Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 21:19
Sevgili mankind 1976 izmirin yollarından değilsede motorun amörtsörlerinden memnunum
mankind1976 adlı üyeden alıntı
Erhan Bey motorun amortisörleri İzmir'in berbat yollarında nasıl acaba? teşekkürler
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 21:19
umarım yetişir, güzel olur
-
07 Şubat 2012, 21:51
@s.e.c ya O kilit cok kisa. benim kaksın çenesinden geçip hayatta bağlanmaz geriye, yoksa o kancayı ben de gördüm.
-
07 Şubat 2012, 22:05
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Anqaralılar yansın derdine biz İstanbuldayıkkk
s.e.c adlı üyeden alıntı
ekstra bir kilit gerekmiyor kask kilidi için arkadaşlar arka bagajda ( bagaj denirse tabi
) kanca gibi birşey olması lazım kask kilidinin bir halkasını oraya geçiriyorsun sonra o kiliti kaskın çene kısmından geçirip 2. halkayıda kancaya geçirip arka koltuğu yerine takıyorsun. yani kilit arka koltuk oluyor
eğer hırsız arka koltuğu açabilirse alır kaskı
Aynen öyle ama o baglantı zımbırtısı çok kısa benım kaskın çenesinden geçirip oraya takmak imkansız gibi :D
Haftasonu hava güzel olursa Tekirdağ Yapıcaz.Cuma'ya doğru netleşir bilgilerde burdanda yazarım gelmek.
-
07 Şubat 2012, 22:25
alper150zc adlı üyeden alıntı
cbr125 in tri-color rengini görmüşsündür belki beyaz-kırmızı-mavi kesin odur uzaktan kırmızı geldi heralde :D
Gözlerim o kadar bozuk değil yahu :D bi daha görürüm nasılsa, havalar düzelsin de
-
07 Şubat 2012, 23:43
Walla kardesim senin gibi altıATmiş kullanmadım senin gibi üst duZey egitim almadım eee tabii bu yüzden senin eline su dokemeyiz
casillas00 adlı üyeden alıntı
Vay 60-70 gitmessiniz he tamam ben yarım saat erken çıkarım
Ama rodajdan sonra Sizde Rivada Mangala 1 saat önceden gidin malum virajlarda baya bi fren yapıyosunuz
Kafadan kalite
Fren.
Gaz tepkiler saçma değil.
İçi boş turşucuk değil.
İçi dışı bir fiki fiki bir motor
Arkasında duran bir İsim var.
2009 model 5000kmde bir gt250'm vardı o km'de hava filtrenin orda bi sensor vardı o bozulmuş kafasına göre beni yolda bırakıyodu
sıfır 380lira neydi
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
kitapçıktada onun kask kiliti olduğu yazıyor ama nasıl olcak bende çözemedim
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGoF6ap0qFQOPVDVW_OAWQW-dgRP9UrIzlnMnHoVRj0_Go1sLK
-
07 Şubat 2012, 23:46
E_R_K_A_N adlı üyeden alıntı
Walla kardesim senin gibi altıATmiş kullanmadım senin gibi üst duZey egitim almadım eee tabii bu yüzden senin eline su dokemeyiz
Estafurullah abi Sen benim çıkamadığım karda motorla işe gidip geldin ya tamamsın yani
-
08 Şubat 2012, 00:27
bu kilit olayını yurtdışı forumlarda araştırdım biraz
kısalığından bahsedenlere cevap kaksın bağlantı ipinden geçeceğini söylüyorlar kilidin. zaten o ipi hırsız kesse kasık satamaz diyorlar. ama benim kafama pek yatmadı. sanırım ince bi Çelik halatla bir düzenek kuracağım çeneden geçecek sekilde uzunlukta.
-
08 Şubat 2012, 00:32
Okur_tr adlı üyeden alıntı
bu kilit olayını yurtdışı forumlarda araştırdım biraz
kısalığından bahsedenlere cevap kaksın bağlantı ipinden geçeceğini söylüyorlar kilidin. zaten o ipi hırsız kesse kasık satamaz diyorlar. ama benim kafama pek yatmadı. sanırım ince bi Çelik halatla bir düzenek kuracağım çeneden geçecek sekilde uzunlukta.
hmm doğru öyle olabilir bi deniyim.
-
08 Şubat 2012, 00:48
Ben birinin motorunda gördüm kaski kilitlemişti çeneden gecmiyordu. İpten geçmişti benimde dikkatimi çekmişti net hatırlıyorum.
-
08 Şubat 2012, 01:09
ama bizim hırsızlarda "ben bunu ipsiz satamam" mantığı olacağını sanmıyorum. o yüzden guvenemiyorum.
-
08 Şubat 2012, 01:28
casillas00 adlı üyeden alıntı
ona hiç dikkat etmemiştim doğru diyorsun bizim 125 lerin kilitte kısaydı, sanırım aynı zaten
-
08 Şubat 2012, 02:20
arada bir eşimle geziyoruz.haftada 1 mesela.(max. 3-5 km.)
ben 85 eşim 55 kg. fabrıka standardında dolasmam amortısorde bır soruna yol acar mı? (2.sevıyede sanırım.)
-
08 Şubat 2012, 03:01
wolrath adlı üyeden alıntı
arada bir eşimle geziyoruz.haftada 1 mesela.(max. 3-5 km.)
ben 85 eşim 55 kg. fabrıka standardında dolasmam amortısorde bır soruna yol acar mı? (2.sevıyede sanırım.)
yolculu sürüşte en az 3. seviyeye alınmalı diye okudum pek çok yerde..ben 3 alınmasını tavsiye ederim, hatta 4 te olabilir fakat eğer 4 e alınırsa her yolcusuz sürüşte tekrar tekrar ayarını değiştirmek sağlıklı olmayacaktır...sürekli 3 te olmalı bence arada bir yolculu sürüş yapılıyor ise..
-
08 Şubat 2012, 13:24
Motorum 2600 km 'de daha hiç ne yağmur altında kaldı nede kar kapalı garajda branda var üstünde ama malesef pazar günü motoru çıkartacağım zaman 15 dk anahtarı kontağa sokmaya çalıştım. Daha önce bir arkadaş daha yaşamıştı aynı problemi WD- 40 çözermi acaba problemi ?
-
08 Şubat 2012, 13:46
Bu sorun zannedersem bütün sıfır CBR 250 R lerde var ,bende ilk gün ler aynı sorunla karşılaştım. Zannedersem anahtar ve yatağın çok hassas yapılmasından kaynaklanıyor.Ben bu sorunu ,kilide değil! anahtara çok az ve ince makine yağı sürüp defalarca anahtarı kilit yuvasına sokup çıkartarak ,açıp kapayarak kilitle anahtarın birbirine alışmasını sağlayarak çözdüm ( Özellikle anahtarı yağlamayı önermendeki sebeb ne kadar yağ kullandığınızı görebilmeniz için. Böylelikle kilidin içine farkında olmadan fazla yağ sıkma tehlikesini ortadan kaldırmış olursunuz) Unutulmamalıdırki herşeyin fazlası zarardırho ( Sorunu mümkün olduğu kadar az ve ince yağ ile çözmeye bakın)Hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun
Efe Şenkader adlı üyeden alıntı
Motorum 2600 km 'de daha hiç ne yağmur altında kaldı nede kar kapalı garajda branda var üstünde ama malesef pazar günü motoru çıkartacağım zaman 15 dk anahtarı kontağa sokmaya çalıştım. Daha önce bir arkadaş daha yaşamıştı aynı problemi WD- 40 çözermi acaba problemi ?
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
08 Şubat 2012, 14:50
Bilgi için çok teşekkür ederim. Saygılar
motokurt adlı üyeden alıntı
Bu sorun zannedersem bütün sıfır CBR 250 R lerde var ,bende ilk gün ler aynı sorunla karşılaştım. Zannedersem anahtar ve yatağın çok hassas yapılmasından kaynaklanıyor.Ben bu sorunu ,kilide değil! anahtara çok az ve ince makine yağı sürüp defalarca anahtarı kilit yuvasına sokup çıkartarak ,açıp kapayarak kilitle anahtarın birbirine alışmasını sağlayarak çözdüm ( Özellikle anahtarı yağlamayı önermendeki sebeb ne kadar yağ kullandığınızı görebilmeniz için. Böylelikle kilidin içine farkında olmadan fazla yağ sıkma tehlikesini ortadan kaldırmış olursunuz) Unutulmamalıdırki herşeyin fazlası zarardır
ho ( Sorunu mümkün olduğu kadar az ve ince yağ ile çözmeye bakın)Hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun
-
08 Şubat 2012, 16:27
ben anahtara wd40 sıkıyorum oyle durumda ama belli sure sonra tekrarlıyor
-
08 Şubat 2012, 18:04
sizce fuarda siparişe indirim yaparlar mı, motoru almak için fuarı beklesem mi?
bugün görüştüğüm mototal fuarda satış olmayacağını, olsa bile indirim yerine bindirim yapılacağını ve almak için acele etmem gerektiğini söyledi fakat ben de olsam şubatta yapacağım satışı marta bırakmamak için aynısını söylerdim, sonuçta bayi bu, adam işin ticaretini yapıyor.
-
08 Şubat 2012, 18:05
Uygun fiyat geçen aydı kaçırdık.Bir zam olacağınu bende duydum.Ben fuarı bekliyorum nasıl olsa zammı yedim belki kırmızı rengi gelir diye umutlanıyorum.
GeceBekcisi adlı üyeden alıntı
sizce fuarda siparişe indirim yaparlar mı, motoru almak için fuarı beklesem mi?
bugün görüştüğüm mototal fuarda satış olmayacağını, olsa bile indirim yerine bindirim yapılacağını ve almak için acele etmem gerektiğini söyledi fakat ben de olsam şubatta yapacağım satışı marta bırakmamak için aynısını söylerdim, sonuçta bayi bu, adam işin ticaretini yapıyor.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler