Havanın soğukluğuna aldırmadık aşırı rüzgarlı havada çıktık yine dayanamayıp
Uploaded with ImageShack.us
Havanın soğukluğuna aldırmadık aşırı rüzgarlı havada çıktık yine dayanamayıp
galiba ben sizi gördüm altınkum'dan yukarı çıkarken bulvarda ki ışıklarda bekliyodunuz 2 cbr ama ben de arabayla aşağı doğru iniyodum plakayı göremedim selektör yapıp geçtim sadece
ne imzası beaaa
valla inşallah görürsem üstüne sürerim arabayı ) o zaman bilin ki benim o ) didim'de ki tek 39 plaka olarak dikkat çekerim
ne imzası beaaa
Abilerim,kardeşlerim aşağıdaki konuya bir cümle yazsak rica etsem.. Sevgiyle kalın,
http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-lutfen.html
Topic Uyumaaaaa
C.tesi gününki ufak Garipçe Gezim.
Video http://www.youtube.com/watch?v=qQeKV...abAUAAAAAAAAAA
Asaletini yiyim pisicik
eeee R'u bulup araziyi bulupta binmemek olmaz acayıp özlemişim her ne kadar Supermotosuna gönül versekte
Sercan tebrik ediyorum geziyorsun bolca imreniyoruz
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Topic nerede?
yok tuzla da oturmuyorum. sahil yolundan bağdat caddesi yönünde giderken ters şeritte(tuzla istikameti) gördüm tricolor u.
ama hakikaten çok dikkat çeken bir motosikletimiz olduğunu bugün bir kez daha anladım. millet dönüp bakıyor.
2 kişi gelip motosikletle foto çektirmek için izin istedi.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun diyelim(bütün motosiklet kullanıcılarını kastediyorum)
@rummeniegge
arkada deniz olduğunu anladım ama güneyde bir yer sanmıştım burnumun dibiymis. dragos tarafları pek bilmiyorum.
şu zincir temizleme spreyi nasıl bişeydir 5 dakika dayanmadı zincirin 3te1ine sıkabidim ancak
beninlemi temizlesem
Balata spreyidir ben wurt'ün 1 şişesiyle rahat şekilde temizliyordum bide bezle siliyordum miiss gibi oluyodu.
Ama Gaz yağıda iyi olur.Onu bulamassan Mazot'da olur.
Bu arada bu haftaiçinde 1000km'ına gidebilirim.İStanbul'da olan arkadaşlar nekadara yaptırdı fiyatlar nedir acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)