Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Okur_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    http://t.co/bQ5mQMr8
    benim aslanlar
    telden girdigim icin resmi yükleyemedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı orkosi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır araştırıyordum sonunda kredi kartı çıkartıp 12 taksitle 9750 liraya aldım 500 lira kredi kartı komisyon ucretiydi bu arada ilk motorum olacak yeni yeni sürmeyi öğreniyorum trafik sigortası 42 liradan 140 liraya çıkmış bu arada merak edenler vardı önceki sayfalarda alim satım trafik sigortası hepsi icinde ücretin. Gaziosmanpaşa'dan aldım tanıdık vasıtasıyla gitmiştim oraya hala galeride yakında teslim alacağım ayrıca kasko yaptırmak istiyorum geniş kapsamlı bildiginiz onerebilrceginiz bir yer var mı acaba
    hayırlı olsun darısı başıma artık...

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    foça'da turladık eşimle.22" cok guzeldı hava h.ıcı bozacakmış, cıkın bence de.

+

ınazuma ıle cbr arasında nasıl kaldınız bu arada ben pek alakalarını gormedım. cbx-f desenız neyse
    piyasada 250 cc kategorisinde sıfır motor malesef sayılı cbr250 ninja250 wolf250 ve gelmedi ama inazuma(gv250) böyle olunca malesef bu motorların arasından seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. ve seçim yakarken de tarzın dışında fiyat servis kalite gibi etkenleride değerlendirmek zorunda kalıyoruz bu nedenle bu şekilde bir ikilemde kalıyoruz
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

http://stores.sportbiketrackgear.com...l.bok?no=13459
    Gezinirken Hot Bodies Racing'in Plaka İptali Aparatını Buldum Hatırladığım Kadarı İle 100 $ gibi Bir Fiyatı vardı
    sportbiketrackgear da 45 dolara satıyorlar aklınızda bulunsun.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piyasada 250 cc kategorisinde sıfır motor malesef sayılı cbr250 ninja250 wolf250 ve gelmedi ama inazuma(gv250) böyle olunca malesef bu motorların arasından seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. ve seçim yakarken de tarzın dışında fiyat servis kalite gibi etkenleride değerlendirmek zorunda kalıyoruz bu nedenle bu şekilde bir ikilemde kalıyoruz
    piyasada daha göremediğim wolf250 bile saydın hyosung gtR ve gt saymadın ya helal olsun :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piyasada daha göremediğim wolf250 bile saydın hyosung gtR ve gt saymadın ya helal olsun :D
    yeni çıkan motoru nasıl görmeyi planlıyorsun daha 1 ay olmadı forumdan bi arkadaşda var ama http://www.motosiklet.net/forum/moto...icilari-2.html st kanuni hiç ama hiç düşünmüyorum

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni çıkan motoru nasıl görmeyi planlıyorsun daha 1 ay olmadı forumdan bi arkadaşda var ama http://www.motosiklet.net/forum/moto...icilari-2.html st kanuni hiç ama hiç düşünmüyorum
    yeni çıkan motor dediğiniz fuardan öncede vardı ben aralıkta motorumu aldığımda yan taraftaki sym bayinde vardı üstüne ible oturdum ama siz kırılmayın 1 aylık olsun o fiyata pek tutulmuyor demek daha doğru olur + olarak ben hyo düşünüyosunuz yada düşünmüyosunuz die sormadım siz yukarda sıfır alınabilicek motorlar sınırlı dediniz bunun içindede 250cc katagorisinde hyosung da var siz alırsınız yada almassınız hiç düşünmessiniz veya çok düşünürsünüz fark etmez varmı var ben ordaki eksikliği tamamlamak istemiştim...
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    haklısın gt250r ve cometi eklemeliydim. her neyse cbr sayfasını küçük tartışmamızla kirletmeyelim

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    anladım
    servıs*kalıte dıyorsan honda elbette ama ınsanın bazen duyguları mantıgının onune gecıyor.
    kı bu motorların gecıcı oldugunu dusundugum ıcın mantıklı olanı almakta fayda var. az zarar etmek ve kolay elden cıkarmak acısından.

+
    h.sonu ısı yattı sanırım? ben de r125'ı cbr'ı almadan once cok merak etmıstım hatta kapora bıle verecektım. neler kacırdık gorelım

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım
    servıs*kalıte dıyorsan honda elbette ama ınsanın bazen duyguları mantıgının onune gecıyor.
    kı bu motorların gecıcı oldugunu dusundugum ıcın mantıklı olanı almakta fayda var. az zarar etmek ve kolay elden cıkarmak acısından.

+
    h.sonu ısı yattı sanırım? ben de r125'ı cbr'ı almadan once cok merak etmıstım hatta kapora bıle verecektım. neler kacırdık gorelım
    sorma ya bilader piknik ayarlamış ona gittik. yarında ankaraya gidiyoruz takımca. telefon numaranda profil mesajımdaydı kaydetmemişdim öyle kaldı kusura bakma ama haftaya menemene kadar gelebilirsen görüşmek isterim izmite gidicem motorumla menemen manisa yapıcam foçaya uğrarsam çok vakit kaybederim malesef

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS

Arkadaşlar acaba bu çiziği boyatsam sırıtır mı ? biraz derin,matkapla yaptı usta sağolsun.Fikri olan var mı ?

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    oraya sticker ile ustanin resmini koy baskalari da yanmasin
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oraya sticker ile ustanin resmini koy baskalari da yanmasin
    :D Hahahaha iyiymiş.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Birazcık dikkat etseler şöyle işlerle uğraşırken...

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birazcık dikkat etseler şöyle işlerle uğraşırken...
    Valla kötü oldu.Bide burdan sadece çizik gibi duruyo ama öyle değil.İçe doğru göçükler var.Pasta atıcam artık,bari siyahlar çıksa.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
    http://img826.imageshack.us/img826/5297/31032012307.jpg
    çok gecmıs olsun kardeşim bende seni arayacaktım aqrkadaşım aradı gece saat 22,40 da daha önce senden bahsetmıştım ona mavı beyaz cbr 250 r var dıye servisde motoru görmüş benı aradı arkadaşın plakası neydı servısde kafa grenajı hasarlı kazlı cbr 250 r var dedi bende merak ettım allah korusun o senmısın dıye ama cok gec oldugu ıcın arayamamıstım üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun sigorta şi ne oldu hasarı kim ödeycek özelden yada telde görüşelim bu işi hasar sana kalacaksa ona göre çözüm arıyalım.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    ustaya ayni sekli diger tarafa da yap desen yok imkansiz yapamam der, sen en iyisi usta bir delik te bu tarafa ac de

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i44.tinypic.com/1551nw8.jpg

Arkadaşlar acaba bu çiziği boyatsam sırıtır mı ? biraz derin,matkapla yaptı usta sağolsun.Fikri olan var mı ?
    aynalar takılmış nasıl hocam memnunmusun bari tabi matkap kazası dışında

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    cbr 250 sahipleri olarak sizlere laflar hazırladım...

arkadaşlar herkes malına istediği fiyatı istemekte özgür ama motoru satarken sıfırının 500 lira altını istemek ne demek....? hadi ekstra olsa anlayacam bi nebze ama aldığı gibi...hadi bunlar arasından 700-1000 km yapanları da anlıyorum bir yere kadar ama 5000-6000 km için de 8750-9000 binden uçuyo adamlar...el insaf ya...yani tutturduğuma iteleyecem diye açık açık yazın yeminle tek laf edemem...
    yasin_942 bunu beğendi.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Herkese merhaba arkadaşlar.Konluk motora gittiğimde motor'u almaktan vazgeçtim ve krediyi iptal ettim.Bugün Ktm 200 için peşinat verim ve satış sözleşmesi yaptık.Gezilerinize beni davet etmemezlik yapmazsınız umarım

Alıntı TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar selam.Bu hafta kredi onaylandı.Yarın Konşuk Motor'a imzaya gidiyorum işlemleri başlatmak için.Önümüzdeki haftasonu sanırım teslim almış olurum motoru.İşlerimin yoğunluğundan anca yarın gidebileceğim

Bu arada rengi siyah Umarım hayırlı olur benim için.
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler