Ufuk23 Hayırlı olsun.. Motokurt abide çok sabretti ama beklenildiğine deydi İyi rodajlar kazasız belasız sürüşler..
bende ilgiyle takip ediyorum bu motosikleti,yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun ALLAH kazasız cezasız sürüşler nasip etsin.arkadaşım ben cbf 150 siparişi vermiştim ki kaporasını verdim nisan partisindeydim motorum bugün yarı ararlar ama ben forumda da arkadaşlarımza sordum ve yardımcı oldular sağolsunlar,cbr 250 ye bayılıyorum cbf 150 den vazgeçip bunumu alsam diye kafam karmakarışık,çünki ben şehiriçi ağırlıklı kullanacağım o nedenle artı ve eksileri neler olur ki?
en kısa zaman da bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı forumda yayınlarsanız çok mutlu olurum
saygılarımla
slmlr
Ercan MALERİ.
öncelikle teşekkürler
ben 5 senedir cbr 125 kullanıyordum artı ve eksilerini kullanıp görücem. ama şunu söyleyebilirim ki büyütmek istememin en büyük nedeni artçıyla zorlanmak rampalarda motorun çekişinin düşmesiydi. motordan ilk beklentilerim bu konularda. cbf 150 için bişey diyemiycem ama aynı sorunlar varsa ve bunları yaşamak istemiyorum dersen düşünebilirsin. bu arada ben motorumu teslim alırken bayii ye cbf' ler geldi 16 adet saydım.
bugün itibariyle güngör motorada geldi Cbf 150 liler
cevabınız için teşekkürler.ben çanakkale den alıcam motoru,haber bekliyorum.cbr 125 e göre kasa olarak bayağı büyükmü gözü dolduruyormu cbr250?çünki ben motorun kendini görmedim nette fotolarını gördüm,,birde cbr 250 orjinal japan mı nere malı?
en kısa zamanda fotoğraflarını çekip yayınlayabilirmisiniz.
şehitler diyarı çanakkalemizden slmlr,gezmeyede beklerim.
Ercan MALERİ (feste arkadaşlık gönderirsen kabul ederim arkadaşım)
dostum st nin açılımını yapmışsın, bize birde ss açılımı yaparmısın, neden soruyorum biliyomusun? st olmaz diyosun ya, birde ss i anlat bakalım ss e uyacakmı cbr 250r. yani kendi dediğinle çelişeceksin. ayrıca 250 cc 26 bg ss olmaz dediğimde bana 125 ve 250 aprilla rs leri örnek vermişsin. onlar tabiyki ss, 125 cc 33bg iki zamanlı, 250 cc 70bg iki zamanlı ve çok hafif, çok hızlı makinalar. hem performansları hemde oturuş pozisyonuyla bu motorlar ss dir.
bu topic teki bir çok arkadaş st ye, vfr ye benzetmiş ve herkesin düşüncesi aşşağı yukarı aynı. bu durumda baktınki st diyen çok ve ss olduğuna kimseyi ikna edemedin, şimdi commuter demeye başladın. olsun en azından ss olmadığını sende anladın. eski cbr 250rr ss di, 4 silindir 50 bg eyakın bir makinaydı. ama bu makina ss değil çok üzgünüm
bu arada motoru alan arkadaşlar kazsız belasız kullansınlar, uygun bir fiyata güzel bir honda sahibi oldular.
twona arkadaşıma katılıyorum bazı konularda..cbr250R benimde şahsi görüşüm ST bir makina..250cc sınıfında oturuş pozisyonu olarak tek SS gibi olan Hyosung 250R dır..
Sevgili arkadaşlar nihayet benim motorda izmire geldi. CBR 250 R yi merak eden arkadaşlar yükseliş hondaya gidip motoru inceleyebilirler salı gününe kadar motoru almayacağım izmirli motor meraklılarının dikkatine
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
motokurt bey hayırlı olsun arkadaşım,Allah kazasız cezasız binmek nasip etsin.
yükseliş honda pazar günü açıkmı acaba,bende düşünüyorum ama görmeden de tam ısınamıyorum,ben cbf150 nin kaporasını verdim bugün yarın motorum gelir ama onu almayp cbr250 mi alsam diyorum vede bu kanuda kafamkarmakerışık artısı ve eksisi ne olur acaba ikisi arasında bana.
saygılarımla slmlr.
not bornovada serkan ı tanırmısın motorcu?amcam oğludur kendisi.
merak eden arkadaşlara bikaç foto. sırf resim çekmek için çıkardım.
arkadaşım dediklerine saygı duyarımda yazdıklarımı yarım yamalak okuyup bir ordan yazdığımı bir burdan yazdığımı birleştirip hiç demediğim şeyleri birleştirince tabi haklı olarak demiş gibi gösteriyorsun beni..
bu motor hayla diyorumki ss dir bu konuda fikrimde bir çelişki yada değişiklik yok.. ben motorbike sitesindeki testi koydum buraya ve ordaki adamlar zaten ön çatalın eski vfr kopyası olduğunu yazmışlar kaldıki vfr de hondanın sport motorudur vfr nin açılımı vee for racing dir racing ibaresi yeterince motoru açıklıyordur herhalde ayrıca moto gp teknolojisi vardır vfr de.. vfr yi touring katogorisinde göstermenin amacınıda anlamış değilim honda sitesinde vfr yi sport katogorisine koymuş cbr larla yan yana listelemiş hayla touring diyor bazı arkadaşlar yani honda yanlış biliyor adamlar gidipde st katogorisine değilde sport katogorisine koymuşlar motoru hatayla honda bu kadar cahil yapdığı motorun tarzını katagorisini bilmiyor... neyse ve o testte adamlar abisi cbr 1100 ile bu motoru devamlı kıyaslamışlar ve o testte gene sonunda belirtmişler bu motor touring tarzı bir motor değil tam racing de sayılmaz eve ikinci yada üçüncü motor olarak alınıcak commuter tarzı olarak kullanılabilicek bir motor demişler.. ben onların dediğini tekrar ettim.. o kadar..
dikkatini çekerim adamlar commuter dememiş commuter tarzı kullanılabilicek bir motor demiş bende aynen öyle dedim..
sevgili arkadaşım sen bunca kısmı atlıyorsun ve bir ordan bir burdan yazdıklarımı birleştirip benim aslında ima etmediğim şeyleri ben söylemişim gibi lanse ediyorsun.. ona gerek de yok ordan burdan yazılarımı alıntı yapıp alt alta sıralayıp gösterebilirdin daha inandırıcı olurdu..
hondanın sitesine gir arkadaşım ben yoruldum artık benle tartışmayın ben sizlere devamlı resmi sitelerden belge gösteriyorum kafamdan bir şeyler uydurmuyorum ama inatla sizler kafanızdaki şeyleri insanlara dikta etmeye çalışıyorsunuz derdinizi anlamış değilim ben afaki konuşmuyorum bunca insan demişse diyorsunuz affedersin ama bunca insan hondadan yada motorbike sitesindeki testerlardan ki otorite bir sitedir dahamı iyi biliyor kusura bakma ama burdaki 10 kişi değil 100 kişi bu motor st dir odur budur dese honda nın yada otorite kişilerin sözleri benim için makbuldür geçerlidir..
http://powersports.honda.com/street/sport.aspx
yukarda hondanın resmi sitesi honda cbr250r ı gidipde sport motors kısmında cbr600rr cbr1000r cbr1000rr ile aynı segment katogoride yan yana listeliyor sınıflandırıyorsa lütfen hayla yok st yok o yok bu demeyin artık bakın ben size hondanın resmi sitesinin linkini veriyorum kafamdan bir şeyler uydurmuyorum..
bu motor st olsa honda gider sitesinde st katogorisinde yayınlardı listelerdi neticede st katagoriside var sitelerinde her tür katogori var onca katagori içinde sport kısmına koymuşlarsa kimsenin bilgisine saygı duymuyorsunuz bari motoru yapan adamlara bari saygı duyun herhalde bir bildikleri vardır hondada çalışanlar bu kadar şaşkın bilgisiz cahil mi gidip sport kısmında cbr600rr ın yanına koyuyorlar listelesinler bu motoru..
ben motor için ilk mesajımdada son mesajımdada bütün mesajlarımdada güzel dedim güzel diyorum onlarca defa bu tip küçük hacimli yeni nesil motorların farklı katogorilerde gelmesini diliyorum dedim bütün mesajlarımda bunu tekrar tekrar dedim ama sizlerin amacını anlamış değilim hani beni motoru kötüleyen bir insan olarakmı lanse etmeye çalışıyorsunuz eğer öyleyse boşuna çabalamayın çünkü her mesajımda ben bu motoru övüyorum çokda güzel motor diyorum önceki mesajlarımı okuyanlarda bunu görebilir arkadaşım..
umarım çokda satar alan bütün arkadaşlarımada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar..
Arkadaşlar birazdan Motokurt abinin resimlerini yüklicem.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
motor eski kasa 125 e göre epey büyük ve bence yeterince göz dolduruyor.
eklediğim resimlerde görebilirsin ayaklarımı tam basamıyorum, oysa 125 te rahat basardım, yani daha yüksek vede kalıplı. bu arada boyum 1.72 çok uzun değilim motorda çok yüksek değil, kimseyi yanıltmayayım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)