teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)