Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Şubat 2012, 18:51
snake_cbr adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun çok güzel durmuş sesi merak ediyorum açıkcası
Reklamlar
-
29 Şubat 2012, 18:52
casillas00 adlı üyeden alıntı
Ses gayet iyi. Burdaki full system
Siyah modele carbon daha iyi gitmiş ama orjinal egzoz kapagıda açık renk olduğundan orjinalinden daha iyi durmuş. Biraz boyutu büyük olabilirmiş. değişimden sonra full depo gittiği yol ne kadar değişir merak ediyorum.
Bu egzoz 125cc ler için ara boru ayarlandığında nasıl olur acaba? 250cc ye göre olduğundan çekişten falan düşürürmü alt devirleri bozarmı. Gerçi aynı markanın 125 cc içinde üretimi vardır
Hayırlı olsun...
-
29 Şubat 2012, 19:04
Hayırlı olsun
videoyu bekliyoruz bak hala
Ses böyle bişey mi ?
saol vidyo yukleniyor suan bekliyorum ,ses biraz daha farkli titanyum oldugu icin , normalde titanyum egzozlar en iyi sesi veren egzozlardir, gerci oda zevk meselesi birde kesinlikle vidyodaki seslere gore egzoz degerlendirmeyin derim kesinlikle gercek ile arasinda cok fark oluyor , ducati lerin sesi nasil vidyolarda berbat ama gercekte cok guzel onun gibi dusunun, o torkli ses vidyoda anlasilmiyor tabiki.
-
29 Şubat 2012, 19:06
Evet titanyum'un sesi daha iyi olur derler 310 kalite tenekeden yapılan egzozlardan iyidir
-
29 Şubat 2012, 21:02
-
29 Şubat 2012, 21:12
hayırlı olsun.
tercıh meselesı elbette ama teksılındır 250cc gorunum harıcı pek bı degısıklık olmuyo. helıkopter sesı cıkararak ılerlıyoruz ben de ızmır'de baktım h.sonu akrep buldum hatta ama ne bıleyım. o para bosuna gıdecek dıye dusunuyorum. alacagım 1bg. hadı onu gectım sesın de duzelme ımkanı yok hacım ve sılındır yonunden. kucuk denmıs egzoza ama bence kucuk egzoz daha sexy duruyo. bızım orjınal egzoz bence 125lık gıbı olsa daha ıyı olurdu. devasa bı egzoz koymuslar
-
29 Şubat 2012, 21:23
@snake_cbr
Sen uğraşmışsın bize video düzenlemek düşer... Eline sağlık...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
29 Şubat 2012, 21:25
-
29 Şubat 2012, 22:32
snake ben almayı düşünüyorum , fuarda da var bu adamlar dediğim gibi konuştum , hayırlı ugurlu olsun , uzadıgındada kayıtta sesi duyuluyor , en azından yanından geçtiğim araba farkeder ...
-
29 Şubat 2012, 22:52
hayırlı olsun yeni egsozunuz. bir gezi sırasında cbr 250 sahibi bir arkadaşda yoshimura görmüşdüm sesi pek tatmin edici değildi umarım bunun sesi tokdur birde birşey sorucam enjeksiyonlu motorlarda egsoz değişikliğini ecu ya tanıtmamız gereklimidir yoksa hava filtresi değişimiyle aradığımız perfonması bulabilirmiyiz
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
29 Şubat 2012, 23:09
erginaruz adlı üyeden alıntı
snake ben almayı düşünüyorum , fuarda da var bu adamlar dediğim gibi konuştum , hayırlı ugurlu olsun , uzadıgındada kayıtta sesi duyuluyor , en azından yanından geçtiğim araba farkeder ...
