Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Resimlere bakiyorumda hocam alarmli falan olanlarda var sanirim onlar 5binliradi gerci goldwinge binen icin 5 lira fazla degildir ama bize cok 2bin ideal.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RobinsonCrusoe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Casillas çekim yaptığın kamera ne acaba??
    Gopro Motosport kamera.
    Alıntı suhasonisik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla tas toprak deilde uzun yol ve konfor dusunuyorum acikcasi yalniz o fiyatlara cikmak istemiyorum 15 civari bisey dusunuyorum fazer hakkinda ne dusunuyorsunuz?
    Fazer olabilir ama bir enduronun konforu olamaz oda yoracaktır.Fazerden 2007 TA'ya geçen bir arkadaşım var Fazerde iyi ama yol yapınca ağrı oluyo TA'da bu yok diyor.

16bin'e felan Yeni Kasa Transalp olabilir.
    V-strom'lar felan çok para zaten onlara hiç girilmez.

Motosikleti
    ninja 250
    konunuza zırt diye giricem,cbr ile kaç kmye kadar zorlanmadan çıkıyorsunuz ? ama objektif olarak cevaplayın, illaki alet 160 a kadar çıkıyordur ama hani biyer vardır ya motor ordan sonra daha yavaş hızlanır o noktanın kaç km hız olduğunuz bi söyleyiverin

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar esasında 125 r bakıyorum ama kafamı kurcalayanlar var 250 lik konusunda..bütçemi de fazla zorlamak istemiyorum açıkçası...ilandaki fiyatlarda sıfırıyla aynı neredeyse...ama temiz 2011 model 5-6 bin km bir motor için makul fiyat nedir acaba...ankara içi satmak isteyen varsa düşünebilirim...

reonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun
    arkadaşı biliyorum fazla önemsememek gerekir, biraz araştırma yaptığımda bazı arkadaşların motosikletlerinde aynı ses olduğu yönünde burada bulunan ve kullanan arkadaşlar karşılaştılar mı karşılaştılarsa nasıl çözüm sağladılar v.b. öğrenmek istediğim. ruhla falan işimiz yok

boşver zaten kimse önemsemiyor bu şıkırtıyı. çözümü motoru satıp başka motor almak ile sonuçlanıyor muş okuduğum kadarı ile.

motordelisinde yazmıştım.
    (engintim) niki ile
    10 temmuzda aldığım motordan sesler geldi.
    Servise götürdüm anlamadılar boşunada debriyazj vs takımını söküp boş yere motoruma anahtar vurdular.Honda Fabrikaya gitim bişi olmaz garantili motor bişi olursa garintiden parça değişir diyorlar.İlgi ve alaka Sıfır Şirinevlerde Otosever var honda bayi. Adamlara değişim istediğimi yazdım umurlarında degil.21 ocak 2012 mahkemeye hondayı dava ettim bilir kişi geldi . garanti kapsamında motora bakılacağını gerekli işlemler şöyle
    bir yıl içinde aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların 4 den fazla tekrarlanması arızaların toplamı 6dan fazla olması bu unsurların maldan yararlanamamayı sürekli kılması durumunda değişim talep edilebilirmiş. değişim haricinde motor kobay gibi sağı solu kurcalanacaktı.bu yüzden hakımdan vazgeçip satma kararı aldım. ve sattım.
    bir şey daha paylaşmak istiyorum sizinle Bir kaç arkadaştan daha duydum titreşim sorunu ve motordan hafif ses geliyor bu cbr 250r lardan ve daha çok balonsör ve krank mili tarafından diyor arkadaşım bu ilk serilerde biraz sıkıntı var gibi 4 silindirli makina kullanan arkadaşlar hemen fark ediyorlar sorunu yeni başlıyan arkadaşlar için ise bu baya zor.Eğer honda CBR250R Alacaksanız bence yanınızda mutlaka 4 silindirli en 600 cc motor kullanmış motordan anlıyan biriyle gidin ve mümkünse sesini dinletin

Motosikleti
    Honda CBR250R
    sercan tesekkurler.
    >>>CBR250R<<<

reonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşver zaten kimse önemsemiyor bu şıkırtıyı. çözümü motoru satıp başka motor almak ile sonuçlanıyor muş okuduğum kadarı ile.

motordelisinde yazmıştım.
    (engintim) niki ile
    10 temmuzda aldığım motordan sesler geldi.
    Servise götürdüm anlamadılar boşunada debriyazj vs takımını söküp boş yere motoruma anahtar vurdular.Honda Fabrikaya gitim bişi olmaz garantili motor bişi olursa garintiden parça değişir diyorlar.İlgi ve alaka Sıfır Şirinevlerde Otosever var honda bayi. Adamlara değişim istediğimi yazdım umurlarında degil.21 ocak 2012 mahkemeye hondayı dava ettim bilir kişi geldi . garanti kapsamında motora bakılacağını gerekli işlemler şöyle
    bir yıl içinde aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların 4 den fazla tekrarlanması arızaların toplamı 6dan fazla olması bu unsurların maldan yararlanamamayı sürekli kılması durumunda değişim talep edilebilirmiş. değişim haricinde motor kobay gibi sağı solu kurcalanacaktı.bu yüzden hakımdan vazgeçip satma kararı aldım. ve sattım.
    bir şey daha paylaşmak istiyorum sizinle Bir kaç arkadaştan daha duydum titreşim sorunu ve motordan hafif ses geliyor bu cbr 250r lardan ve daha çok balonsör ve krank mili tarafından diyor arkadaşım bu ilk serilerde biraz sıkıntı var gibi 4 silindirli makina kullanan arkadaşlar hemen fark ediyorlar sorunu yeni başlıyan arkadaşlar için ise bu baya zor.Eğer honda CBR250R Alacaksanız bence yanınızda mutlaka 4 silindirli en 600 cc motor kullanmış motordan anlıyan biriyle gidin ve mümkünse sesini dinletin

anlıyorum arkadaşım da ben hondası olan ve motosikleti kullanan bir arkadaşa sormuştum yanlış anlamazsan kulaktan dolma bilgilere pek ihtiyacım yok.. dediğim gibi doğrudur bir şey söylemem yanlış olur, benim öğrenmek istediğim benimle aynı motosiklete sahip olan bir arkadaşın veya honda motosikleti olan ve bu sorunu yaşamış birisinden bilgi almak zaten internette bununla ilgili bir çok yazı mevcut. senin de honda motosikletin olmadı için bu konuda yorum yapman pek mantıklı gelmiyor..

funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun
    gülmekten karnım agrıdı :D :D :D :D :D

bakıyorumda seans işe yaramış

Alıntı reonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlıyorum arkadaşım da ben hondası olan ve motosikleti kullanan bir arkadaşa sormuştum yanlış anlamazsan kulaktan dolma bilgilere pek ihtiyacım yok.. dediğim gibi doğrudur bir şey söylemem yanlış olur, benim öğrenmek istediğim benimle aynı motosiklete sahip olan bir arkadaşın veya honda motosikleti olan ve bu sorunu yaşamış birisinden bilgi almak zaten internette bununla ilgili bir çok yazı mevcut. senin de honda motosikletin olmadı için bu konuda yorum yapman pek mantıklı gelmiyor..
    O dedikleri ses tamamen motorunu nasıl açtıgınla alakalı güzel abicim adamın biri gelmiş diyorki burda benim motorumdan acayıp zincir sesi geliyo.
    eee gergisini ayarla temizle bi yagla bakalım diyorum. motor daha 3000KM'de ne germesi diyor. Bu adama ne anlatabilirsin ki 3000kmde motorun zincirimi gevşermiş siz sert kullanıyorsunuz diye bilmişlik yapar üstüne birde

Benim motorum 2500KM'ye geldi ve o dedikleri ses yoktur.İlk 1000kmde hep uzun yolda yaptım 5000rpm geçmeden sakin bir kullanımda 900kmde rodaj yagı deıstırıldı rodaj bitti topspeed deneme hadi demedim 2000km oldu motor ondan sonra limitlerine gittim.Sorunsuz biniyorum.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O dedikleri ses tamamen motorunu nasıl açtıgınla alakalı güzel abicim adamın biri gelmiş diyorki burda benim motorumdan acayıp zincir sesi geliyo.
    eee gergisini ayarla temizle bi yagla bakalım diyorum. motor daha 3000KM'de ne germesi diyor. Bu adama ne anlatabilirsin ki 3000kmde motorun zincirimi gevşermiş siz sert kullanıyorsunuz diye bilmişlik yapar üstüne birde

Benim motorum 2500KM'ye geldi ve o dedikleri ses yoktur.İlk 1000kmde hep uzun yolda yaptım 5000rpm geçmeden sakin bir kullanımda 900kmde rodaj yagı deıstırıldı rodaj bitti topspeed deneme hadi demedim 2000km oldu motor ondan sonra limitlerine gittim.Sorunsuz biniyorum.

