Forumda Honda'yı beğenen kişilerin, Ninja'nın Honda'dan teknik özellik olarak daha üstün olduğunu bilmedikleri mi sanılıyor acaba ?
Forumda Honda'yı beğenen kişilerin, Ninja'nın Honda'dan teknik özellik olarak daha üstün olduğunu bilmedikleri mi sanılıyor acaba ?
Sanırım benim dışında burada henüz CBR250R sahibi olan hala yok. Rodajı ancak Mayıs sonu gibi tamamlarım sanırım, ondan sonra daha detaylı bilgi veririm.
Bu arada oldukça güvendiğim bir sitenin testinin linkini aşağıda vereyim:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi..._/R-EPI-129763
hayırlı uğurlu olsun kardeşim,sanırım motoru fuardan aldınız
evet fuardan aldım teşhirdeki siyah olanı. Sanırım sadece 2 adet siyah ve 2 adet renkli geldi o partide yani toplamda 4 kullanıcı olmalı şu anda
Life is like riding a bike - in order to keep your balance, you must keep moving
sevgili ARİSTOS öncelikle hayırlı uğurlu olsun , motoru alalı çok zaman oldu ama ne bir resmini koydun ne bir fikir beyan ettin kısacası bizi çok merakta bıraktın en kısa zamanda motor hakkında fikirlerini ve fotoğraflar bekliyoruz hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
desenize siz o 4 şanslı kişiden birisiniz. burada bu motorla ilgili bir çok şeyi merak eden ve bu topiği takip eden çok arkadaşımız var. sizin paylaşacaınız bilgiler bu topiği yönlendirecek ve insanların aklında fikir oluşturacak diye düşünüyorum. deneyimlerinizi ve motorun resimlerini paylaşırsanız seviniriz.
kazasız sürüşler...
Fuarda motoru satın almadığım için iyice pişman oluyorum 4 şanslı arkadaşımızı duydukca Sabırsızlığımız giderek artıyo lütfen detaylı fotoğraflar rica ediyoruuuzzz
Hocam biraz uzun yol yapında tamamlayın şu rodajı artık, biz Nisanda alsak (bizden kastım 1. Parti alıcıları) mayısa kadar zaten rodajı tamamlamış oluruz. Ondan sonra burda fazlasıyla bilgi ve resimler paylaşırız aynı gayreti sizden de bekliyoruz, Herkeste bekliyor zaten, önemli olan biz almadan siz var iken bu bilgileri paylaşmanız, Sanırım anlatabildim
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
rodqajını ben yapabilirim istersen hergün 100 km yapıyorum
10 günde rodajı bitmiş olur benzin benden :D ben kullancam nasıl olsa
şaka bi yana Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Honda CBR 250R Test Video
Ben bu videoyu beğendim.Hızlanmalar, ses ve vites değişimleri belirgin.Motor gayet albenili, kırmızısı ise yeme de yanında yat tarzında.
İnşallah bu nisan ayınıda CBR 250 R bugün gelecek yarın gelecek diye geçirmeyiz
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
Mayıs ayından sonra geleceğini söylüyor Honda...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum, bende cbr 250 almak istediğimden dün şirinevler honda sever e gittim ve sordum ilk motorlar ne zaman gelecek diye, 8 nisan cuma gunu geminin geleceğini soylediler ama bu gemiyle sadece ilk verilen siparişler geliyormuş yani motokurt abi gibi siparişi çok önce verenler için
amerika da yapılan ninja ile cbr testinde 0 100 hızlanmasında cbr geride kalmış.
cbr 8,5 sn
ninja 7,7 sn
son hız malum ninja önde.
http://www.motorcycle-usa.com/9/9134...inja-250R.aspx
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)