Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Şubat 2012, 16:09
uzakdogu paralari dolar euroya gore artiyor surekli, daha birkac sene oncesinin urunlerinde dolar kuru 1dolar 50 baht iken, su anda 30baht, hatta 29, bizde dolar yukselirken burda aksine dusmesi, turk parasini burada rezil ediyor
Reklamlar
-
03 Şubat 2012, 16:21
Can abi whatsapp yükledim bugün telefona,bi baktım sende varsın.En son 11 temmuz 2011'de girmişsin Kullanmıyosun galiba.
-
03 Şubat 2012, 16:40
kursattekin adlı üyeden alıntı
uzakdogu paralari dolar euroya gore artiyor surekli, daha birkac sene oncesinin urunlerinde dolar kuru 1dolar 50 baht iken, su anda 30baht, hatta 29, bizde dolar yukselirken burda aksine dusmesi, turk parasini burada rezil ediyor
..
Maalesef ülkemin parasının değer kaybetmesi o kadar üzüyor ki beni...Bu arada hafta sonu bangkok fuarından çekeceğiniz motosiklet fotolarını DÖRT GÖZLE bekliyoruz...kursat bey..
-
03 Şubat 2012, 16:50
Beyler yarın hava iyi gözüküyor.(en azından kuru)
Riva'ya doğru biraz yol yapalım diye düşündük.
Yarın 2.köprü Çıkışında 11:45'de bekliycem.Ordan diğer arkadaşlarla 12:00'da Kavaçık Sapağında buluşup Riva yapıcaz.
Gelmek isteyen olursa 534 579 24 17 Sercan ;)
-
03 Şubat 2012, 16:56
Zippo's adlı üyeden alıntı
Can abi whatsapp yükledim bugün telefona,bi baktım sende varsın.En son 11 temmuz 2011'de girmişsin
Kullanmıyosun galiba.
Evet Ekrem kullanmıyorum artık, benim telefonun kontratı bitince bir daha interneti açtırmadım.
20 küsür istiyorlar. Evden ve işten wifi kullanıyorum ama bazen ihtiyaç oluyor tabi
Kararsızım hala
casillas00 adlı üyeden alıntı
Beyler yarın hava iyi gözüküyor.(en azından kuru)
Riva'ya doğru biraz yol yapalım diye düşündük.
Yarın 2.köprü Çıkışında 11:45'de bekliycem.Ordan diğer arkadaşlarla 12:00'da Kavaçık Sapağında buluşup Riva yapıcaz.
Gelmek isteyen olursa 534 579 24 17 Sercan ;)
Sercan bende gelmek isterim fakat yarın başka işler var maalesef. Annemler bizdeler belki onları yolcu etmem gerekebilir.
Fırsat bulursam gelirim Resim ve video isteriz ama
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
03 Şubat 2012, 17:00
arkadaslar motorumu henüz yolda kullanma fırsatım olmadı, site içerisinde biraz turladim. ancak bir kaç dakika çalıştıktan sonra hafif bir yanık kokusu geliyor. ben mı fazla hassasim acaba?
-
03 Şubat 2012, 17:06
Okur_tr adlı üyeden alıntı
arkadaslar motorumu henüz yolda kullanma fırsatım olmadı, site içerisinde biraz turladim. ancak bir kaç dakika çalıştıktan sonra hafif bir yanık kokusu geliyor. ben mı fazla hassasim acaba?
O koku sıfır motorun en güzel şeyidir 1 gün gelir daha gelmez
stepfunk adlı üyeden alıntı
Evet Ekrem kullanmıyorum artık, benim telefonun kontratı bitince bir daha interneti açtırmadım.
20 küsür istiyorlar. Evden ve işten wifi kullanıyorum ama bazen ihtiyaç oluyor tabi
Kararsızım hala
Sercan bende gelmek isterim fakat yarın başka işler var maalesef. Annemler bizdeler belki onları yolcu etmem gerekebilir.
Fırsat bulursam gelirim
Resim ve video isteriz ama
Tamamdır abi müsait olursa haberleşelim fotoğrafsız olmaz zaten
-
03 Şubat 2012, 17:10
@casillas
sagolun icim rahatladı. sıfır motor acemisiyim. tirsiyorum bir sorun olur da anlayamam diye.
bu arada bu Riva gezisine gelmek isterim ama ehliyeti henüz almadığım için yola çıkmak istemiyorum.
-
03 Şubat 2012, 17:13
@casillas
sagolun icim rahatladı. sıfır motor acemisiyim. tirsiyorum bir sorun olur da anlayamam diye.
bide sıcak yerlere değen su koku yapar yağmurda felan binersen onun kokusu kötü oluyo ama o kadar
-
03 Şubat 2012, 17:27
Çok uzun zamandır düşündüğüm motor alma işine ben de giriştim ve hedef olarak CBR250R'ı seçtim. Öncelikle ilk eksiği kapatmak için ehliyet kursuna yazılayım dedim, kaç kişiyle görüştüysem "ikisini de almak istiyorsan önce B sonra A2 al, işin kolaylaşır" dediler, öyle de yaptım. Şimdi önümüzdeki haftasonu ilk sınava gireceğim, ardından mart ayında B için direksiyon sınavı, ardından Nisan'da A2 için motor Mayıs'ta direksiyon sınavı derken ehliyet elime mayıs sonunda ulaşmış olacak. Bu sırada da motorun fiyatı artabilir diye motoru ehliyeti almadan önce, Mart gibi mi alsam yoksa Mayıs'ı mı beklesem iyice kafam karıştı. Sizler ne dersiniz?
-
03 Şubat 2012, 17:35
Can abi,napıcaz görüşücez mi bu hafta sonu ?
-
03 Şubat 2012, 17:39
@gecebekcisi
bekleyince olmuyor. en azından bende öyle. bir anda karar verip herseyi aynı anda yapmak benim için daha kolay oldu. ehliyet işinde yanlış yapmışsınız. iki defa kursa gitmek çok masraflı. b yi a2 yaparken b için ödediğiniz vergileri tekrar oduyorsunuz.
-
03 Şubat 2012, 17:45
@gecebekcisi
ehliyet işinde yanlış yapmışsınız. iki defa kursa gitmek çok masraflı. b yi a2 yaparken b için ödediğiniz vergileri tekrar oduyorsunuz.
Görüştüğüm bütün sürücü kursları "Her ikisini de almak için iki defa kursa yazılmak şart, aynı anda ikisi birden alınmıyor" deyince böyle yaptım.
Peki B için ödediğim vergiyi neden tekrar ödüyorum ki? B için lisansı alıp ehliyeti çıkartmadan A2 için de lisansı aldıktan sonra ehliyeti tek seferde çıkartınca 278,20 TL (B için trafik harcı) + 92,40 TL (A2 için trafik harcı) + 80,00 TL (ehliyet ücreti) = 450,60 TL gibi bir rakam ödemeyecek miyim?
-
03 Şubat 2012, 18:26
@gecebekcisi
detaylarını bilmiyorum ama benim 9 yıllık b ehliyetime a2 almak için kursa yazıldım. toplam masrafım 400 tl civarı olacak. gerisini sen hesapla iste. ben b yi alırken çok az bir farkla a2 de alma imkanım vardı ama babam istemedi almamı.
-
03 Şubat 2012, 19:45
Can abi,napıcaz görüşücez mi bu hafta sonu ?
Yarın öğleden sonra arayacağım seni
-
03 Şubat 2012, 19:52
Yarın öğleden sonra arayacağım seni
Tamamdır.Eğer vaktin olursa bu hafta sonu filan gelirsen bi çayımıda içersin abi laflarız
-
03 Şubat 2012, 19:59
Tamamdır.Eğer vaktin olursa bu hafta sonu filan gelirsen bi çayımıda içersin abi laflarız
Tamam kardeşim gelirim, bir çay bir sigara neyin içeriz
-
03 Şubat 2012, 20:01
-
03 Şubat 2012, 20:20
İçeriz abi güzel olur
eğer yollar kötü olursa motorla gelemessen,dönüştede arabayla eğer istersen götürebildiğim yere kadar götürebilirim,hem banada bahane olur yollara yeni alışıyorum
Ben sanırım arabayla gelicem, parçaları taşımak zor olur sanki.
-
03 Şubat 2012, 20:35
Ben sanırım arabayla gelicem, parçaları taşımak zor olur sanki.
Oda var tabi doğru abi.Motorla zaten olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler