Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2012, 18:41
Karbon yaparsan daha iyi olur sanki
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Reklamlar
-
01 Şubat 2012, 18:46
Karbon yapıcaktık malzeme azdı birde ilk deneyim oldu bu depoyuda işi bilen biriyle kapladık çıraklık yaptım çözdüm işi biraz.
Karbon malzeme alıp egzoz,yan panzoltlar ve göstergenin yan plastiklerini kaplıyım diyorum.
-
01 Şubat 2012, 18:49
Çok güzel olur bence, bende bizim zippos'da vardı 3 parça karbon onları aldım. Haftasonu onlarıda montajlayabiliriz
-
01 Şubat 2012, 18:51
onlar daha hoş durur parlak parlak vernikli oluyorlar.
-
01 Şubat 2012, 18:57
İnşallah, şu xenon işini bir halledelimde gerisini yavaş yavaş yapacağız artık.
-
01 Şubat 2012, 19:24
stepfunk adlı üyeden alıntı
Çok güzel olur bence, bende bizim zippos'da vardı 3 parça karbon onları aldım. Haftasonu onlarıda montajlayabiliriz
Karbon gercekten cok sik oluyo abi.Hele motorlariniz siyah cok daha yakisir.Ama egzosun arkasina kadar uzatmak lazim yoksa zamanla kabariyo hava alip.
-
01 Şubat 2012, 19:27
Zippo's adlı üyeden alıntı
Karbon gercekten cok sik oluyo abi.Hele motorlariniz siyah cok daha yakisir.Ama egzosun arkasina kadar uzatmak lazim yoksa zamanla kabariyo hava alip.
sokmek lazım zaten üstünde kaplarsan atar bide arkadaki tam bitme noktalarını ısıtıcıyla baya ısıtıp hafifden erimeye baslıyo öyle kurutmak lazımmış atmıyormuş püf noktalarını kaptım :D
-
01 Şubat 2012, 19:32
Ekrem alışverişi ne zaman yapalım
-
01 Şubat 2012, 20:14
arkadaslar nihayet motoruma kavuştum, evin önünde yatıyor su anda. bunda kırmızı anahtar mıdır nedir ondan yok mu acaba? bana sadece iki anahtar ve kullanma kılavuzu verdiler.
-
01 Şubat 2012, 20:32
-
01 Şubat 2012, 20:38
Okur_tr adlı üyeden alıntı
arkadaslar nihayet motoruma kavuştum, evin önünde yatıyor su anda. bunda kırmızı anahtar mıdır nedir ondan yok mu acaba? bana sadece iki anahtar ve kullanma kılavuzu verdiler.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı anahtar yok bunlarda, verilenler tamamdır.
Sen ne zaman istersen abi
Pazartesi okullar başlıyo,bu hafta istersen getirebilirim.B ehliyetini yeni aldım biraz acemiyim ama şöyle zor olmayan yerlere gelip getirebilirim abi
Sorun değil dostum, bende gelebilirim. Haftasonu falan halledelim.
-
01 Şubat 2012, 20:44
-
01 Şubat 2012, 20:53
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı anahtar yok bunlarda, verilenler tamamdır.
Sorun değil dostum, bende gelebilirim. Haftasonu falan halledelim.
Hiç fark etmez abi nasıl istersen.Ben tuzlada'yım çok uzak olursa caddebostan tarafına kadar gelebilirim arabayla.
-
01 Şubat 2012, 22:55
Aslında iki kişi yapmak daha iyi olur. Ben Ümraniye'deyim. Sen karşı taraftasın sanırım.
can montajda bende bulunmak isterim eğer pazargünü yapacaksan bende gelmek istiyorum hem tanışmış oluruz olurmu reis
-
01 Şubat 2012, 23:27
Aslında iki kişi yapmak daha iyi olur. Ben Ümraniye'deyim. Sen karşı taraftasın sanırım.
enginozan adlı üyeden alıntı
can montajda bende bulunmak isterim eğer pazargünü yapacaksan bende gelmek istiyorum hem tanışmış oluruz olurmu reis
Arkadaslar ayıp olmazsa bende burnumu sokabilirmiyim ? hafta sonu hava güzel olursa gündüzden bende uğraya bilirim.
-
01 Şubat 2012, 23:40
enginozan adlı üyeden alıntı
Estağfurullah Engin dostum gel tabiiki, dediğin gibi tanışmışta oluruz Hava şartları umarım iyi olur. Bitsin artık bu işkence.
Sabırsızlanıyorum çok.. Şu farı açma işi düşündürüyor beni. Evdeki fırında mı açsam acaba. Isı tabancasından daha kolay olur gibime geliyor.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
cngzaltn adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ayıp olmazsa bende burnumu sokabilirmiyim ? hafta sonu hava güzel olursa gündüzden bende uğraya bilirim.
Olurmu hiç öyle şey, ne demek Güzel bir etkinlik olacağa benziyor.
Var mı başka arttıran arkadaşlar.
-
02 Şubat 2012, 00:21
Can hayırlı olsun, arkadaş ne kar kıyametmiş, motor yatıyor iş yerinin kapalı otoparkında, kar dursada artık binsem.
Arkadaşlar yoldaki tuz motoru mahfediyor, kar yağısı dursa bile tuzlar yoldan kalkana kadar motora binmeyin bence.
Ben şu yağ contasısını taktırtıp motoru yıkattığım günden beri binmiyorum motora. Hatta 5-6 gündür motoru hiç görmedim bile
Yarın gidip bir bakayım ne durumda alet. Bu arada Can sana bir soru, sanırım benzinim bitti, IKEA'ya en yakın benzin istasyonu nerede biliyormusun ?
(Işık yanıp sönmeye başladıktan sonra 55-60km yol yaptım, ya bitti yada bitti bitecek)
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
02 Şubat 2012, 00:35
Can abi,özelden numaramı yolluyorum.İstediğin zaman arayabilirsin mesaj atabilirsin.Ne zaman istersen hallederiz o işi
-
02 Şubat 2012, 00:42
-
02 Şubat 2012, 00:48
Deryali adlı üyeden alıntı
Can hayırlı olsun, arkadaş ne kar kıyametmiş, motor yatıyor iş yerinin kapalı otoparkında, kar dursada artık binsem.
Arkadaşlar yoldaki tuz motoru mahfediyor, kar yağısı dursa bile tuzlar yoldan kalkana kadar motora binmeyin bence.
Ben şu yağ contasısını taktırtıp motoru yıkattığım günden beri binmiyorum motora. Hatta 5-6 gündür motoru hiç görmedim bile
Yarın gidip bir bakayım ne durumda alet. Bu arada Can sana bir soru, sanırım benzinim bitti, IKEA'ya en yakın benzin istasyonu nerede biliyormusun ?
(Işık yanıp sönmeye başladıktan sonra 55-60km yol yaptım, ya bitti yada bitti bitecek)
Ya sorma bitmedi gitti şu kar. Bende görmüyorum kaç gündür. Metrobüzlerde pis hava soluyoruz.
Dediğin gibi yollar iyice kurumadan binmemk lazım. Benzin istasyonu sanırım tepeüstünde Shell olması lazım.
Oraya çok yakın, bir sorun olursa ara muhakkak.
Can abi,özelden numaramı yolluyorum.İstediğin zaman arayabilirsin mesaj atabilirsin.Ne zaman istersen hallederiz o işi
Tamam Ekrem arayacağım seni. Yarın akşam yollar açık olursa gelebilirim heralde. Haber veririm sana.
---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:44 ----------
psyche adlı üyeden alıntı
Karbon kaplama olayı göründüğü kadar basit değil ben bir kaç metre karbonu harcadım öğrenene kadar tek kişi uygulamak çok zor yanınızda en az bir kişi daha olmalı en öneml nokta ise karbon fiberin kalitesi ve el becerisi özellikle ısıtıcı şart ve yapacağınız zeminin temiz olması bu da benim karbon uygulamam yan hava kanallarına ve egzost muhafazasına yaklaşık 2 ay oldu hiçbir sıkıntı yok yağmur çamur demeden kullanıyorum tavsiye ederim
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. YBR'm geldi aklıma, her evde bir tane olması lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler