Şimdi Arkadaslar Şöyle birşey Var forumun başından beri insanlar bu motoru kötülemiş genellikle hysung ve ninjacılar ninja güzel ama hysung dandikbir motor bence he gelelım bunların kötülemesine ellerinde patlayacak diye b*k atıyorlar ...
EKSİK DİYE SAYDIKLARI
Bence eksileri apaçık ortada:
- Ön tek disk (çekme yapar) - sankı hysungda 2 tane varda noluyor durmuyor motor
- Tek silidir (ivmelemede kayıp + titreşim) sürdüm gayet rahat gıram rahatsızlık yok
- Gidon dik (SS geçişi için handikap) - bu motoru yeni başlayanlar alıcak adam ss mss bilmez ögrencek ilk günden beli agrırsa uzaklasır motodan
- Aynalar boynuz gibi dik (SS ' lerin bu şekilde değil) açılar çok iyiydi
- Koltuk tek parça (SS modellerde çift) konfora önem !
Yanlış anlamayın arkadası yargılamıyorum bana ters geldı
sonuçta ben bu motoru aldım 7.000 tl ye 1500 tl yede full kyafet cektim bablar gibi daha öncelerde 125 mondıaller den suruyordum ufak tefek pek iyi deildim başlangıç motoru olarak bunu seçtim. çokta mutluyum neden diceksiniz
1 . yakıt resmen kokluoyor
2. konfor çok iyi motorda belin tutulmuyor totoşun rahatta
3. manevraları çok iyi
4 . yedekparça vs servis bol bol var ama parçalar biraz tuzlu şu aralar
5 . 2.el de hemen elinden cıkartabılıyorsun ( cbf 125 . ybr 125 gibi )
ninjayla bu motor arasında çok kaldım inanın . ama ninja alamanın 2 sebebi var amartisör keçeleri yağ kaçırıor konfor yok bide ibreler sankı şu magrus minubusler varya onlardan söküp koymuslar aklımda seneye yazın 600 rr lmayı planlıyorum ilk hayalım otdu aslında ama bir başlangıç motoru şarttı bu yazında surecegım yaz sonu satacagım allah izin verirse seneye yazın CBR 600rr yada suzukı gsxr 600 alcam
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ......................................