Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?
Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?
@ciplakayak
hayırlı olsun. valla kardesim ben almak isterim motorumu. o kadar para verdik, orada duracağına evimin önünde dursun.
Ben otoseverden aldım ..parasini verip motoru aldim eve gòturdum plakası çıkmadan.. 2 gün sonrada plakası ruhsatı çıktı gittim plakayi taktırdım .. Sizin niye o kadar sürüyo ... Çok saçma...
Acun0 bir daha bu topiğe yazma, senin fikirlerine ihtiyacımız yok, ne kıyaslayıp duruyorsun ninja ile... Sen git bin ninja'na güzel güzel, senin motor 4 silindirlere bile kafa tutar, havada karada R1'i bile tokatlar. Kocaman bir alkış sana
Birazda gir R1 forumuna sataş nasıl kafa tutuyorum size diye...
Bizide meşgul etme Ego'nuda al git
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
>>>CBR250R<<<
arkadaşalar motoruna grenaj takozu takan varmı?
@zeymen
vallahi kendim yapsam yarım günde yapardım ama iste takipçinin eline düşünce oyalıyor karaktersizler. ama en sonunda halletmişler. biraz önce telefon geldi plakam ve ruhsatım hazır. şimdi geriye karların erimesini bekleyip teslim almak kaldı.
arkadaslar az once gungor motoru aradim antifriz orjinal halinde var sizin birsey yapmaniza gerek yok dediler bilginize
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Hergün bu siteyi bu sayfayı okumaktan kafayı yiyeceğim, yaza kadar nasıl dayanacağım )
motora binemiyoruz enerjimizi böyle atıyorum artık
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Arkadaşlar, servise sordum. bizim radyatörlerde antifriz varmış.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)