Evet doğru diyosun ama zincir sesi bu cbr 125te de var 250de de birçok kişi şikayetçi cbf 150de de nedendir acaba

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet doğru diyosun ama zincir sesi bu cbr 125te de var 250de de birçok kişi şikayetçi cbf 150de de nedendir acaba
    Kasksız binince duyuluyorda onsuzda binmiyorum altda ne ses yaparsa yapsın :D

Arka sehpa aldım bi arkadaş kullanmıyormuş verdi onla daha rahat temizlerim artık.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Zinciri gaz yağıyla 2 saat boyunca temizledim würthle 3 defa bir saat arayla yağladım yaklaşık 2 gün motora binmedim.
    Ses azaldı ama hala duyulur halde.Tabi kasktan duyulmuyor

SARP AY52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC700X
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zinciri gaz yağıyla 2 saat boyunca temizledim würthle 3 defa bir saat arayla yağladım yaklaşık 2 gün motora binmedim.
    Ses azaldı ama hala duyulur halde.Tabi kasktan duyulmuyor
    Galiba 250'likte zinzir sesinin - zincir gerginliği ile ilişkisi var. Bende hiç zincir ses yoktu. Serviste zinciri bir gerdiler, zincir şakır şukur ötmeye başladı. Tekrar gittim servise biraz gevşettim. Birazda yağ basınca azaldı ses. Bindikçede azalıyor. Zincir gergisinin tam ayarını tutturmak zor sanırım.

Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar günaydın...ankara dan cbr 250 r arıyorum...temiz 3000-4000 km bir motor için verilmesi gereken fiyat nedir acaba?

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın...ankara dan cbr 250 r arıyorum...temiz 3000-4000 km bir motor için verilmesi gereken fiyat nedir acaba?
    ne kadar temiz olursa olsun artıları olmayan 2. el bir cbr250 ye 8bin tl den fazla para vermem ben..o yüzden gittim sıfır aldım
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar temiz olursa olsun artıları olmayan 2. el bir cbr250 ye 8bin tl den fazla para vermem ben..o yüzden gittim sıfır aldım
    haklısın hocam ama ilanlar uçuyor gerçekten...bakalım araştırıyoruz...motor yeni olduğu için de fazla yok..hele ankara da...

Efe Şenkader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu konuda ben sana katılmıyorum. Motoru nasıl açtığınla bir alakası yok, ben kendi adıma konuşayım gayet titizlikle bir rodaj dönemi geçirdim ve aldığımdan beri var bu ses 3600 km 'deyim. Yolda kiminle karşılaştıysam hepside bende de var o ses diyor anladığım kadarıyla CBR 250 R 'ların büyük bir çoğunluğunda var bu ses aralarda tek tük çıkıyor ses olmayanlar ( belkide ses abartılacak derecede olmadığı için duymayanlarda bende yok diyor olabilir) ama çokta önemli değil zaten rahatsız etmiyor motordan ses geliyor mu diye dikkatlice motoru dinlemeyince sıkıntı yok. Birde şunu belirteyim sesin en çok belirgin olduğu vites 3 ;)

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    sesin zincirden geldiginden emin misiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

ses geldigini soyleyen arkadaslar motosikletlerinin uretim tarihlerine bakabilirler mi acaba? 2011/2 ve 2011/3 mi? 5250-6000 devir araliginda mi oluyor? Egzosu degistiren varsa bu devir araligininda degistigini soyleyebilir mi? Bu devir araliginin cbr250 icin ani ivmelenme araligi olmasi ile iliskisi olabilir mi?Zincire ne yaparsaniz yapin, ne kadar temizlerseniz temizleyin sonucun degismemesi gerekir? Motorun gucunu gostermek icin cirpinma sesi bence bu ses devir yukselince ses gidiyor mu?

Motosikleti
    CBR 250R
    Bugun buyuk bir sorun cikmassa motorumu alicam zamdan dolayi ani bir karar degisikligiyle hizlandirdim bakalim nasil olucak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler