Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mart 2012, 04:25
wolrath adlı üyeden alıntı
2gunden berı kabusum olan yakıt mevzunu bugun cozdum
servıse gıttıgımde aletı ıncelerken resetledıgımız ıcın 65km eksık hesaplamısım
yanı 36.28 TL > 210 km o da 3.7 lt/100km yapıyor . oh be. 2gundur nasıl 5.4 yakıyorum dıye kendımı yedım.depoya felan baktım delık mı dıye :D
bizim motora anes ya da herhangı bır fırma orjınal kıt halınde komple egzoz getırıyor mu? akrapovıc-tb-yoshı farketmez..
ehh beeee sende
suhasonisik adlı üyeden alıntı
walla bu motorun hic ikinci eli yok yeni bir model sanirim? fiyati hakkinda bilginiz varmi?
20.750TL 700cc 50 HP şehiriçi-dışı karışık 4litrenın altında tüketimden bahsediyordu honda ve MD'de 3-4 kişi aldı kullanıcılarda inanmayarak almışlar ama hakketten yakıt dedikleri gibiymiş.
Endurodan beklentileriniz nedir acaba taşa topraga girerim derseniz nc700 ihtiyaçlarını karşılamaz.dersiniz yoksa uzun yolda konfor istiyorum o zaman seçenekleriniz arasına alın.
Benim tavsiyem yeni Transalp'den yana olur herşeyiyle iyi bir enduro.
Reklamlar
-
28 Mart 2012, 10:45
Zippo's adlı üyeden alıntı
Geldi hepsi geldi
İnşallah yarın montajını yaptırıcam.Bugün yaptırıcaktım ama garajı sabitlemek 3 saatimizi aldı
hayırlı olsun garajın hocam fiyatı nedir acaba ? bende fuar da görmüştüm lazım aslında böyle bir şey bir çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor
-
28 Mart 2012, 12:38
rq7 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun garajın hocam fiyatı nedir acaba ? bende fuar da görmüştüm lazım aslında böyle bir şey bir çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor
Sağol hocam 2bin e aldım.
-
28 Mart 2012, 15:29
Birgünde böyle 50km hız sınırı ile aralardan gitmeden gideyim dedim.Çok büyük bir sabır gerekiyormuş ama derse geç kalma uğruna kafama koyduğumu yaptım
Video http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Qg5EVRaYzkg
-
28 Mart 2012, 15:39
Bugün aldığım parçaları burda bi motorcuda taktiriyim dedim.Hepsi dolu boş zamanım yok onları takamam dedi.Servisede gitmek istemiyorum ufak işler için.Anadolu yakasında ben yapabilirim diyen bi babayiğit var mı ?
-
28 Mart 2012, 17:23
Herkeze selam maksimum 3haftaya bende bir cbr 250r alicam buaralar nerdeyse bu sayfadaki butun yorumlarinizi okudum tek bi kafama takilan olay var oda nisanda fiyati articak 9800 fln olcakmis ben simdi almaya kalksam alicagim motor 2011sonlarnin elde kalan motorumudur bunu nasil anlicam bi yontemi varmidir yoksa tamamamen guven isimi guvendiginiz biryer varmidir tavsiye ediceginiz yardimci olursaniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Buarada istanbulda olursa sevinirim eklemeyi unuttum
-
28 Mart 2012, 17:54
funkyboys adlı üyeden alıntı
fatura elime ulastı
merak edenler ve ıhtıyacı olanlar ıcın.
( yag filtresının ustunde duran radyator baglantı yerı) pompa kapagı 25.00
on fren kolu 15
gıdon agırlık 8
egzoz koruma 65;
on sınyal sag 105
sag on sakal 16
sag grenaj iç 30
sag grenaj dıs (buyuk parca)57
büyük parça grenaj 57 tl (süper fiyat)
ön sinyal 105? çok pahalı
egsoz koruma 67? çok pahalı
fiyatlarda tutarsızlık var honda neden böyle birşey yapıyor anlamadım
-
28 Mart 2012, 18:08
yashukawa adlı üyeden alıntı
büyük parça grenaj 57 tl (süper fiyat)
ön sinyal 105? çok pahalı
egsoz koruma 67? çok pahalı
fiyatlarda tutarsızlık var honda neden böyle birşey yapıyor anlamadım
Sinyal 140liraydı eski kasa cbr125'lerde
bu gibi parçalar pahalıdır hep aynada pahalıdır mesela.
kemalpak adlı üyeden alıntı
Herkeze selam maksimum 3haftaya bende bir cbr 250r alicam buaralar nerdeyse bu sayfadaki butun yorumlarinizi okudum tek bi kafama takilan olay var oda nisanda fiyati articak 9800 fln olcakmis ben simdi almaya kalksam alicagim motor 2011sonlarnin elde kalan motorumudur bunu nasil anlicam bi yontemi varmidir yoksa tamamamen guven isimi guvendiginiz biryer varmidir tavsiye ediceginiz yardimci olursaniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
İstanbul'da satılmadık 2011 kalmadı kardeşim raaaad ol
Alıcagım motor 2012 olacaktır.
-
28 Mart 2012, 18:22
kemalpak adlı üyeden alıntı
2012 bile bitiyor ben tricolor istediğim icin hiçbirinde bulamadım sadece birkaç bayide siyah var onlar da 1 er tane. Nisan sonu Mayıs bası bir sonraki partinin gelmesi ben adımı yazdırdım bekliyorum yapacak birşey yok maalesef
-
28 Mart 2012, 18:26
arkadaşlar selam..
birkaç gündür motorumda 5000 devir üzerinde gelen şıngırtı sesi arttı km şu an 3500 civarlarında sizde de aynı sorun varmıdı, forumlarda araştırdığımda bazı arkadaşlar var diyor bazıları yok..
-
28 Mart 2012, 21:28
reonur adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam..
birkaç gündür motorumda 5000 devir üzerinde gelen şıngırtı sesi arttı km şu an 3500 civarlarında sizde de aynı sorun varmıdı, forumlarda araştırdığımda bazı arkadaşlar var diyor bazıları yok..
Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun
-
28 Mart 2012, 21:45
beyler benim zincirler paslanmis dün farkettim. daha önce temizleme ve yağlama yapmadım. benim sorum temizlemeden yağlarsam paslar gider mı? yoksa illa temizlemek mı lazım?
-
28 Mart 2012, 23:37
casillas00 adlı üyeden alıntı
Casillas çekim yaptığın kamera ne acaba??
-
28 Mart 2012, 23:40
RobinsonCrusoe adlı üyeden alıntı
Casillas çekim yaptığın kamera ne acaba??
Gopro adında bi kamera http://www.youtube.com/watch?v=vsyIX2ACVp4
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
28 Mart 2012, 23:51
Sağol hocam 2bin e aldım.
hocam kurulum ve nakliye dahilmi acaba?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
28 Mart 2012, 23:55
chemical adlı üyeden alıntı
hocam kurulum ve nakliye dahilmi acaba?
Valla nakliyeyi ve kurulumu yapıyolar ama yerleri taşınıyomuş biraz bekleriz diye biz gidip kendimiz aldık ve montajını yaptık.Babam kamyonetle gidip aldı.İşimiz gereği bu işleri yaptığımız için zaten montajında sıkıntı yaşamadık.
-
28 Mart 2012, 23:58
Valla nakliyeyi ve kurulumu yapıyolar ama yerleri taşınıyomuş biraz bekleriz diye biz gidip kendimiz aldık ve montajını yaptık.Babam kamyonetle gidip aldı.İşimiz gereği bu işleri yaptığımız için zaten montajında sıkıntı yaşamadık.
anladim hocam fuarda gormustum incelemistim baya guzel fiyatida makul alinabilir seviyede. satanlarin internet sitesi yada markasi falan varmi netten baksak.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
29 Mart 2012, 00:03
Bu bazı motorlarda 5500 devirde gelen şıkırtı sadece ses mi yoksa motora zararı var mı?
Sadece ses ise hiç takılacak bir durum değil...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
29 Mart 2012, 00:04
chemical adlı üyeden alıntı
anladim hocam fuarda gormustum incelemistim baya guzel fiyatida makul alinabilir seviyede. satanlarin internet sitesi yada markasi falan varmi netten baksak.
Ben zaten fuardakini aldım.
http://www.motopark.biz/
5bin e de var.
-
29 Mart 2012, 00:10
casillas00 adlı üyeden alıntı
ehh beeee sende
20.750TL 700cc 50 HP şehiriçi-dışı karışık 4litrenın altında tüketimden bahsediyordu honda ve MD'de 3-4 kişi aldı kullanıcılarda inanmayarak almışlar ama hakketten yakıt dedikleri gibiymiş.
Endurodan beklentileriniz nedir acaba taşa topraga girerim derseniz nc700 ihtiyaçlarını karşılamaz.dersiniz yoksa uzun yolda konfor istiyorum o zaman seçenekleriniz arasına alın.
Benim tavsiyem yeni Transalp'den yana olur herşeyiyle iyi bir enduro.
walla tas toprak deilde uzun yol ve konfor dusunuyorum acikcasi yalniz o fiyatlara cikmak istemiyorum 15 civari bisey dusunuyorum fazer hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler