Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Nisan 2012, 10:26
yashukawa adlı üyeden alıntı
sol karenaj çizik değişim yazılmış
denge topuzları
fren manetleri
2 sinyal
egzoz koruması
2 ayna
ön cam
tabi bunlar işçilik hariç fiyatları yaklaşık 700 lira
memet fren manetı olarak bunları tavsiye edebilirim değişik rengi varsa bence hoş olabiliri hemde ucuz
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...3&k_id=0&kn=#0
Reklamlar
-
17 Nisan 2012, 12:49
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
ahmet abi sanki ilk frende kırılcakmış gibi duruyo anlamadım :D elle tutup bakmak lazım
-
17 Nisan 2012, 13:04
casillas00 adlı üyeden alıntı
Mat Siyah jantlarımız ile caddelerdeyiz artık
Biraz kirli motor k.bakmayın akşam 3-4günün özlemini attık
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...53715959_n.jpg
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
Jant Şeriti Önerilerini bekliyorum yandaki motorda 250 onuda parlak siyah yaptık şuan kafamda herzamanki gibi turuncu var
Ama kırmızı ve yeşilde seçenekler arasında.
Uploaded with ImageShack.us
Bence benim kullandığım jant şeridi senin jantlarında çok daha güzel durur..
-
17 Nisan 2012, 14:29
ahmet abi sanki ilk frende kırılcakmış gibi duruyo anlamadım :D elle tutup bakmak lazım
yok ya bence eskisinden daha sağlamdır ama dediğin gibi yakından görmek lazım 600f hala aklımda alabilirim heran süpriz olabilir yani çünkü hyosung bulamadım
-
17 Nisan 2012, 15:31
erreeen adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Samsun'dan selam. Sonunda ruhsat ve plakama kavuştum. Cuma günü İstanbul'a dönüşte teslim alabileceğim motorumu nihayet. Yalnız ufacık bir sıkıntı var, yolcu sayısını 1 işlemişler ona biraz sinirlendim. Ancak emniyette tanıdık polis olduğu icin yarın hallettireceğim onu da. Ufak yerleri seviyorum, sabah başvurup aksam alabiliyorsun. Şimdilik bu kadar
herkese iyi geceler ...
iki artçı birden mi alacaksın ? anlamadım, yolcu sayısı 1 demek; sürücü haricinde bir yolcu demek değil mi?
-
17 Nisan 2012, 16:02
pol@ris adlı üyeden alıntı
iki artçı birden mi alacaksın ? anlamadım, yolcu sayısı 1 demek; sürücü haricinde bir yolcu demek değil mi?
yenı ruhsatlarda yolcu sayısı surucu dahıl yazılır. Eger 1 yazarsa muayeneden agır kusutlu olarak gecemezsınız acıl duzeltılmesı laızm ama yenı ruhsatmı basıcaklar bılemem...
-
17 Nisan 2012, 16:15
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
yenı ruhsatlarda yolcu sayısı surucu dahıl yazılır. Eger 1 yazarsa muayeneden agır kusutlu olarak gecemezsınız acıl duzeltılmesı laızm ama yenı ruhsatmı basıcaklar bılemem...
Suan ağır kusurlu olma ihtimali yok sıfır motora aldığım icin 3 sene sorun olmazdı zaten bugün emniyete götürdüm tanıdık olduğu icin hemen ilgilendiler. Sorun muamelecideymis onlar teknik belgeye göre form dolduruyorlarmış ve 1 yazan onlar. Gittim bugün diyorlar ki bız herkese 1 yazıyoruz diyorlar. Dedim ne alakası var 2 kişilik benim motorum. Neyse emniyet halledecek, yarın teslim alacağım. Tanıdık olmasa halimiz duman..
-
17 Nisan 2012, 16:41
ben dıyecektım ek1 kontrol etmek lazım dıye. Ezbere ıs yapmamak lazım ıste klasık muamelecıler cunku uygunluk belgesınde acıkca 2 kısı yazıyor benm ek1 doldurttugum yer belgede ne yazarsa aynısını gectı tepesındeydım zaten trafıkte hata yapmamıs guc kısmı bıle kw cınsınden dogru sasırmıstım:D
-
17 Nisan 2012, 17:05
Deryali adlı üyeden alıntı
Sizi Keramet ılıcasına götüreyim ılık suda yüzmenin keyfini yaşarsınız
Ayrıca'da çok yakın
Hatta size bir teklif, akşam iş çıkışı gidebileceğimiz bir yer burası.
Akşam 7:00'de buluşup yola çıkarsak 8:00'de orada oluruz, yüzüp eğlendikten ve yemek yedikten sonra gece yarısıda evde oluruz ?
Dilerseniz organize edeyim, Perşembe veya Cuma Akşamına ?
söylediğin kulağa hoş geliyor fakat bunu akşam değil de hafta sonu gezi şeklinde yaparsak sanki daha hoş olur arkadaşlar bu konuda ne düşünür bilmiyorum tabii..
-
17 Nisan 2012, 17:15
bilgi;
rodajin son 200 km şinde 6,57 Lt benzin yaktım. sürekli sehir ici ve yüksek devirli. 3,3/100km yapıyor. mutluyum
-
17 Nisan 2012, 18:22
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
şimdi baktım ruhsata ve yolcu sayısı değil koltuk sayısı(sürücü dahil) olarak yazıyormuş ve çok şükür bende 2 yazıyor
-
17 Nisan 2012, 19:38
yok ya bence eskisinden daha sağlamdır ama dediğin gibi yakından görmek lazım 600f hala aklımda alabilirim heran süpriz olabilir yani çünkü hyosung bulamadım
abi benzin 4.75 yoksa ben de düşünüyorum onu
bu arada alt sakalı beyaza boyattım 3 parçam hala gelmedi gümrük işlemleri yapılıyormuş bitmemiş :(
-
17 Nisan 2012, 22:54
slm, arkadaşlr benim cbr250r da arka fren çok az tutuyor. bi arkadaş önceki msjj da zincirimi yağladın dedi hayır zincir yağlamadım. aklıma şu geliyor motorda % 70 ön fren % 30 arka fren formülü var. acaba orjinal fabrika ayarımı böyle ? servise gitmeden sizlerden cevap bekliyorum. motoru sıfır aldım 200 km yaptım. ön frende sorun yok. tşkrlr.
-
17 Nisan 2012, 23:12
Selam arkadaşlar tvs apache kullanıcısıyım bugünlerde CBR 250 almayı düşünüyorum sıfır alayım diyordum ama manisa ve çevresindeki bayiilerde şuan motor yok kapora verip beklemem gerekiyormuş renk seçeneğide yok kaporayı vereceksin şansa ne gelirse dediler 2. el piyasasıda uygun 2 bin tl aşşağı 1000 km motorlar var sahibindende kafam karıştı daha 750 km 1500 km motorlar satılık hemde 1500 2000 tl aşşağı fiyata bu satan arkadaşlar memnunmu kalmıyorlar yoksa bu motorlar kalıplarının motorları değilmi şuan kuyruk kalkık kafaya koydum nasipse alacam inşallah pişman olmam
-
17 Nisan 2012, 23:17
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar tvs apache kullanıcısıyım bugünlerde CBR 250 almayı düşünüyorum sıfır alayım diyordum ama manisa ve çevresindeki bayiilerde şuan motor yok kapora verip beklemem gerekiyormuş renk seçeneğide yok kaporayı vereceksin şansa ne gelirse dediler 2. el piyasasıda uygun 2 bin tl aşşağı 1000 km motorlar var sahibindende kafam karıştı daha 750 km 1500 km motorlar satılık hemde 1500 2000 tl aşşağı fiyata bu satan arkadaşlar memnunmu kalmıyorlar yoksa bu motorlar kalıplarının motorları değilmi şuan kuyruk kalkık kafaya koydum nasipse alacam inşallah pişman olmam
dostum gönül rahatlığıyla alabilirsin , motor güzel , hızı desen fena değil , görüntüsü de 600'lük 1000'lik gibi (motordan anlamayanlar 30.bin tl var mı abi bu motor diyorlardı bana)... direk alınabilecek motor cbr 250 r , pişman olmazsın bence.
-
17 Nisan 2012, 23:18
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
slm, arkadaşlr benim cbr250r da arka fren çok az tutuyor. bi arkadaş önceki msjj da zincirimi yağladın dedi hayır zincir yağlamadım. aklıma şu geliyor motorda % 70 ön fren % 30 arka fren formülü var. acaba orjinal fabrika ayarımı böyle ? servise gitmeden sizlerden cevap bekliyorum. motoru sıfır aldım 200 km yaptım. ön frende sorun yok. tşkrlr.
o bahsettiğin oranlar motorun ayarı değil..senin frenleme yaparken yapman gerekn oran...yani %70 önü %30 arkayı sıkcaksın...
-
17 Nisan 2012, 23:23
abi benzin 4.75 yoksa ben de düşünüyorum onu
bu arada alt sakalı beyaza boyattım 3 parçam hala gelmedi gümrük işlemleri yapılıyormuş bitmemiş :(
inşallah havalar düzelirse görürüm 5000-6500 devirde sakin kullanımda 600f 100 km 6 lt yakarmış adam baktı soran cok şimdi f kıymete bindi fiyatta indirim yapmıyor.yoksa ebaydan far,far maskesi falanda bakmış yerlerini ayarlamıstım zaten binecegim 4 ay ayda 1000 km den pazarlarıda sayarsak yaklasık 5000 km yapar ortalama 4 aylık 1800 tl benzın yakar dediğim fiyata alsaydım düşünmeden alırdım o benzin parasını satarken motordan cıkarırdım ölüsü 10.000 tl eder çünkü neyse kısmet bir bakmışsın almışım dairenin önünde görürsen şaşırma : ))
-
17 Nisan 2012, 23:51
inşallah havalar düzelirse görürüm 5000-6500 devirde sakin kullanımda 600f 100 km 6 lt yakarmış adam baktı soran cok şimdi f kıymete bindi fiyatta indirim yapmıyor.yoksa ebaydan far,far maskesi falanda bakmış yerlerini ayarlamıstım zaten binecegim 4 ay ayda 1000 km den pazarlarıda sayarsak yaklasık 5000 km yapar ortalama 4 aylık 1800 tl benzın yakar dediğim fiyata alsaydım düşünmeden alırdım o benzin parasını satarken motordan cıkarırdım ölüsü 10.000 tl eder çünkü neyse kısmet bir bakmışsın almışım dairenin önünde görürsen şaşırma : ))
100 km'de 6 litre olayı vites boşte gidersen olur bence ...
-
18 Nisan 2012, 00:13
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
yağlama yapmadıysan tutmaması garip
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Yuce123 adlı üyeden alıntı
bunlarda güzelmiş kırmızı düşünüyorum bende hiç jant şeriti çekmedim baktım aparatlıları var bakalım ilk deneyim olcak
-
18 Nisan 2012, 00:20
arakdaşlar bende şu motor yüksek devirdeyken gelen şıngırtı kendiliğinden kayboldu.
İlk önce kulağım alıştı falan sandım ama her devirde dinledim yok. Ses gitmiş
Bu arada 4000+ km deyim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler