Erhan Bey motorun amortisörleri İzmir'in berbat yollarında nasıl acaba? teşekkürler
Erhan Bey motorun amortisörleri İzmir'in berbat yollarında nasıl acaba? teşekkürler
merhaba arkadaşlar; boştan birinci vitese geçişte bir zorluk yaşıyormusunuz ? Benim acemiliğimi bağlı olarak böyle bir sorunum var. Önerilerinizi bekliyorum
s.a arkadaşlar motor rolentide çalışırken gaz verdiğinde çıt diye bi ses geliyo bu ses normalmi
Teşekkür ederim kardeşim, beğendiğine sevindim, bir biteribilsem montajı rahatlayacağım vallahi.
Tesisat işine giremedim hala. Bende çok merak ediyorum nasıl olacağını
Tricolor'a çok yakışmış, elinize sağlık. Sticker'larda çok hoş durmuş.
Balastı değiştirmesini söyle, ince balastlı olanından göndersin.
Sen al, montajda ben sana yardım ederim
Sağol Ali dostum, sanada yapalım mı aynısından
Teşekkür ederim Alper, rahat duramıyorum ne yapayım, illa kurcalayacağım biyerlerini.
Bende çanta düşünüyorum ileride, 40 değilde ben ya 30 yada 37 alacağım.
Çok büyük olmasın. E tabi çanta alınca buna ledli stop lambası da yapmak lazım
Teşekkür ederim, baya uğraştırdı meret.
Balastın ince olması lazım. Kalın balastta olur ama onlar çabuk bozuluyor. İnce balastlar hem daha yer kaplıyor.
Zippo's kardeşime bir link atmıştım, sizde oradan bakabilirsiniz. Ama ön far camını sökmek baya zor.
Dikkat edin açarken, kırmayın. Yenisi 228 TL
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:21 ----------
Normal dostum, debriyajı iki kere sık bırak o zaman geçer.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Yok erhan abi Sercan'nın bahsettiği gibi bizim ustalar yaptı. Ziebart'ta çalışıyorum artan parçalar ile yaptık işçilik sadece depo kaplamada zor hakikaten meşakatli bir iş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Sercan Tekirdağ yaparım ama 60-70-90 ile gitmem 120-150 dersen gidelim yoksa o yol hayatta bitme tabii birde Tekirdağ'ın hava durumu nasıl. Bu arada Aytaç'a da söyleyelim gazlama gidiyor diye
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGoF6ap0qFQOPVDVW_OAWQW-dgRP9UrIzlnMnHoVRj0_Go1sLK
CBR250R sahipleri normal ve performanslı kullanımda ne kadar yakıyorlar ? Uzun yolda 150 sabitleyip gitmek mümkün müdür ? Daha önce hyosung GT250 yada GT250R kullanmışlar iki makine arasındaki farkları söyleyebilir mi ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
beyler bu sele altındaki kask kilidini nasıl kullanıyoruz? ek kilit lazım gibi geldi bana ama tam çözemedim.
Vay 60-70 gitmessiniz he tamam ben yarım saat erken çıkarım
Ama rodajdan sonra Sizde Rivada Mangala 1 saat önceden gidin malum virajlarda baya bi fren yapıyosunuz
Kafadan kalite
Fren.
Gaz tepkiler saçma değil.
İçi boş turşucuk değil.
İçi dışı bir fiki fiki bir motor
Arkasında duran bir İsim var.
2009 model 5000kmde bir gt250'm vardı o km'de hava filtrenin orda bi sensor vardı o bozulmuş kafasına göre beni yolda bırakıyodu sıfır 380lira neydi
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
kitapçıktada onun kask kiliti olduğu yazıyor ama nasıl olcak bende çözemedim
Hocam cumartesi güneşli diyor ama en yüksek -1'C de diyor
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx
Adana da cbr 250r sahibi olan kaç kişi var forumda? bir ara toplanıp gezelim
ninja 250 de olur, hyosung da olur hatta. Bir gün toplanalım...
Evet ankara -1 diyor.
İstanbul'da 3 derece diyor
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
ekstra bir kilit gerekmiyor kask kilidi için arkadaşlar arka bagajda ( bagaj denirse tabi ) kanca gibi birşey olması lazım kask kilidinin bir halkasını oraya geçiriyorsun sonra o kiliti kaskın çene kısmından geçirip 2. halkayıda kancaya geçirip arka koltuğu yerine takıyorsun. yani kilit arka koltuk oluyor eğer hırsız arka koltuğu açabilirse alır kaskı
olur ya, niye olmasın.
sadece böyle küçük cc ler olsun..600 cc falan olmasın yeter(onların yanında tuhaf oluyorum ben). hafta sonu güzel görünüyor hem hava, hem rüzgar.
kaskları, ceketleri çekelim; güzel bir gezelim...: D
bi kaç grup var geziler düzenleyen.bana mesaj atıyorlar ama yüksek cc de var düşük cc de,bir problem yaratmıyorlar ortalama 100-120 üstüne çıkmadan geziyorlar hatta geçen hafta sonu mesaj attılarda gidemedim.sana da haber veririm.
çatalhan barajınaa gitmeyi planlıyorum pazar günü..kimse gelmezse tek gidicem : ) gelen olursa da tanışmış oluruz, güzel olur...
büyük cc ler basıp gitmiyorsa ne güzel..otoyolda falan birkaç defa denk gelince korkuyor insan
ev arkadaşımda gt 250 r var da şuan bakımda(ağır bakım yapılıyor) eğer pazara yetişirse beraber gidebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)