8.093 yazıyo ciddi ciddi
En çok sevinen bendim bu işe,fos çıkacak kuvvetle muhtemel zaten adamların elinde motor yokmuş çok fazla. İndirim olsa bile pazar günü biter
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
9500-9600 araligina hazir olun
6858tl yazıyor cbr250r için... diğer modellerinde fiyatları düşmüş... pcx'in fln...
neredeyse ninja'nın yarı fiyatı... sittin sene satamam ben şimdi ninja'yı
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
@stepfunk
valla cbr in kredisi bitsin bit tane mini ATV almak istiyorum ona. 5 yasında falan cekmekoy ormanında baslar
valla fiyatlar böyle kalırsa en çok sana üzülürüm Sercan
cbf150, pcx ve sh300'un de fiyatları baya düşmüş... hadi zaten bu modeller haddinden fazla pahalı idi. sh300'e 12bin TL fiyat çekiyorlardı da ne bilim cbr250 6858TL... bu ne abi dilim varmıyor söylemeye ama TVS apache fiyatı nerdeyse
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices...0-rr-fireblade
1000rr 20 milyar saldırın hondaya
site cortlamış bütün motorların fiyatları düşük yazıyor.Heycana gerek yok
bu hondanın motorları kadar siteside dandık ya
diyorum çin malı diye inanmıyosunuz
akşam akşam sinirim bozuldu yalnız...
eğer biri honda'nın web stesini fln hacklemediyse ikinci elde bir çok kişi inanılmaz zarar edecek demektir...
Yok sitede bozukluk var bütün makinaların fiyatları çok komik rakamlara düşmüş cbf150 2800TL :D
600rr 17 milyar
vfr1200 22bin TL
bana bakın... bu acun0'un işi olmasın
hata vardır ya da vergisiz fiyatlardır.
valla 1 subat ıtıbarı ıle fıyatları bu acaba doların düşüşü etkilemiş olmasın dolar 1.880 tl den 1.770 tl düştü
ne bıleyım bende sıtede 8.073 gorunce cok ama cok sasırdım inanamadım belki de honda 1 subat şakası yapmıştır
evet evet 1 subat sakası imiş 3 saat önce 8.073 tl iken şimdi 9500 tl yapmışlar : ))
fiyatları düzeltmişler
Merhaba Arkadaşlar;
2-3 hafta önce bende sıfır bir Cbr 250r sahibi oldum şu an 250 km deyim.Motorumu çök özenle en iyi şekilde, zorlamadan kullanıyorum.Dün yolda 30 km hızla giderken debriyaja basıp gazı kesince motorumdan tık sesi geldi ve benzini bitiyormuş gibi söndü.Motorun yağını suyunu kontrol ettim herşey yolunda idi herhangibir kokuda yoktu benzini de vardı.Olur dedim böyle şeyler arada fakat bu gün aynı şeyi 3 kere yaptı çevre yolunda 120 km süratla ilerlerken debriyaja basıp gazı kestiğimde motor söndü ve beni çok korkuttu.Servis bana yaklaşık 60km uzaklıkta.Hemen honda servisini aradım rölanti ayarındandır rölantisini yükseltin geçer dediler geçmezse getirin görelim dediler.Motorun rölantisinde bir sorun yok 1500 devir.Başına gelen yada fikri olan varsa bekliyorumm...
bu yaz bende d100 karayolunda ortalama 100 km hızla giderken motor anlamsız stop etti allahtan kazasız belasız durdum sonra tekrar çalıştı eve geldim
sonraki gün motoru yıkayayım dedim en ince köşeşine kadar temizlerken bilin bakalım ne çıktı akü'nün garanti belgesi havalandırmayı tıkamış
akü'nün garanti belgesini öylece orta selenin altına akü'nün yanına bırakmışlar çok büyük sorumsuzluk tüm cbr sahipleri kontrol etmeli bence sizinde havalandırma girişini tıkamış olabilir
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)