Bostancı/Küçükyalı civarında kimse var mı?
can abi foto yoqmu foto bekleyirem men
honda cbr 250r siyah
Biraz şenlensin burası
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
O son resimdeki sarı cbr 250 nin lastikler ne öyle ya Kaçlık acaba.Jantı da değiştirmemişler gibi
Arkadaşlar meraba,bu gün bende bir cbr250r sahibi oldum.Ancak motorum önümüzdeki hafta burada.şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.Ben Adanadayım.beklerim.
hayırlı olsun
*
bu arada ben de 3gundur bınemıyorum. cumartesıye kadar yagıslı havalar :(
sarıda gidon damperi bile var hasta oldum ya süper yapmışlar ağzına kadar dolu motor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@ ERKAN
Yazi yardimi icin cok tesekkurler
ekıpmanım tam ama, "allah korusun" kayar düşerim diye korkuyorum
Yeni başlayan yağmurdan korkun o çok sakat oluyoda asfalt temizlendikte sonra çok fazla korkulcak bişey yok.Tabi takip mesafenizi 2 kat arttırın frenleri daha az kullanın motor freni iyidir
İstanbul'da baya yağmaya başladı akşam bi arkadaşın yanına gittim geldim sağanakta güzel tutuyo lastikler bide arkadaşın cbf150'sine bindim Duro lastikleri var çok atıyo ya arka hep bi gezme modunda Bizim fabrika lastikler gene iyimiş
cekemoyde asfalt çok kötü oluyor yağmur yağınca. yürürken bile kayıyorum ben. cekmekoyde oturan diğer arkadaşların gözlemi ne acaba?
aslında gidon amortisörü gerçekten gerekebiliyor bazen. özellikle hızlı giderken bir tümsek yada çukurdan geçtiğimizde baya kafa sallıyor bizim 125 ler. tabi bu cbr ın kötü olduğu anlamında anlaşılmasın ss motosikletlerin geometrisinden kaynaklı birşey genelde racing kasalarda çok olur bu olay. arka yukarı ön aşağı oldukça gidon amortisörüne daha çok ihtiyaç duyulur. benim mondi ile istersen 120 ile gir çukura belki ön takım dağılır ama yinede kafa sallamaz :D
benim gt250 varkene 2 kere yoldaki beyaz yatay izlerden tank tokatladıda büyük terlet döktüm
aman ALLAH korusun gidon amortisörün yoktu herhalde deme ?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)