Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Şubat 2012, 05:18
BROICER adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cbr250 de vites göstergesi mevcut mu panelde herşey var galiba ama merak ediyorum vites göstergesi olup olmadığını
vites göstergesi yok aslında ihtiyaçta yok insan alısıyor bir süre sonra öte yandan yeni motor hayatına başlıyanlar tarafından tercih edilebilen bi motorda bi eksiklik diyicemde kawadada yok hyodada yok hiç birinde yok :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
13 Şubat 2012, 09:14
Cbr 250 R siyah motoruma ne gibi modifiyelerde bulunabilirim şıklık sağlıyacak ?
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
-
13 Şubat 2012, 10:12
MersinJJ adlı üyeden alıntı
Cbr 250 R siyah motoruma ne gibi modifiyelerde bulunabilirim şıklık sağlıyacak ?
Bence yapılabilecek en doğal modifiye, jantları siyah yapıp kırmızı şerit çektirmek, Lastikleri arka 150 veya 160 ön 120 takmak, Can'ın yaptığı gibi Xenon takmak... Bence daha fazlada birşey yapmamak lazım mesela egzos değiştirmek gibi...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
13 Şubat 2012, 12:03
Way bea 300 km yapmışız ama hakikaten seninle yol bitmiyoo be sercan. 60-70-90 olmuyo
casillas00 adlı üyeden alıntı
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGoF6ap0qFQOPVDVW_OAWQW-dgRP9UrIzlnMnHoVRj0_Go1sLK
-
13 Şubat 2012, 12:05
Drvi adlı üyeden alıntı
Abiler arkadaşlar belki bu soruyu buraya sormam yanlış olabilir belki ama ben her motoru süreninden öğrenerek almayı düşündüğüm için soruyorum.
Şu ana kadar hiç vitesli sürmedim ehliyetim var ama ehliyetteki o dandirik yarı otomatik motorla 250'likler karşılaştırılamaz kesinlikle o yüzden hiç bir bilgim yok diyorum bu konuda. Ve aklımda 2 motor var biri kawa ninja250 diğeri CBR250, buraya sormamında sebebi budur. Siz bunları kullananlar olarak dürüst bir şekilde bana -'leri +'ları açıklayabilirmisiniz. Daha da öncesinde başlangıç motoru olarak bu 250cc'lik motorlar uygunmudur.Şu anda Denizli'de yaşıyorum ama 4-5 ay sonra İstanbul'a taşınacağım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla Honda'nın motor eğitim kursunada gitmeyi düşünüyorum İstanbul'a taşındığımda orda ''güvenli sürüş 1''den başlayacağım. Bunlara bakarak bana neleri önerirsiniz neleri önermezsiniz yeni başlayanla için +'ları -'leri nelerdir yazarsanız çok tşk. ederim. Baştada dediğmi gibi yanlış bir yere yazdıysamda affola.
Arkadaşlar belki görmemişsinizdir yardım edebilirmisiniz bu konuda bana biraz?
-
13 Şubat 2012, 12:06
Bugün Motorumu 1000km bakımına götürücem Kuşadasına bakalım kaç tl alıcaklar
-
13 Şubat 2012, 14:27
Drvi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar belki görmemişsinizdir yardım edebilirmisiniz bu konuda bana biraz?
cevap şu şekilde olabilir. bir çok arkadaşta katılır sanırım.
chemical adlı üyeden alıntı
@cngzaltn adam neyden bahsetmiş acun0 neyden bahsetmiş. CBR250R ı alanların öncelikleri farklı arkadaşım. şahsen bir sonraki motorum inş cbr250r olucak nedenmi?
1-Ninjadan fiyat performans olarak daha iyi olduğu için 2000tl daha ucuz
2-Benim için geçiş motoru olucağı ve satarken daha az zarar edip daha kolay ve hızlı satabileceğim için
3-2008den beri sadece göstergesi ve egzos rengi değişen ninjadan daha modern ve yeni olduğu için.
4-tipi daha hoşuma gittiği ve bana vfr yi anımsattığı için
5-heryerde servisi olduğu için
6-Mesela yazın ufak bir parçası bile kırılsa bozulsa 3-4 ay bekleyip yazımı zehir etmiyceği için parçasını heryerden bulabildiğim için.
7-Tek silindir olduğundan depoyu doldurup bol bol gezebileceğim için
8-top speed hiç önemli değil 130km/h rahat rahat gider buda bana fazlasıyla yettiği için isterse ninja hyo yanımdan 180le geçsin 0-100ü benden daha iyi olsun benim için sorun değil.
işte bu yüzden cbr250r alırım. Herkes kendine uygun olan gönlüne güzel gelen motoru alır biner. Bu yüzden burada saçma sapan hakaret içeren msjlar atmayın.
-
13 Şubat 2012, 14:36
E_R_K_A_N adlı üyeden alıntı
Way bea 300 km yapmışız ama hakikaten seninle yol bitmiyoo be sercan. 60-70-90 olmuyo
Hakkı mı yeme yokuşlarda 120 yaptım
-
13 Şubat 2012, 14:38
Deryali adlı üyeden alıntı
Bence yapılabilecek en doğal modifiye, jantları siyah yapıp kırmızı şerit çektirmek, Lastikleri arka 150 veya 160 ön 120 takmak, Can'ın yaptığı gibi Xenon takmak... Bence daha fazlada birşey yapmamak lazım mesela egzos değiştirmek gibi...
jantları siyah yapmak ne kadara malolur acaba bilgisi olan varmı ?
-
13 Şubat 2012, 15:12
alper150zc adlı üyeden alıntı
vites göstergesi yok aslında ihtiyaçta yok insan alısıyor bir süre sonra öte yandan yeni motor hayatına başlıyanlar tarafından tercih edilebilen bi motorda bi eksiklik diyicemde kawadada yok hyodada yok hiç birinde yok :D
hocam evet ben de senin düşündüğün gibi düşündüm aslında ilk motorum olabilir cbr250 ama ben daha evvel arkadaşın ybr vs. kullandım onlarda da yoktu biraz karıştırmaktan ziyade şehir içi trafikte seyrederken insan bazen şaşırabiliyor 3 müydü 2 mi diye hele ki fazla tecrübesi yoksa
ne imzası beaaa
-
13 Şubat 2012, 16:31
arkadaşlar selam
pirelli sport demon lastik kimler kullanıyor performansı hakkında bilgi verebilir misiniz ?
teşekkürler..
-
13 Şubat 2012, 18:05
cngzaltn adlı üyeden alıntı
jantları siyah yapmak ne kadara malolur acaba bilgisi olan varmı ?
150TL felan 2 jantı boyatmak.
-
13 Şubat 2012, 18:28
150TL felan 2 jantı boyatmak.
Düzgün bir usta varmi sok tak is cikicak bir iki gün makina yatar ama olsun. Hemen yaptıralım bakalım nasıl duruyor) olmadı eski haline çeviririz
-
13 Şubat 2012, 18:54
cngzaltn adlı üyeden alıntı
Düzgün bir usta varmi sok tak is cikicak bir iki gün makina yatar ama olsun. Hemen yaptıralım bakalım nasıl duruyor
) olmadı eski haline çeviririz
Söküp götürünce yapıyordu sanırım ben iletişim bilgilerini alayım pm atıyım sana.
Bu arada Cıbır ile sahil turlaması Gopro ile test kayıtlarımız
-
13 Şubat 2012, 18:55
[QUOTE=cngzaltn;2577590]jantları siyah yapmak ne kadara malolur acaba bilgisi olan varmı ?[/QUOTE ]
kendin yaparsan bi sprey boya masrafın olur
-
13 Şubat 2012, 18:57
Sprey boyayla jant mı boyanır üstad ya
2 gün sonra sağından solundan atacak
-
13 Şubat 2012, 19:04
Merhaba arkadaslar. Ben CBR125'11 kullanicisiyim ve sizin konunuzu surekli takip ediyorum.
Size bir sorum olucak.
Ben siyah cbr kullanicisiyim ve cbr ve 125 yazilari on grenajda butun olarak yapismis durumda. Ben 125 yazisini cikartmak istiyorum ama cbr yazisina zarar vermeden bunu nasil yapabilirim?
ERKAN isimli arkadasim siz ziebart'ta calisiyorsunuz diye biliyorum, beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
Tesekkurler.
-
13 Şubat 2012, 19:17
Arkadaşlar Bu arka koltuktan geçen fileleri nerden bulabilirim internette varmıdır ucuz yollu..
-
13 Şubat 2012, 19:30
Yuce123 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Bu arka koltuktan geçen fileleri nerden bulabilirim internette varmıdır ucuz yollu..
bahsettiginiz orumcek file ise ben gecen hafta hudson dan 5 tl ye aldım. fena degil.
-
13 Şubat 2012, 19:53
Çocuklar çok kaliteli bir çekim yapmışsınız hele kameranın açısını ayarlamanıza hayran kaldım . Ancak çok profesyonel bir kameraman bu kadar mükemmel ayarlıyabilir canigönülden tebrikler.
Yanlız çok riskli motor sürdüğünüz kanaatindeyim ,trafikte sıkışan araçların sağında solundan hiç uyarmadan geçmenizi nefesim kesilerek izledim dikkatsizce açılabilecek bir araç kapısından hiç kaçış şansınız olmayabilir . Allah kazadan beladan saklasın herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler