Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2012, 02:00
elimizde patlamasin
motorsaykıl adlı üyeden alıntı
Ben hiç kullanmadığım IRC lastikleri satıyorum. İki sıfır lastik 100 TL verenin elinde kalacak
Reklamlar
-
03 Nisan 2012, 02:24
yashukawa adlı üyeden alıntı
beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
http://img826.imageshack.us/img826/5297/31032012307.jpg
gecmis olsun :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
Okur_tr adlı üyeden alıntı
hayırlısıyla az önce ilk kazamı yaptım
arabanın birinin sagından yavaşça geçerken arka kapı birden açıldı ve sol göğsüme çarptı. motorda birkaç çizik var ve sol ayna kirildi benim de sol el biraz sürtuldu.. ehliyeti henüz teslim almadığım için sadece uzaklastim.
gecmiş olsun
-
03 Nisan 2012, 02:35
GP500-1st adlı üyeden alıntı
@ Yashukawa
Eger Can beyin değiği gibi ön far ve karenaj dahil 220 tl civarı ise Fiyatı fazla çekmişler. Parça fiyatlarını gaziantep olduğu için yüksek söyleme ihtimalleri de var. Yoksa işciliği abartmışlar. Park halinde aracın carpması ile yan yatan arkadaş 300 e halletti.(fren maneti, sinyal, yan büyük grenaj ve ayak viyes kolu vardı galiba) Senin fazladan ön far ve kafa grenajı var.
değişicek parçaları tespit et istanbuldanda fiyat alalım sana. kargo ile parçayı alırsın. Servisinden parça fiyatlarının da listesini iste ona göre onay vericem diye. Uçuk fiyat tespit edersek ucuz söyleyen servisten temin edersin o parçayı.
Bide yan grenaj siyahta 57 tricolorda 130 muydu öyle bişey konuşuldu sanki burda
fren maneti sinyal granaj iç ve dıs egzoz koruma alt sakal denge topuzu 319 tl 100 tl de işçilik...
-
03 Nisan 2012, 02:35
Arkadaşlar Hepinize merhaba...Ben de Honda CBR 250R aldım. Mototal Kızıltoprak'tan. arkasına birde çanta taktırdım. Bayağı yakışıklı oldu. Resimlerini buradan paylaşacağım. Siteye baktığımda bunu yazan arkadaşlar gördüm. İnanın servisteki arkadaşta güzel olduğunu söyledi. Motoru 28 Martta aldım. Cumartesi teslim alabildim. Çok Uzun zamandır motor kullanmamıştım. doğrusu içimde biraz kuşku vardı kullanabilirmiyim diye? enson 93-94 yıllarında motosikletim vardı. Bu motoru gayet rahat kullandım. çok hoşuma gitti. fazla yabancılığım olmadı. Ben öyle motosiklet özelliklerinden anlamıyorum. bikaç site gezdim. Kararımı ekonomik olması bakımında Honda dan yana kullandım. Çünkü param buna yetti. şimdilik moto dan memnunum. Selamlar...
-
03 Nisan 2012, 02:40
Ferhat09 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Hepinize merhaba...Ben de Honda CBR 250R aldım. Mototal Kızıltoprak'tan. arkasına birde çanta taktırdım. Bayağı yakışıklı oldu. Resimlerini buradan paylaşacağım. Siteye baktığımda bunu yazan arkadaşlar gördüm. İnanın servisteki arkadaşta güzel olduğunu söyledi. Motoru 28 Martta aldım. Cumartesi teslim alabildim. Çok Uzun zamandır motor kullanmamıştım. doğrusu içimde biraz kuşku vardı kullanabilirmiyim diye? enson 93-94 yıllarında motosikletim vardı. Bu motoru gayet rahat kullandım. çok hoşuma gitti. fazla yabancılığım olmadı. Ben öyle motosiklet özelliklerinden anlamıyorum. bikaç site gezdim. Kararımı ekonomik olması bakımında Honda dan yana kullandım. Çünkü param buna yetti. şimdilik moto dan memnunum. Selamlar...
yerinde bir tercih olmuş hocam hayırlı olsun
-
03 Nisan 2012, 03:48
arkadaslar gecmis olsun diyenlere sagolun diyorum.
@ferhat09 hocam ben de aynı duygularla aldım. epeydir kullanmamıştım, kuşkularım vardı ama biner binmez uyum sağladım. çok rahat motosiklet. hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
-
03 Nisan 2012, 05:53
Okur_tr adlı üyeden alıntı
tri-color olan miydi?
Evet.
Slip on egzosttan bahsedilmiş, taktıran arkadaşlar nereden satın alıyor? Akrapovic, yoshimura, twin brothers vs. fark etmez.
-
03 Nisan 2012, 06:35
seigen adlı üyeden alıntı
Evet.
Slip on egzosttan bahsedilmiş, taktıran arkadaşlar nereden satın alıyor? Akrapovic, yoshimura, twin brothers vs. fark etmez.
ben de gördüm seni ama moral bozuk olunca etrafa bakmadan bastım gittim.
-
03 Nisan 2012, 10:27
beyler selamlar; bende motor almak için anlaşmak üzereyim...zam gelince alacağım eleman da fiyata geçirdi ama ne yapalım kafaya taktık bi kere...850 km de motor
motorun ilk bakım maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim...sanırım 1000 km bakım yapılcak sonrasındaki yakın bakımları nelerdir...cevap verirseniz sevinirim...
-
03 Nisan 2012, 12:06
erro adlı üyeden alıntı
beyler selamlar; bende motor almak için anlaşmak üzereyim...zam gelince alacağım eleman da fiyata geçirdi ama ne yapalım kafaya taktık bi kere...850 km de motor
motorun ilk bakım maliyeti ne kadar öğrenebilir miyim...sanırım 1000 km bakım yapılcak sonrasındaki yakın bakımları nelerdir...cevap verirseniz sevinirim...
Ben 1.000 bakımında 57 TL vermiştim. Yağını değiştirdiler sadece.
Sonraki bakımı 6.000 dediler. Ama ben 3500 gibi tekrar yağ değiştireceğim.
Bu arada zincir gergisini ve debriyaj teli ayarını da kontrol ettirirsiniz.
Hayırlı olsun bu arada.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
03 Nisan 2012, 12:23
stepfunk adlı üyeden alıntı
Ben 1.000 bakımında 57 TL vermiştim. Yağını değiştirdiler sadece.
Sonraki bakımı 6.000 dediler. Ama ben 3500 gibi tekrar yağ değiştireceğim.
Bu arada zincir gergisini ve debriyaj teli ayarını da kontrol ettirirsiniz.
Hayırlı olsun bu arada.
teşekkürler...
-
03 Nisan 2012, 12:25
erro adlı üyeden alıntı
teşekkürler...
Rica ederim
-
03 Nisan 2012, 12:52
erro adlı üyeden alıntı
Senin elemanın fiyata geçirmesi biraz anormal değil mi? Kaça anlaşıyordun, şimdi kaç dedi ? Böylelerine sinir oluyorum onu etkileyen hiçbirşey yokken çakallık peşindeler.
-
03 Nisan 2012, 12:57
erreeen adlı üyeden alıntı
Senin elemanın fiyata geçirmesi biraz anormal değil mi? Kaça anlaşıyordun, şimdi kaç dedi ? Böylelerine sinir oluyorum onu etkileyen hiçbirşey yokken çakallık peşindeler.
8750 den fiyatı vardı..motora 400 zam geldi bizim eleman 500 koydu..şimdiki ilan 9250 ve pazarlık yok..bana da uzun zamandır ilgileniyorum diye 9000 yaptı sağolsun
-
03 Nisan 2012, 12:59
Zippo's adlı üyeden alıntı
yashukawa yanlış anlama,sinyallere filan kaç para çektiler.Ben 4 adetini 70 liraya veriyorum kendi motorumdan çıkma ve sağlam.değiştirdiğim için sinyalleri satıyorum
zippos arkadaşım ben senin sinyalleri alıcamda numaramı versem çaldırırsan bi zahmet ben seni ararım.05306962970.bu arada motorsaykıl arkadaşımın lastiklerine talip oldum ancak bana dönüş yapmadı.bilgilerinize...
-
03 Nisan 2012, 13:00
9000 çok değil mi hocam
-
03 Nisan 2012, 13:01
bu arada yashukawa arkadaşıma en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum.Allahım beterinden korusun sizi ve tüm motorsiklet kullanıcılarını.
-
03 Nisan 2012, 13:08
stepfunk adlı üyeden alıntı
9000 çok değil mi hocam
üstad çok ya bi de bana sor valla...mersinde 8000 e var da adama mesaj attım cevap bekliyorum...Ankara piyasası böyle işte...zaten motor yok..aslında gv250 alacaktım ilk olarak aklımda 1 yıldır o vardı..sonra gönlüm buna kaydı maddi imaknları da zorlayalım dedik...
-
03 Nisan 2012, 13:12
Biraz daha zorla git sıfırını al dostum, imkanın el veriyorsa tabii.
Karışmak gibi olmasın ama bana biraz fazla geldi ikinci el fiyatı.
Yine de sen bilirsin.
-
03 Nisan 2012, 13:12
erro adlı üyeden alıntı
üstad çok ya bi de bana sor valla...mersinde 8000 e var da adama mesaj attım cevap bekliyorum...Ankara piyasası böyle işte...zaten motor yok..aslında gv250 alacaktım ilk olarak aklımda 1 yıldır o vardı..sonra gönlüm buna kaydı maddi imaknları da zorlayalım dedik...
Sonuçta haksız kazanç ve sinir bozucu :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler