sonax sampuan ıle grenajları yıkıyorum.
,
gerı kalan metal aksamı wd40 ıle temızlıyorum ben.ılk gunku gıbı parlıyor.
zaten max. 1 saat alıyor detaylı temızlemek, basınclı su rıskıne gırmeyın bence.ne gerek var abı hele zıncıre felan? ben sudan bıle gecmıyorum motora su gelmesın dıye hehe
http://www.mersinhaber.com/54750-mer...i-yitirdi.html
arkadasımız buradaki erdal arkadsımızın motorunu alalı henüz 1 ay olmadan hakkın rahmetıne kavustu.Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesın :( kask yok muydu ya :(
şu stop olayı benimde 5 kez başıma geldi. cbr 125 var bende de. sorunu çözdüm benzin seviyesi ile alakalı bı problem yok. motor soğukken calıştırıldıgında ısıtılmadan binilip gaz acılınca buji nemlenme yapıyor ve deviri düşürdüğün anda ateşlemeyi kesiyor buji. 8000 bakımında buji değiştirdim sonrasında ısıtmadan pek gazlamadım ve bi daha stop olayı basıma gelmedi. hatta stop ederken pattt dıye bı ses gelıyor tam motordan. anahtarı kapayıp acmadan dediğin gibi tekde de marş alıyor.
Allah Rahmet Eylesin...Umarım bu son olur.
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Allah Rahmet Eylesin.. Çok üzüldüm. Geride kalanlara allah sabır versin..
Allah rahmet eylesin .
Bu yıkama İsine ben hiç bulasmamistim. Bugün ilk kez yıkadım. Bende basıncli makina var ucuna bir aparat takılıyor deterjan İcin taktım onu icinede pırıl bulaşık detarjani bastım köpüğü bem beyaz oldu sonra bol suyla duruladim basıncli suyla yani. Hiç silmedim bile kurudu gayette güzel çıktı. Bu arada aldığımdan beri ilk kez yıkandı
Allah rahmet eylesin .Ailesine de sabırlar versin.
Yıkama yağlamacılar teslim etmeyin motorunuzu grenajdaki çıkartmaları söküyor basınçlı su bilginize.
allah rahmet eylesin..ailesine sabırlar versin.
merhaba arkadaşlar.
önce vefat eden arkadaşımıza Allah' tan rahmet diliyorum.
Ben dün siyah cıbırımı 2. el olarak aldım. zorunlu trafik sigortası yaptırmaya uğraşıyorum. Amma velakin 135- 430 arası fiyatlar verdi sigortacılar. şaşkınlık içerisindeyim. ilk sahibinin yaptırdığı fiyat 40 tl civarı bişey. sizce de çok anormal değil mi bu fiyatlar. konu hakkında bilgisi olan var mı?
40lıra ımkansız
400lıra da ımkansız
100-200 arası olması lazım.
Arkadaşımızın mekanı cennet olsun , Allah rahmet eylesin .
Yavuz Sultan Selim Han
Benim sigortam 42 tl tutmuştu axaoyaktan
Bizim herzaman kullandığımız acenta Gokmen sigorta Göztepe'de 5ocakta yaptırdım. Daha önce 5 motor 2 araba aldım sattım hiç bir defa kasko sigorta bozdurmadim Allah'a şükür hiç Buyuk kazam olmadı bunun etkisi çok dediler.
Bunun dısında az önce eklediğim bir telefon aldım ve motorum artık satıliktir. Uzun bir süre yurtdışında çalışacağım belli oldu hayırlısı inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)