tesekkurler,gercekte dinlediginizde ses daha tatmin edici keske hava guzel olsa fuara motorla gelebilsem sesi duyma sansinizda olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
yasin_942 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun yeni egsozunuz. bir gezi sırasında cbr 250 sahibi bir arkadaşda yoshimura görmüşdüm sesi pek tatmin edici değildi umarım bunun sesi tokdur birde birşey sorucam enjeksiyonlu motorlarda egsoz değişikliğini ecu ya tanıtmamız gereklimidir yoksa hava filtresi değişimiyle aradığımız perfonması bulabilirmiyiz
tesekkurler, ses alt devirlerde gayet tok , ust devirlerde yirtiklasmaya basliyor , ecu mudahalesi performans icin her zaman sart tabi ona bagli olarak yakit artisida olur, bazzaz firmasinin uretigi bir urun var cbr250r icin fiyat uygun olsa alip denerdim soyle 300tl filan olsa fakat fiyati 300 dolar civari , birde elde edilen guc 1-2 hp hemde egzoz ile birlikte uyani ucurum beklememek lazim guc artisinda fakat mutlaka fark edilir cunku % olarak degerlendirilince %16 gibi bir guc artisi saglaniyor, bazzaz takmis yabanci forumlardaki cbr250r kullanicilari motorun fazla yakmaya basladigini soyluyorlardi ki normal
-
29 Şubat 2012, 23:31
aaaaa onlara öyle denir mi plakası varmış tank padı varmış
Bide atar yapıyorlar fiyat bu beğenmeyen sıfırını alsın diye
onu diyorum abi. yok tankpadmiş. yok sıfır gibiymiş. ulan sıfır fiyatına veriyorsun. heralde gidip sıfırını alacağım. geçen bitanesi 9500 yazmıştı dellendim. neyse yarın fuar var. gider bakarız. konuşuruz fiyatı. alırız biz de sıfırmızı. 3 kuruşluk çakalların nazını çekeceğime.
-
01 Mart 2012, 00:14
meshvela adlı üyeden alıntı
onu diyorum abi. yok tankpadmiş. yok sıfır gibiymiş. ulan sıfır fiyatına veriyorsun. heralde gidip sıfırını alacağım. geçen bitanesi 9500 yazmıştı dellendim. neyse yarın fuar var. gider bakarız. konuşuruz fiyatı. alırız biz de sıfırmızı. 3 kuruşluk çakalların nazını çekeceğime.
hocam al sifirini bak keyfine millet kendini zeki saniyor , millet motor sevdasi icin degil artik kar elde etmek icin kullaniyor motoru, adam aliyor ikinci elini 15 e motorun satiliga koyuyor 16 ya 17 ye en kotu aldigima satayim diyor , demiyorki arkadas ben bu motora bindim bunun bir bedeli var :D suanda cbr250r ilanlarida saka gibi , bitanesi vardi rodaji ile urasmiyacaksiniz hazir ben sizin icin yaptim diyordu 9 kusur fiyat yazmisti :D ya 10 yazan gordumde bidaha gormedim ilani :D
-
01 Mart 2012, 00:45
http://www.youtube.com/watch?v=9jlS5...gqdHlMsUwgPXNc
Bu video ECM yakıt enjeksiyon beynini resetlemeyi öğretiyor. www.cbr250.org diye bir sitede eksoz değişimden sonra beynin kendi kendine yakıt hava karışımını öğrenmesini sağladığı ile ilgili bir muhabbet dönüyor. Ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama eksoz değişiminden sonra yakıt hava karışımını ayarlamak sadece güç arttırmak için değil motorun randımanını da arttırmakla alakalı doğru çalışması için.
-
01 Mart 2012, 01:20
hocam al sifirini bak keyfine millet kendini zeki saniyor , millet motor sevdasi icin degil artik kar elde etmek icin kullaniyor motoru, adam aliyor ikinci elini 15 e motorun satiliga koyuyor 16 ya 17 ye en kotu aldigima satayim diyor , demiyorki arkadas ben bu motora bindim bunun bir bedeli var :D suanda cbr250r ilanlarida saka gibi , bitanesi vardi rodaji ile urasmiyacaksiniz hazir ben sizin icin yaptim diyordu 9 kusur fiyat yazmisti :D ya 10 yazan gordumde bidaha gormedim ilani :D
hocam yine 250likler insaflı.cbr 125 e 10 bin yazan vardı.gerekçesi de piyasada yok sıra bekleyeceğinize alın.ula sıra beklememek için de 4 bin fazla verilmez ki.
-
01 Mart 2012, 02:23
@ Snake cbr
tek silindir olduğundan supermoto ya has ses mevcut ama uzaklaştığın videoda daha iyi anlaşılıyor tok bir ses var. VTR1000 SP1 in ducatilerin o bass sesini biraz andırıyor devirlenince.
Zaten çok teferruata gerek yok millet ölü noktadayken arkasındayken ve çaprazındayken farketsin yeter...
-
01 Mart 2012, 04:20
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
-
01 Mart 2012, 10:57
@ Snake cbr
ses güzel bende istiyorum en kısa zamanda almayı düşünüyorum
-
01 Mart 2012, 18:22
@Snake
Ben botlarını beğendim
-
01 Mart 2012, 19:56
Arkadaşlar fuara kırmızı renk CBR 250 R gelmemiş merak edenlere duyurulur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler