Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2012, 22:50
Reklamlar
-
14 Nisan 2012, 22:53
casillas00 adlı üyeden alıntı
Aslında komple siyah sevmem ama jantlar gri gitmiyodu
Kafamda birkaç şey var Sedefli Turuncu renk ile çamurluk kafa grenajındaki yan taraflarını ve arka kuyrukları sedefli turuncu yapıp biraz renk katmak istiyorum.
Kaplamacıda istediğim renk var ondan fiyat alcam bide boyacıdan fiyat alcam artık hangisi uygun olursa para biriktirip girişcez
Arka çamurluğu motorun grenajıyla aynı renk yapabilir miyiz ? Yani çamurluk siyah ama şöyle grenajın renginde ve grenajın yüzeyi gibi olsa temizlemesi ve görüntüsü daha iyi olur.
-
14 Nisan 2012, 22:56
Zippo's adlı üyeden alıntı
Arka çamurluğu motorun grenajıyla aynı renk yapabilir miyiz ? Yani çamurluk siyah ama şöyle grenajın renginde ve grenajın yüzeyi gibi olsa temizlemesi ve görüntüsü daha iyi olur.
Rengin tonu hep ayrı olur grenajın plastiği ile o panzoltlar ve arka çamurluğun plastikleri farklı o yüzden aynı ton boya bile atsan 2sinede farklılık olucaktır.
-
14 Nisan 2012, 23:01
Sercan jantlar guzel olmus, hayirli olsun.
Yapacagin kaplama isini cok merak ediyorum.
Bugun z-moto'ya ugradim.
Sanirim bir motora asik oldum
-
14 Nisan 2012, 23:04
stepfunk adlı üyeden alıntı
Sercan jantlar guzel olmus, hayirli olsun.
Yapacagin kaplama isini cok merak ediyorum.
Bugun z-moto'ya ugradim.
Sanirim bir motora asik oldum
Tşkler Can abi
Z-moto he tahmin ediyim z750 mi ?
-
14 Nisan 2012, 23:05
Rengin tonu hep ayrı olur grenajın plastiği ile o panzoltlar ve arka çamurluğun plastikleri farklı o yüzden aynı ton boya bile atsan 2sinede farklılık olucaktır.
Tabi farklılık olur ama
Şöyle bişey çıkmaz mı ortaya ?
-
14 Nisan 2012, 23:07
Zippo's adlı üyeden alıntı
O kadar bilgim yok ya ama bunun gibi canlı durmaz tahminimce.
-
14 Nisan 2012, 23:12
O kadar bilgim yok ya ama bunun gibi canlı durmaz tahminimce.
Alt sakal boyanmış mesela bence olmuş gibi.
-
14 Nisan 2012, 23:16
-
14 Nisan 2012, 23:19
Tşkler Can abi
Z-moto he tahmin ediyim z750 mi ?
Z750 bu dunyadan degil bence. Hele Z1000'i kesin uzaylilar yapmis :D
Benim icin daha ulasilabilir olan er-6N gonlumu caldi
Kalibima cok uygun bir motor, 2 silindir ekonomi icin iyidir.
-
14 Nisan 2012, 23:22
ER-6F te güzel ya :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
14 Nisan 2012, 23:26
öyle ya çıplak severlerden olarak Z serisine bitiyorum
2 silindir torklu ekonomik bişey istiyorsan bi seçenek daha sunayım sana.
50 HP 60nM tork 4750rpm'de veriyo. Ve en can alıcı yakıt değerleri 100km/4 litre şehiriçi-dışı normal kullanımda
-
14 Nisan 2012, 23:37
Bunuda cok begeniyorum, verileri muthismis gercekten.
Fiyatida cok uygun sanirim. Neredeyse bizim motor kadar yakacakmis az kalsin. Depoyu fulledikten sonra unutuyorum sonra en son ne zaman koydugumu :D
-
14 Nisan 2012, 23:39
Pazarbaşından bende memnunum temiz çalışıyorlar
İstanbul'un neresindesin yardımcı olabilirim.
Maslat İTÜ diyelim çünkü normal şartlarda motoru oradan çıkarmayı çok planlamıyorum
-
14 Nisan 2012, 23:43
erreeen adlı üyeden alıntı
Maslat İTÜ diyelim çünkü normal şartlarda motoru oradan çıkarmayı çok planlamıyorum
İTÜ'nün içinde mi biniyosun hep
Ayazağadayım bende yakınız senle
Bunuda cok begeniyorum, verileri muthismis gercekten.
Fiyatida cok uygun sanirim. Neredeyse bizim motor kadar yakacakmis az kalsin. Depoyu fulledikten sonra unutuyorum sonra en son ne zaman koydugumu :D
18.750 TL plakasıyla birlikte 19'de İstanbul için ideal bir makine.
Dün akşam Transalp kullandım arkadaşın motor kullandığını hissediyor insan viteslerle uğraşma derdi yok hangi vites hangi devir hiç fark etmiyo hep tork hep tork
Enduro olduğuna ragmen 1 ve 2 de çok güzel tekere geliyo :p
-
14 Nisan 2012, 23:45
Bunun torku cok fena degilmi, hemde 4750 rpm'de..
-
14 Nisan 2012, 23:49
Bunun torku cok fena degilmi, hemde 4750 rpm'de..
Çok çok iyi bu torka alışınca 4 silindir tat vermiyo 1000 hariç
250'yı almadan once bu motorlar olsaydı bu yakıtlarla alırdım direk TA alıcaktım 5-6litre yakıyodu oda o yüzden vazgeçmiştim.
-
14 Nisan 2012, 23:51
İTÜ'nün içinde mi biniyosun hep
Ayazağadayım bende yakınız senle
Aslında benim durumum birazcık karışık. Benim bu sene son sınıf, okul bitince de Samsun'a dönmeyi planlıyorum. Ailem Samsun'da alacaktı motoru, İTÜ içinde eğitim alıyorum ehliyet sınavına da bugün girdim henüz ehliyetim de yok. Ancak ailemi zar zor ikna ettim, İstanbul'da alalım motoru, sadece İTÜ içinde kullanacağım, haftada 1 saat eğitim yetmiyor kendim sürekli pratik yaparım diye. Bir de tek başıma trafiğe çıkmayacağıma söz verdim. Sadece eğitim aldığım hocamla çıkıyorum . Bu sebeple sadece İTÜ içinde binecem. Binecem diyorum çünkü motoru aldım ancak daha teslim almadım. Plaka ruhsat Samsundan çıktı. Pazartesi akşamı Samsun'a gidiyorum. Perşembe akşamı dönüşte plaka ruhsatla döneceğim ve cuma günü teslim alıp İTÜ'ye getireceğim :D Sonuç olarak evet sadece İTÜ içinde olacağım maalesef ama İTÜ de baya büyük olduğu için sıkılmam diye düşünüyorum :p
-
14 Nisan 2012, 23:56
erreeen adlı üyeden alıntı
Aslında benim durumum birazcık karışık. Benim bu sene son sınıf, okul bitince de Samsun'a dönmeyi planlıyorum. Ailem Samsun'da alacaktı motoru, İTÜ içinde eğitim alıyorum ehliyet sınavına da bugün girdim henüz ehliyetim de yok. Ancak ailemi zar zor ikna ettim, İstanbul'da alalım motoru, sadece İTÜ içinde kullanacağım, haftada 1 saat eğitim yetmiyor kendim sürekli pratik yaparım diye. Bir de tek başıma trafiğe çıkmayacağıma söz verdim. Sadece eğitim aldığım hocamla çıkıyorum
. Bu sebeple sadece İTÜ içinde binecem. Binecem diyorum çünkü motoru aldım ancak daha teslim almadım. Plaka ruhsat Samsundan çıktı. Pazartesi akşamı Samsun'a gidiyorum. Perşembe akşamı dönüşte plaka ruhsatla döneceğim ve cuma günü teslim alıp İTÜ'ye getireceğim :D Sonuç olarak evet sadece İTÜ içinde olacağım maalesef ama İTÜ de baya büyük olduğu için sıkılmam diye düşünüyorum :p
hmm anladım İTÜ sana yeterde artar bile ya Oranın içininde kayboluyodum ben hep o spor salonlarının olduğu yerin aşagısında düz bi yol var orda teker çalışmaya gelirdik zamanında asfaltı güzeldi
-
15 Nisan 2012, 00:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler