Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuçta haksız kazanç ve sinir bozucu :(
    Buna biraz da Honda çanak tuttu. Durduğu yerde 1.000 TL'ye yakın kar etti motor.
    "Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
    İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buna biraz da Honda çanak tuttu. Durduğu yerde 1.000 TL'ye yakın kar etti motor.
    Evet kesinlikle haklısın. Kaç aydır takip ediyorum, ilk ilgilenmeye başladığımda 9000TL idi sonra 9250 oldu. 2012 de 9500 oldu. Geçen hafta tricolor olsa alacaktım babam siyah alma dedi ille tricolor bekle. Bak dedim yine artacak baba sezon açılıyor. Dün aradım ben demiştim zam geldi hem de 9900 TL oldu dedim. Muhtemelen ufak bir içine oturdu ama canın sağolsun alacaz artık dedi :D Ama şunun şurasında 6 ay gibi bir zamanda 900 TL gerçekten iyi bir zam. Çok merak ediyorum temmuz itibari ile 10100 TL falan yapacak mı acaba fiyatı diye...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı hoca01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zippos arkadaşım ben senin sinyalleri alıcamda numaramı versem çaldırırsan bi zahmet ben seni ararım.05306962970.bu arada motorsaykıl arkadaşımın lastiklerine talip oldum ancak bana dönüş yapmadı.bilgilerinize...
    mesaj attım hoca01

hoca01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 sibiar ikiyüzelli ar
    teşekkür ederim zippos,ben şu an köydeyim.burada telefon çekme sıkıntısı var.hemen sana dönücem ben

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı hoca01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim zippos,ben şu an köydeyim.burada telefon çekme sıkıntısı var.hemen sana dönücem ben
    turkcell değisin galiba hocam özel mesaj attım bende.numaramıda atıyorum

hoca01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 sibiar ikiyüzelli ar
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesaj attım hoca01
    şu an benim telefonum kapsama alanında fakat mesajın gelmedi zippos arkadaşım.

Motosikleti
    CBR 250R
    Motoruna kasko yaptiran cogunluktamidir sizce yaptirmalimiyim yapritiran varsa en uygun yer ve fiyatlar konusunda bilgiisi olan yardim edebilirmi

funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler...
    yag filtresini de değiştirmeyi unutma...

Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    Alıntı kemalpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoruna kasko yaptiran cogunluktamidir sizce yaptirmalimiyim yapritiran varsa en uygun yer ve fiyatlar konusunda bilgiisi olan yardim edebilirmi
    Ben yaptırdım anadolu sigortaydı galiba tam teşekküllü gibi bişey 1 milyar civarı ödedim galiba biraz çok geldi gerçi

Motosikleti
    para biriktirir
    Beyler foruma sadece kullanıcırın yanı sıra bu motoru almayı dusunenler ve takip edenler katılıyor
    rica etsem bu motoru kullanmak size aylık ne kadara mal oluyor yazabilirmisiniz.....
    Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
    Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı yoruk82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler foruma sadece kullanıcırın yanı sıra bu motoru almayı dusunenler ve takip edenler katılıyor
    rica etsem bu motoru kullanmak size aylık ne kadara mal oluyor yazabilirmisiniz.....
    valla ben bütün imkanları zorlayarak alıcam..mümkünse aylık bedavaya gelmesi lazım...
    avcagatay bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 1.000 bakımında 57 TL vermiştim. Yağını değiştirdiler sadece.
    Sonraki bakımı 6.000 dediler. Ama ben 3500 gibi tekrar yağ değiştireceğim.
    Bu arada zincir gergisini ve debriyaj teli ayarını da kontrol ettirirsiniz.

Hayırlı olsun bu arada.
    cok dogru.hatta zıncır ve debrıyaj telı ayarı ıcın bu kadar beklemeyın. 300km de bır zıncır yagladıktan sonra varsa yakında servısınız zıncırınızı ayarlattırın.performansı cok etkılıyor gercekten.

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler selamlar; bende motor almak için anlaşmak üzereyim...zam gelince alacağım eleman da fiyata geçirdi ama ne yapalım kafaya taktık bi kere...850 km de motor

motorun ilk bakım maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim...sanırım 1000 km bakım yapılcak sonrasındaki yakın bakımları nelerdir...cevap verirseniz sevinirim...
    60-70 arası.

Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet.

Slip on egzosttan bahsedilmiş, taktıran arkadaşlar nereden satın alıyor? Akrapovic, yoshimura, twin brothers vs. fark etmez.
    ben bayag sordum ama cevap alamadım.pek egzoz takan yok bı tane tıger vardı sanırım taktıran.dıger markalardan hıc gormedım baslıkta.ızmır'de ben yoshı baktım ama cok ınce ve kucuk.350lıra lakın 125cc lık gıbı geldı bana.boyle malzemelerı topluca uygun fıyattan sıparıs vs yapsak super olur aslında.

bu arada two brothers.twın degıl

Alıntı yoruk82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aylık olarak derken gıderler mı?
    yanlıs anlamadıysam;

yılda 1 bakım 60 lıra yanı ayda 5 lıra
    ayda 1 defa zıncır temızlıgı-yaglanması (yaptıgın km ye gore artabılır) 15lıra (1tup 2 defa cıkarıyor.)
    benzın. 3.5 yaktıgını dusunursek ben ayda ort. 250km yapıyorum bu da aylık 40 lıra yapıyor

sonuc olarak ayda ort. 60 lıraya tekabul edıyor max. tabı senın kullanma tarzın*kılometren degıstırebılır rakamları. 500km yapıyorsan 100lıra olur bu gibi.

Alıntı Yuce123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yaptırdım anadolu sigortaydı galiba tam teşekküllü gibi bişey 1 milyar civarı ödedim galiba biraz çok geldi gerçi
    fiuvvv... 37000 lıralık arabanın sıgortasından daha pahalı... gercekten mantıksız geldı bana. cok buyuk bır kaza olmadıkca zaten senede en fazla bu kadar masrafa gırerız kotu bır durumda...

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar az önce işten eve geldim, gelirken TEM'i kullandım.

Daha önce bu değeri yakalayan arkadaş varmıydı bilmiyorum, Bizim motorun REDLİNE'ı = 175km/h.
    Resmen bu değeri elde etmiş oldum. Daha önce e-5'te düzde 169'a kadar çıkmıştı, TEM'de hava rüzgarlıydı ama Rüzgar arkamdaydı, Düzde 150-170 arası gidip geldi ve çok hafif bir eğimde 175'i gördüm. Daha gidermiydi gitmezmiydi bilemiyorum ama zaten Redline'a girmiş 10.500 devire gelmiştim. Daha gitsede zaten zararlı.

Eski motorum B500'ile 180 görüyordum bununla arasındaki terk fark, B500 ile 180e her halikarda ve durumda kolaylıkla çıkabilip sabit kalıyordum, Cbr250 ile ise 150 ye kadar her koşulda gelebilirken üzeri hızlar için daha iyi hava şartları ve yol durumu gerekiyor.

netice itibari ile bu hız beni oldukça tatmin etti, bu hızdaki yakıt tüketimininde 4 litre civarında olduğunu tahmin ediyorum.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    normal kullanımda 3.5 yakan bır motor , top speed de 7 bıle yakar bence

kı bu bıle ıyımser bır rakam.

bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar az önce işten eve geldim, gelirken TEM'i kullandım.

Daha önce bu değeri yakalayan arkadaş varmıydı bilmiyorum, Bizim motorun REDLİNE'ı = 175km/h.
    Resmen bu değeri elde etmiş oldum. Daha önce e-5'te düzde 169'a kadar çıkmıştı, TEM'de hava rüzgarlıydı ama Rüzgar arkamdaydı, Düzde 150-170 arası gidip geldi ve çok hafif bir eğimde 175'i gördüm. Daha gidermiydi gitmezmiydi bilemiyorum ama zaten Redline'a girmiş 10.500 devire gelmiştim. Daha gitsede zaten zararlı.

Eski motorum B500'ile 180 görüyordum bununla arasındaki terk fark, B500 ile 180e her halikarda ve durumda kolaylıkla çıkabilip sabit kalıyordum, Cbr250 ile ise 150 ye kadar her koşulda gelebilirken üzeri hızlar için daha iyi hava şartları ve yol durumu gerekiyor.

netice itibari ile bu hız beni oldukça tatmin etti, bu hızdaki yakıt tüketimininde 4 litre civarında olduğunu tahmin ediyorum.
    Hocam B500 hangi marka oluyor?... (:
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    arkadaşlar bende ilk kazamı yaptım kaza değilde düşü diyelim.kipanın otoparklarındaki asfalt ı bilirsiniz heralde.o asfaltta 20-30 la giderken sola dönüşte motor sola düştü biraz sürüklendik artçımla birlikte.lastik hiç ama hiç tutmadı pat diye kapaklandık yere.vites değiştirme yeri yamuldu bide büyük grenaj çizildi.

bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Geçmiş olsun diyelim...
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Yuce123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende ilk kazamı yaptım kaza değilde düşü diyelim.kipanın otoparklarındaki asfalt ı bilirsiniz heralde.o asfaltta 20-30 la giderken sola dönüşte motor sola düştü biraz sürüklendik artçımla birlikte.lastik hiç ama hiç tutmadı pat diye kapaklandık yere.vites değiştirme yeri yamuldu bide büyük grenaj çizildi.
    geçmiş olsun..emin misin durup dururken yattığına...yani zeminde bişey yok muydu..?

Motosikleti
    para biriktirir
    ero ve wolrath arkadaslar ilginiz icin tesekkurler.
    herkes ayrı havalarda motoru almadan hicbirsey hakkında yeterli bilgiye sahip olamayacaz,su an itibarıyla anlasıldı.............
    Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
    Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bluebird64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam B500 hangi marka oluyor?... (:
    Piaggio Baverly 500

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler