Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ocak 2012, 14:42
http://www.motordelisi.com/forum/mot...-singirti.html
siz şu sıngırtılara binerken zevk alabiliyormusunuz?
Reklamlar
-
30 Ocak 2012, 15:33
Okur_tr adlı üyeden alıntı
beyler kendimi tanıtmadım daha önce, istanbul cekmekoyde oturuyorum. gecen hafta Pazartesi umraniye d& b Honda dan aldığım cbr250 siyah ile aranıza katıldım ama gecen hafta Perşembe hazır olacağ soylenen plaka ruhsat bugun aksama kesin deniliyor! halen teslim alamadım. bugun de muhtemelen alamayacağım. acayip kar var. soz verdikleri Perşembe gün teslim etmemelerine çok sınır oluyorum. iste kafamı toplayamiyorm bı yüzden.
Üstad keşke plakanı kendin çıkartsaydın hiç uğraşmıyorsun ben evraklarını teslim aldım sabah 8:30'da hemen gittim ek1 belgesi felan düzenlettim memurunun yanına gittim kaseydi imzaydı 136Lira ruhsatlara veriyosun ordan bi kagıt alıp planı bastırman için bulundugun ilçe emniyetten 10.5TL'yede onu çıkartıyosun hepsi yarım gününü almaz. 1.gün sonra akşam ustu ruhsatın elinde oluyor.
stepfunk adlı üyeden alıntı
Ses yapmayınca gidiyordu dimi bunlar
Aynen abi konuşur koşunur gider takmamak lazım taktıkça cevap verdikte bişey sanıyor.
-
30 Ocak 2012, 15:56
@casillas
ya benim de tercihim oydu, hem trafik evimin yanında ama krediden dolayı rehinli olacağı için onların yapması gerekiyormuş öyle dediler tamam dedim. takipçinin yavsakligi. d&b motor da aldı nasıl olsa parayı, onlar da sallamıyor. deli gibi kar yağıyor burada. ama sırf motor orda kalmasın diye alacam bu aksam hazır olursa.
-
30 Ocak 2012, 16:01
@casillas
ya benim de tercihim oydu, hem trafik evimin yanında ama krediden dolayı rehinli olacağı için onların yapması gerekiyormuş öyle dediler tamam dedim. takipçinin yavsakligi. d&b motor da aldı nasıl olsa parayı, onlar da sallamıyor. deli gibi kar yağıyor burada. ama sırf motor orda kalmasın diye alacam bu aksam hazır olursa.
Hmm o konuyu bilmiyorum doğrudur o zaman zaten alsanda binemiycen ya bende acele ettim anca 70km binebildim ama tabi ona binemesende garajda durması bile insanı mutlu etmeyede yetiyo
-
30 Ocak 2012, 16:19
@casillas
ya sorma evin önünde durması bile beni rahatlatacak.
@acun0
kardes neyin peşindesin anlamadım. ses mı var? tamam tarihteki ilk hatalı araç yapmaz o ses bu motoru, tamir edilir. adamlar yüzbinlerce lira ödüyor onlar da bile sorun çıkıyor. sıfırdan aracı yapan adam o hatayı da düzeltir. (bkz; bunu yapan bunu da yapti.)milyonlarca araç geri cagirilip düzeltilmedi mı kaç defa?
valla bak tamam ninja daha iyi. onu alsın insanlar. ama hali hazırda parasını ödeyip almış olduğumuz motoru bize kötüleşmenin bir mantığı yok. sorun yaşayan gider yaptırır iade eder falan. sonuçta mahkeme veya servis değil burası.
-
30 Ocak 2012, 16:24
@casillas
ya sorma evin önünde durması bile beni rahatlatacak.
@acun0
kardes neyin peşindesin anlamadım. ses mı var? tamam tarihteki ilk hatalı araç yapmaz o ses bu motoru, tamir edilir. adamlar yüzbinlerce lira ödüyor onlar da bile sorun çıkıyor. sıfırdan aracı yapan adam o hatayı da düzeltir. (bkz; bunu yapan bunu da yapti.)milyonlarca araç geri cagirilip düzeltilmedi mı kaç defa?
valla bak tamam ninja daha iyi. onu alsın insanlar. ama hali hazırda parasını ödeyip almış olduğumuz motoru bize kötüleşmenin bir mantığı yok. sorun yaşayan gider yaptırır iade eder falan. sonuçta mahkeme veya servis değil burası.
Biz onu takmıyoz zırvalar zırvalar gider sende görme
-
30 Ocak 2012, 16:32
acun0 adlı üyeden alıntı
motoron degisinin 72. sayısını bulup biraz göz atmanı tavsiye ederim.
400 mt ölçümlerinde
honda 15 sn de 123,4 km
kawasaki 15 sn de 141,6 km hıza çıkmış
ani hızlanma zaten herşey burda yatıyor. niçin insanlar 600 lükten 1000 liğe geçiyor. aralarındaki son sürat 30 km ama biri aniden yapıyor.
performans deyince 250 cc de ninja nın eline su döken olmaz. hatta bence başka forumlarda da okuduğum kadarıyla ninja 2008 yılından beri sorunsuz binilmekte bende 16 bin km bir buji dahi değiştirmedim ses di ot tu çöptü demeden.
ama cbr 250 şimdiden ses di yağdı. motor yaptırdım. yok mahkemeye veriyorum gibi konular bir yıllık motor için şimdiden çok erken şeyler bunlar. 50 bin 60 bin meselesine gelirsek bozulan parçayı değiştirdikden sonra 300 binde mobiletim var. hala kullanırım.
bence motor sorunsuz zincir bile değiştirmeden kaç km gidecek bu önemli.
ne kadar ekmek o kadar köfte gibi. bu paraya bu performans ve dayanıklılık.
zaten bu video da anlatıyor herşeyi.
http://www.youtube.com/watch?v=IvCar...layer_embedded
http://incisozluk.gen.tr/inci/bitmednz1.swf
-
30 Ocak 2012, 17:52
arkadaslar basıma çok komik bir olay geldi! umraniye d&b hondanin muamelecisi benim ruhsatı ve plakayı cikarttirip kaybetmiş anladığım kadarıyla! o kadar övüyordum adamları ama sınıfta kaldılar! oradan motor alan olursa bir sekilde islerini kendi takip etsin.
-
30 Ocak 2012, 17:57
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bu çok komikmiş
Bu arada xenon'u nihayet aldım arkadaşlar.
Gümrüğe gitmiş ürün, yarım saat bile sürmedi almam.
Muaf oldu gümrükten, niye oraya gitti anlamadım. Bu haftasonu montaj yapmak istiyorum.
Ürünün resimlerini akşam çekip yayınlarım burada, alacak arkadaşlara fikir vermiş olur.
arkadaslar basıma çok komik bir olay geldi! umraniye d&b hondanin muamelecisi benim ruhsatı ve plakayı cikarttirip kaybetmiş anladığım kadarıyla! o kadar övüyordum adamları ama sınıfta kaldılar! oradan motor alan olursa bir sekilde islerini kendi takip etsin.
Nasıl kaybederler, olur mu hiç öyle şey. Ben oraya hiç güvermiyorum, tam bir ticarethane olmuş orası.
Müşteri memnuniyeti sıfır.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
30 Ocak 2012, 18:08
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım. İki hafta önce cbr 250 yi aldım ancak henüz teslimat gerçekleşmedi. Motorun siparişi, plakası falan derken sanırım bu yüzden uzadı. Kaldı ki hava da hiç iç açıcı değil. Hele benim gibi motora yeni başlayacaklar için hiç ) Bundan sonra burada deneyimlerinizden faydalanacağım için şanslı da sayılırım. Motorum geldikten sonra, inşallah bende sizlerle deneyimleri paylaşacağım
-
30 Ocak 2012, 18:08
Bu çok komikmiş
Muaf oldu gümrükten, niye oraya gitti anlamadım. Bu haftasonu montaj yapmak istiyorum.
Ürünün resimlerini akşam çekip yayınlarım burada, alacak arkadaşlara fikir vermiş olur.
Nasıl kaybederler, olur mu hiç öyle şey. Ben oraya hiç güvermiyorum, tam bir ticarethane olmuş orası.
Hayırlı olsun abi.Bakalım ne çıkacak ortaya.Eğer ortaya sorunsuz bişey çıkarsa bende almayı düşünüyorum
-
30 Ocak 2012, 18:19
Hayırlı olsun abi.Bakalım ne çıkacak ortaya.Eğer ortaya sorunsuz bişey çıkarsa bende almayı düşünüyorum
Montajın her aşamasını takip edeceğim. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Tek zorlanacağım yer kafa kısmını sökerken olur herhalde. Far camı eğer macunla tutturulduysa
ısı tabancasıyla açmak gerekicek. Tırnaklı ise işimiz daha kolay
-
30 Ocak 2012, 18:20
Montajın her aşamasını takip edeceğim. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Tek zorlanacağım yer kafa kısmını sökerken olur herhalde. Far camı eğer macunla tutturulduysa
ısı tabancasıyla açmak gerekicek. Tırnaklı ise işimiz daha kolay
Bende led sinyal aldım abi.4 adet flaşör alıcam şimdi çalışması için gerekliymiş.Ama montaj işini nasıl yapıcam bilmiyorum
-
30 Ocak 2012, 18:22
Bende led sinyal aldım abi.4 adet flaşör alıcam şimdi çalışması için gerekliymiş.Ama montaj işini nasıl yapıcam bilmiyorum
Yardımım olursa bir ses et yeter, yaparız beraber
-
30 Ocak 2012, 18:41
Yardımım olursa bir ses et yeter, yaparız beraber
Sağolasın abi Bi gelsinde bakalım,çıkarız işin içinden inşallah.
-
30 Ocak 2012, 20:48
arkadaslar kesin belli oldu motorumun akıbeti;
muameleci ruhsatı ve plakayı çıkarmış sonra minibüste unutmuş!!! benim gibi 3 ya da 4 kisinin daha unutmuş.
aslında benim kafamda bir soru oldu, motorun plakası ve kaydi olduguna göre ben gidip kaybettim deyip yenisini çıkaramaz miyim?
@ciplakayak senin motor hangi bayidendi? 2 hafta normal değil arkasını bir araştır. ben bügün trafiğe gitmeseydim bu is ortaya çıkmayacaktı.
-
30 Ocak 2012, 21:06
acun0 adlı üyeden alıntı
motordan ses geliyor bana gore ama belkide normal olabilir henuz servise gostermedim belki sıkılması gereken bir vidadan da kaynaklanabilir
cok satan motorlarda cok sıkıntı cikar orana bakmak lazim ninja ne kadar satmis ona gore oranlamak lazim hem biz bursada kimseyi motoruna gore ayirmiyoruz scooteri da ninjasida dost bizde motorcu kardesligi var bizi fark edemeyen otolara karsi birlik var acun sende ne var kawasaki bayinmi var acik ol cekinme bukadar yaygara ondan mi.hem ne olursa olsun cbr 250 nin goruntusu yeter a tabi ninjayi bisiklet park yerlerinede park edebiliyoruz tekerleklerinden dolayi buda bir avantaj da diyebilirsin saygi duyariz
-
30 Ocak 2012, 21:10
brandam baglı olmasına ragmen bız yokken ucup gıtmıs ruzgarda :( var mı onerebılecegınız branda? sahıbınden ya da hepsıburada'dan lınk verırsenınz sevnırım.hemen sıparıs vereyım kar-yagmur gelmeden :(
-
30 Ocak 2012, 21:17
wolrath adlı üyeden alıntı
brandam baglı olmasına ragmen bız yokken ucup gıtmıs ruzgarda :( var mı onerebılecegınız branda? sahıbınden ya da hepsıburada'dan lınk verırsenınz sevnırım.hemen sıparıs vereyım kar-yagmur gelmeden :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70786658/detay
-
30 Ocak 2012, 21:18
Bu çok komikmiş
fari cikartirken dikkat et etrafinda kucuk citlar var ve hava cok soguk elinde kalabilirler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler