Benim bildiklerim bugun kapalilar.
Can zincir gerdirmeyi biliyormusun?
Cengiz anca cevap kusura bakma, disaridaydim.
Zinciri germek icin ilk once arka aks somunlarini gevsetiyorsun. Oralarda birkac tane daha somun var.
İsimlerini simdi unuttum. Kitapciktan bakip yapabilirsin.
Ama somunlari iyi sikman lazim sonra. Sen en iyisi kitapciga bakip yap.
Ok halletmeye calisicam
zinciri gererken 2 kişi olmanızı tavsiye ederim bir kişi motora otursun ve ağırlığını verdikten sonra gerginliğine bakılsın. çünkü motor boşken zincir daha bol olur üzerine yük bindikçe yani arka taraf çöktükçe zincir gerginleşir buna çok dikkat edin. eğer yüksüz motorda zincir gerili olursa üzerine 2 kişi binip birde çukur yada kasisten hızlı geçerseniz zincirin kopma ihtimali bile var aklınızda olsun
Sorun belli oldu debriyaj kaçırıyor şimdi yine kullandım denedim debriyajdan hatta 7 bin devirlerde sabit gitmeye çalışınca ses öncekinden farklı ani hızlanmalarda baya bosa sarıyor. Anlamadığım 3000 km de debriyaj bitermi ya gerçi ben 300 km felan kullandım benden önceki acemiymis ama o kadarda olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bende aranıza cbr250 alarak katılmış bulunmaktayım.
Alır almaz egzozunu da değiştirdim. Motorun sesi gidişi hatta yola oturuşu bile değişti..
Yanlız bi sorum olucak kasislerde biraz altı vuruyor sanki suspansüyon ayarını kaça getirmeliyim? bide aldığım bayi lastik havalarıyla oynama tam dedi ama bana biraz inik gibi geldi. Kaç psi hava vuruyosunuz
Egzos bana değiştirilmiş gibi gelmedi hatta Cbr 125'in egzosuymuş gibi görüyorum ???
Ama motorun jantlarının siyah olması 10 numara olmuş, belki yazın bende yaptırmayı düşünüyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Deryalı motorda 125 zaten dostum
Bu arada siyah cbr250 si olup kaliteli lastik takıcak olanlar bence yeni lastikler için jantlar çıkmışken gri renkli jantlardan boyatıp kurtulmak en mantıklısı.
Tayland daki gri-siyah kombinasyonun da gayet iyi ama bizdeki siyahta commuter havası verip motorun bütün büyüsünü alıp götürüyor
Acaba sokturup boyatsak kaça malolur?
Bu arada ben biraz debriyaj ayariyla oynadım Sorun düzeldi gibi sanki ama yinede bir denemek lazım bir iki saate e5 e cikicam orada denemeyi planlıyorum. 3000 km deki motorun debriyaji neden kaçırır ki bu kadar sürede bitmiş olamaz heralde.
arkadaşlar beğenmiyosunuz ama gri bence güzel ne renk yapacaksınız baska..
Can bey sehpaaaa
gri jantlar benim de hoşuma gidiyor..
evet Can bey sehpa için fiyat performans incelemenizi bekliyoruz..
Youtube: YOL AVCISI
Fiyat iyi birde ben gidip alıcağım için kargo bedelide olmiyacak baya ucuza gelicek bana
Can beydenden yorum bekliyorum kullanımı nasıl şaseye yada başka bir yere zarar veriyormu
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-fotolari.html
bu konudaki 23.resimdeki cbr kiminn egzos sesini merak ettim
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)