fuara yeni stickerli cbr250ler gorucuye cikabilir, yeni renk ve yeni stickerli cbr250 uretimi bir ay sonra basliyor, cbr125e beyaz renk eklendi, bakalim 250de neler olacak
fuara yeni stickerli cbr250ler gorucuye cikabilir, yeni renk ve yeni stickerli cbr250 uretimi bir ay sonra basliyor, cbr125e beyaz renk eklendi, bakalim 250de neler olacak
Cok güzel olmuş
Can eline sağlık maşallah neler yapmışsın öyle, tebrik ediyorum, ben şahsen cesaret edipte yapamazdım bunları.
Beyaz karbon uygulaması yapan arkadaşıda tebrik ediyorum...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
İTÜ ayazağa kampüsünde bugün kırmızı cbr 250 vardı, sahibi buralarda mı
can ne yaptın ya super gorunuyor mercek ımrendim valla eline sağlık..karbonlar da cok hos
bu motora yapılacak cok sey var ama para durumu ıcın bır sure beklemem gerekecek.ılk olarak topcase düsünüyorum. 40 litre cok sırıtır mı acaba
karbon kaplamada güzel işçilik yapmışlar çok hoş olmuş maliyeti nekadar acaba?
Kendisi Zibartta çalıştıgı için Erkan abi beleş yaptırıyo ama ustalar bıkmış artık,motoru alıp gittim abi benım motoru kaplıycaz dedim usta dükkanı terk etti
can tebrikler cok guzel olmus mercek..
>>>CBR250R<<<
hehehhe yapalım yapmasınada nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum
---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:24 ----------
Bu arada haftasonu güneşli gösteriyor.
http://www.weather.com/weather/tenda...urkey+TUXX0014
Ben bi Tekirdağ yapıyım diyorum haftasonu motorla rodajda hiç trafiğe girmeden bitircem
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)